- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
galaxy55 #96592 üzenetére
Köszi
, a javasolt dolgot megcsináltam, így rövidebb lett a journalctl-em, viszont a főprobléma, miszerint nem tudom kikapcsolni/újraindítani a gépem az továbbra is megmaradt.
Ezek vannak perpill, nem tudom melyik okozhatja ezt, vagy lehet, hogy teljesen máshol kéne keresgélnem a megoldást?
journalctl -b -p 3 ✔
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: x86/cpu: SGX Launch Control is locked. Support SGX virtualiza>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI BIOS Error (bug): Could not resolve symbol [\_SB.PCI0.SA>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.SAT0.PRT0._GTF due to p>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI BIOS Error (bug): Could not resolve symbol [\_SB.PCI0.SA>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.SAT0.PRT1._GTF due to p>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.SAT0.PRT0._GTF due to p>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.SAT0.PRT1._GTF due to p>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.SAT0.PRT3._GTF due to p>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.SAT0.PRT2._GTF due to p>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.SAT0.PRT3._GTF due to p>
jún 29 18:24:53 warton-h310mh20 kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.SAT0.PRT2._GTF due to p>
jún 29 18:25:16 warton-h310mh20 pulseaudio[980]: Module "module-bluetooth-discover" should be loaded >
jún 29 18:25:16 warton-h310mh20 pulseaudio[980]: GetManagedObjects() failed: org.freedesktop.DBus.Err>
~ INT ✘ -
togvau
senior tag
válasz
tordaitibi #96596 üzenetére
Hát nem jött össze így se, simán indítja a rendszert.
-
válasz
togvau #96595 üzenetére
Ez nem olyan egyszerű ha telepítéskor nem volt még a swapfájl, bár néha akkor sem egyszerű
Piszkálni kell az etc/default/grub fájlt is.
Kiegészíted ezzel a sort, innen tudja a szerencsétlen grub hogy ha hibernálva van az OS, innen kell visszatölteni.GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash resume=IDEJÖN a swapfájl uuid"
sudo update-grub
és próba.Amit elgondolsz nem úgy működik, ha van dualboot akkor is a választómenü jön be, így elég érdekes is lehet mivel ha nem az van beállítva a grubba hogy az utoljára indított OS lesz az alapértelmezett akkor a lefagyasztott rendszereket orrba-szájba egymásra lehet indítani. Mint pl. én nemegyszer
Ennek kivédésére további gépészkedés kell de először menjen a hibernálás.
Azért mert ez egy Linuxos topik, nem kötelező winfosozni, ismeri itt mindenki Redmond eme gyöngyszemét. -
togvau
senior tag
Sziasztok! Hibernációt állítanék be a laposomon Linux mint 21.3 x86_64.
Swap fájl már van, akkora mint a RAM, fstab-ban is bent van, működik issudo swapon --show
NAME TYPE SIZE USED PRIO
/swapfile file 8G 0B -2Megjelenik a kikapcsolómenüben is, de láthatóan újra indításkor nem tölti vissza a hibernált állapotot. 2 tutorialt is néztem, egyik elég homályos a visszatöltés beállítása résznél, másik csak simán nem működő parancsokat akar berakatni.
Úgy lenne jüm hogy ha a boot menüben az első helyen lévő sima linux mint indítás a második lenne, első (vsszaszámlásás van) pedig a hibernáció visszatöltése, többi (vinfos, advanced options, uefi) maradjon ahogy volt.Hogy kéne forlytatnom?
-
Dhampir
félisten
Igen, frissen telepített, Ubuntu 24.04 LTS. Ami eszembe jutott, hétköznap apránként feltelepítgettem, de pár dolog kimaradt még.
Így már sikerült, egy zseni vagy!
Fut már a cica.
Synaptic-al installáltam, de a parancssor is megfelelt volna természetesen.
Nagyon szépen köszönöm!
-
Warton
őstag
Egy ideje nem tudom leállítani a gépemet normálisan. Manjaro KDE. Lekapcsoláskor fekete képernyő és kurzor marad a kijelzőn aztán úgy marad.
Néztem a jpurnalctl-ben, meg amennyire utána olvasgattam olyan SSD hibának tűnik.
Ebből van egy pár:jún 29 08:01:00 warton-h310mh20 kernel: EXT4-fs error (device sda1): ext4_orphan_get:1420: comm mount: bad orphan inode 37760614
jún 29 08:01:00 warton-h310mh20 kernel: ext4_test_bit(bit=3685, block=150994961) = 0 -
csixy
addikt
[alinugzeccsoda] , még a rozsdásx@ron is mükszik.
-
sh4d0w
félisten
válasz
kovbandi82 #96584 üzenetére
Szia, ezt inkabb a shell script topicban kellene megkerdezned.
-
kovbandi82
őstag
Sziasztok. Adott egy Raspberry PI4 Raspberry OS-el (debian bookworm)
Scriptben szeretném a segítségeteket kérni. Adott a winscp "trash" mappa, aminek a tartalmát minden nap áthelyezem egy "archiv" mappába. A mappa neve, amibe áthelyezem az aktuális dátum.
PL:/media/backup/winscp/trash
/media/backup/winscp/trash_archive/20240628
Az archiv mappákat szeretném X idő után (legyen pl. 2 héz) törölni tartalmával együtt. Lenne egy olyan script, ami megvizsgálja a mappák létrhozásának a dátumát, és törli, ha régebbi a beállított időnél?
A másik gondom, hogy a samba pi felhasználóval van felcsatolva, viszont pl. ha egy fájl az ftpuser "tulajdona", ahhoz ugye nem fér hozzá, nem tudom törölni. A pi usert beraktam az ftpuser csoportba, de akkor sem. Hogy tudnám ezt kivitelezni, hogy a pi usernek legyen jogosultsága az ftpuser fájlaihoz is? -
Ha fel van telepítve a kiegészítő, akkor utána az adott addon holnapján kattints a telepítésre. Itt jobb felső sarok, kék színű gomb.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ubuntu 24.04 alatt szeretném feltelepíteni a RunCat alkalmazást.
Legegyszerűbben hogyan lehetne?
GitHub RunCat a GNOME Shellhez
-
urandom0
senior tag
-
cigam
titán
válasz
Keszi86 #96574 üzenetére
Arra volt kíváncsi, hogy kicsomagolás után milyen fájlokat kaptál.
Ha nyitsz egy terminál ablakot, elnavigálsz a kicsomagolt könyvtárba, és ott kiadod ezt a parancsot, akkor kilistázza a könyvtár tartalmát.
Az is jó, ha egy fájlkezelőben elnavigálsz abba a mappába, és készítesz róla egy fotót.A linuxban inkább a disztribúcióhoz tartozó csomagkezelőből telepítünk. Ez olyasmi mint W11 esetén az MSStore. Amik benne vannak, azok szinte biztos hogy probléma nélkül elindulnak az adott distro-n. A linux-ot ne próbáld Windows-ként használni. Az ottani beidegződések nem feltétlen működnek. A letöltöm, next, next finish nemigazán javasolt módszer.
-
Keszi86
csendes tag
Sziasztok.
Újabb kérdéssel bombáználak Titeket.
A tar.xz illetve tar.gz fájlokat, hogyan kell telepíteni MX-Linuxon vagy Ubuntun? Kicsomagolás megy de utána a terminálba bármit írok nem sikerül.Köszi.
-
sicc_innen
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű, de talán szokatlan kérdésem lenne:
Van lehetőség Linux (Debian) alól natív DSD jelet (hanganyagot) kiküldeni USB-n keresztül a DAC-nak, vagy ezt nem tudja még a linuxos (audio) kernel?
(A DeadBeef progival kísérleteztem. Bármilyen beállítást próbáltam, a DAC PCM jelfolyamot jelzett, DSD-t nem, holott a forrásfile DSD volt.) -
válasz
CPT.Pirk #96561 üzenetére
És ha én kiküldöm a linket helyi mediaplayerre? Azt is elkaszálják?
A letöltéseket is, akkor pl. a 4kVideodownloaderrel meg fognak egyezni...?
Tudom nem pénz egyébként tényleg de engem az utolsó 15-20 évben annyira felbosszantottak a mindenhonnan és állandóan rámömlő szennyáradattal hogy átestm a ló túloldalára és mármár mániákusan irtom a reklámokat tűzzel-vassal.
Ahol ezt nem lehet, pl. kereskedelmi tv, azt száműzöm az életemből. Rádió, az autóba, a letöltögetett mp3-mak szólnak penről stb. -
K0zm0
aktív tag
válasz
CirrMee #96564 üzenetére
Még...
Csak halkan súgom meg, hogy a háttérben a Google a Firefox-ba is befektet. Nem hiába került vissza a Google mint alapértelmezett kereső. Én inkább a Brave-re és társaira leszek kíváncsi, hogy oldják meg, mivel ott beépített a reklámblokkoló funkció.
Ha minden kötél szakad és már ezek sem fogják tudni megfogni a sok sz*rt, akkor alternatív platform után nézek... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #96562 üzenetére
Mikor ültem a kádban és a kedvenc koncertfelvételemnek a felénél beszakított a TV-n a Youtube alkalmazásba egy "Márkizaj olyan mint..." reklám, akkor kiszálltam a kádból és befizettem a YT Red-re. Nem bántam meg. Ráadásul egy csomó haveromat bevittem mint családtagot...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Chrome illetve Chrome alapú böngészőt használók figyelmébe ajánlom Brodie videóját, ugyanis jön a Manifest V3 bevezetése, azt követően valamivel később pedig a V2 megszüntetése, ami bonyolultabb kiegészítőket mint adblock vagy ellehetetlenít, vagy lebutít. https://www.youtube.com/watch?v=xuwpvrtXyfk
-
A gondosóra az valami nyugger projekt, nem tudom mennyi öregen segít, de valami NER-es nyomoronc projektje, szóval tuti jó üzlet, aztán hogy a háttér milyen meg meddig lesz, az kérdéses, pedig egyedülálló időseknek hasznos lenne, dehát őket ki nem veri át?
Jók ezek az okosórák amúgy, az alvás kiértékelése miatt meg is nézem meg a többi életfunkciós dolog miatt is. Arra viszont nem voltam felkészülve, hogy jóanyám egyszer csak az órámból kezdett el beszélni!
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #96558 üzenetére
Ja bocs gondos órát akartam írni az előbb.
" Ööö...ez meglepett, mert nekem az ilyesmi a csuklómon van mindig."
Iggen igen. Nekem is van már. Én feltöltöm, kikapcsolom és felakasztom a falra ugyanarra a konektorra, amiről fel szoktam tölteni. Úgy hogy a szobámban nem szabad sokat beszélni! -
Egy műgyanta tokba ki fogom önteni, hogy úgy nézzen ki mintha egyetlen pendrájv lenne az egész gombócka. Okosóra helyett ez fog a nyakamban lógni.
Atyaég, ez nekem már felfoghatatlan, Te tényleg nem adod fel könnyen a lehetetlennek tűnő küldetéseket...ez a toram rendszered is...
Okosóra helyett ez fog a nyakamban lógni.
Ööö...ez meglepett, mert nekem az ilyesmi a csuklómon van mindig.
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #96533 üzenetére
Fogok keríteni egy pici compact USB hubot és bele kettő körömnyi pendrájvot. Az egyik pendrájv legacy-MBR Ventoy lesz, a másik GPT Ventoy lesz. Mindkettőn egy egy Ext2-es partíciócskára lesz elhelyezve a csoda toram debian disztrocskám. Így négy féle módon válik bootolhatóvá a toram disztrócskám, tehát gyakorlatilag bármilyen vason el lesz indítható, ha van elég RAM. Egy műgyanta tokba ki fogom önteni, hogy úgy nézzen ki mintha egyetlen pendrájv lenne az egész gombócka. Okosóra helyett ez fog a nyakamban lógni.
-
válasz
sh4d0w #96550 üzenetére
Egy ideig szórakoztató tud lenni, ha valaki ekkora marhaságokat irkál és szerencsére minden Windowsos témánál felbukkan ilyen is! Nagymester...mondjuk gamer lehet simán attól még, hogy az oprendszereket ennyire mélyrehatóan ismeri.
(#96552) K0zm0
Sajna megszívtam, mert lejárt az éves Premium a PH-n és az avatar maradt ugyan, de csak addig, amíg nem változtattam az adatlapomon, én marha meg írtam az aláírás részbe....amúgy alapból azt az avatart rakta be hozzám, ami Tibikomám avatarja, ezért lett inkább pingvines, de majd visszacsinálom a papogányos avatarra.
-
cigam
titán
Egy másik topikban a Samba kliens és szerver része került szóba:
cifs-utils -» smbclient -» samba
Plusz a kernel önálló modulban támogatja. Ezzel lenne nékem problémám. A kernel modul a cifs-utils-on alapuló, kernelmodulnak átalakított kód, vagy egy attól független implementáció, vagy? -
sh4d0w
félisten
-
-
válasz
growler #96547 üzenetére
Nem kifejezetten overprovisioning miatt maradt úgy, mivel értelmetlen külön olyat csinálni!
Ha megnézed, kifejezetten 50GiB és egy 220GiB méretű partició van, mert ilyen kerek értékeket akartam csinálni.
jó volt a beugratós kérdés
Érdekes ez a 0,87% EXT4 reserved méret is amúgy...szerencsére már rugalmasan kezeli ezt a rendszer, anno még 5% volt a reserved méret.
-
Már rég közel álltam a megoldáshoz, csak éppen háttal afelé! Amúgy bő egy éve már átestem, csak ott a notin volt Windows, a desktopon meg semmi, de valami miatt mindkettőn kellett csinálnom plusz EFI-t is. Most a legutóbbi Windowsos SSD mellé telepítéskor meg minden simán ment, nem kellett másik EFI...szóval emiatt is csináltam úgy, ahogyan a screenshoton van, először automata, utána manual particionálások...kialakul ez majd, mivel már lehetőség sincs legacy installra!
Ez az 1000 vagy 1024 SSD-nél is szökött gondot okozni a népeknél, sokan megdöbbenve írják, hogy az 1terás SSD-jük a OS szerint csak 931GB, ami ugye nem GB, hanem GiB, de még érdekesebb a helyzet a 960GB SSD-nél, mivel a NAND-ok méretét sehogy se adja ki ez az érték, de ha tudjuk, hogy ezeknél az eszközöknél alapból kivette a gyártó a méret megnevezéséből a 64GB overprovisioning-et, akkor minden tiszta lesz.
Én most ezt a DWPD calculatort nézegettem, de ez nem egy olyan mérőszám, amit lefordítasz TBW értékre, ugye valamilyen értékekkel a marketingeseknek is kell dobálózni.
Menjetek csak kaszálni, kertészkedni szépen! Itt Kóbambin szerencsére esik szépen.
-
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #96535 üzenetére
Már közel állsz a megoldáshoz. A legközelebbi UEFI linux telepítés előtt csinálj egy fat 32-es partíciót mondjuk 640 megabit nagysággal. Add neki a boot, esp jelölőt.Telepítéskor valami más ..... A fenti partíció csatolása /boot/efi , satöbbi és ennyi, vagy a debián pl azt a megoldást adja, hogy a fenti pattíció efi partition -nak kell megjelülni , a többi máshol levő efi partíciót pedig mellózésre kell kijelölni.
-
Fura elképzelései voltak, ki tudja miket írkált volna még, ha nem tekerik le nála a hangerőt.
Ez a képen megint egy RAM-ból futó csoda lenne? Picit bezavart nálam a zram látványa, így hogy memóriából fut a rendszer, különösen érdekes!
Te kreáltad be oda azt a zram-ot, de mi célból amúgy?
Nekem sincs bajom a Linux-szal a Dell Latitude-on, lecseréltem az SSD-t benne, már nincs Windows, viszont az UEFI-s telepítést a rendszertől tanulom el, nem lacafacázok sokat. Szűz SSD-re csinálok egy totál auto rendszertelepítést, aztán live-ból az üres helyet felosztom particiókra a többi disztrónak. Kíváncsi vagyok, melyik rendszer fog köhögni, hogy kicsi neki a félgiga EFI partició! Következő telepítésnél amúgy pontosan kiírta az installhelper particionálója, mit kell csinálnom. Testing Neon, mert meg akartam nézni az új plasma 6-ot...hááát elég sok plasma összeomlás kisablak volt eddig.
Cinnamon 6-on a megjelenése óta nulla hibajelentő ablak volt, szóval marad ez az eccerű DE még egy darabig.
-
válasz
CPT.Pirk #96525 üzenetére
Áhh, a legjobb posztokat már nem láttad.
Eddig! Érdemes megnézni őket valóban. Kicsit húztam az embert baromságaimmal, de nem nagyon esett le neki, még inkább tolta...amíg nem jött a deleteman. Egyik megnyitott fülön meglepetésemre még ott vigyorogtak a nagyszerű hsz-ek!
(mikor láttam, hogy WIndowsos írás került fel, már sejtettem, hogy lesz egy ilyen szakértő is)
Sajnos csak így lehet olvasható formában felrakni...
-
válasz
urandom0 #96521 üzenetére
Jaja, aztán, ha ott van valami gebax, akkor csilliós összegű kár is keletkezhet egy pitiáner sz*r filléres spórolásból. Mert a Vargáné tápokat is azért vették bele a rendszergizdák anno az irodai gépekbe, hogy minél alacsonyabb legyen az adatbiztonság. Ezt is ki érti, mert én nem...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kicsit pongyola a cikk, itt van angolul alaposabban leírva: https://thenextweb.com/news/how-pixars-toy-story-2-was-deleted-twice-once-by-technology-and-again-for-its-own-good
Két problémát látok:
-nem volt jogosultság kezelés, se jelszavazott gépekkel, se hálózati mappa hozzáférés korlátozás szintjén
-volt egy biztonsági mentés a szerverről, szalagos meghajtóra. A szalagos backup drive mikor elérte a 4GB-os méretet (ami azt hiszem a ráírt összes adatot takarja), akkor a régi adat ment az örök bitmezőkre mikor valami új íródott rá és erről nem tudott ott senki, mert a logfájl is erre az eszközre akart íródni, de valami okból 0B méretű volt.Vagyis 1 backup nem backup, a jogosultság kezelés meg fontos dolog, ezeket a helyi IT-nek kellett volna megoldania.
-
válasz
sh4d0w #96515 üzenetére
Értem, viszont nekem a történet is sántít egy kicsit. Kiadás előtt lévő film, aminek alsó hangon több tíz millió dolláros büdzséje van. ÉS NINCS RÓLA EGY KIB*SZOTT HÁTTÉRMENTÉS?!?!?4?!négy!?
Ezért nem hiszek el mindent, amit a médiában olvasok, mindenesetre érdekes történet. -
Így hangzott Oren Jacob visszaemlékezése 2012-ben a Net Web magazinnak az ominózus esetről, amely során valaki lefuttatta az rm -r -f * parancssort, ami egy könyvtár összes fáljának törlését indítja el. A helyzet tragikuma, hogy a projekt főkönyvtárára adták ki a parancsot, így a film összes addigi elkészült eleme és jelenete törlődni kezdett.
-
urandom0
senior tag
Úgy egyébként mi van ma, gravitációs hullámok, napkitörés, vagy micsoda?
Az OpenSuse-s laptopomon csak force close-zal tudtam bezárni az alkalmazásokat, és újraindításnál is szüttyögött valami közel négy percet, de azt is csak azért hagyta abba, mert kinyomtam. A Fedorás asztali gépemen szintén csak force close-zal ment a bezárás, és újraindításnál szintén mókolt valamit perceken keresztül. Az egyiken Plasma 5 van, a másikon Plasma 6, szóval nem valószínű, hogy valami frissítést tett be nekik.A cégnél pedig egy Windows 11-es laptop kékhalálozott, miután át lett nevezve... újratelepítés lett a vége.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
I02S3F
addikt
válasz
tordaitibi #96500 üzenetére
Ez nem elég pollkorrekt megfogalmazás! Inkább okostalan!
-
Keszi86
csendes tag
Sziasztok!
Van a birtokomban egy Intel NUC7i5DNB i5-7300U, amelyre ma megpróbáltam MX-23.3 x64-et telepíteni. A telepítés után első akadály a Security Boot kikapcsolása volt azt sikerült megoldani. Viszont ezek után sem indul el és az alábbi képpel meg is áll. Valami megoldás? Esetleg próbáljam meg a “Advanced Hardware Support” verziót? Plusz még egy kérdés, telepítés közben egy tenda udlsb wifi stick-et használtam és random párszor rá-rá kérdezett a jelszóra pedig már egyszer beírtam. Találkozott már valaki ilyennel?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest