Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Sziasztok. Tudtok valami programot linuxra, amivel a processzor hőmérsékletét tudnám megnézni.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
Egy kis segítség kéne. Egy viszonylag öregecskedő laptopon próbálok LinuxMintet használni. A problémám az, hogy a wifi elszállt azt írta ki, hogy hardveres kapcsolóval kikapcsolva. Jó mondom régi a laptop dugjunk rá egy USB-s wifi adaptert. Az első újraindításig ment minden, utána azt is "megölte" valami. Olvasom a neten a mellékelt linken, hogy kb. mit is kéne csinálni. Egyetlen probléma, hogy úgy indul, hogy töltsem le ezt meg azt. Na persze, csak nincs a gépem net!!! Ötlet?!
-
Warton
őstag
válasz tordaitibi #80655 üzenetére
Volt wifi, újraindítás után eltűnt. Nincs ilyen kapcsoló.
-
Warton
őstag
válasz tordaitibi #80657 üzenetére
Mindegyik no. Haladjunk tovább.
Az előző hozzászólásban közölt linkem nem jó, mert a wicd-et nem lehet már telepíteni. Most a driver irányba tervezek haladni, csak irgalmatlanul nehéz úgy javítani, hogy nincs internet. Rádugtam a kábelt is, azon se nincs internet. Újraraktam az egész Mintet, újraindításig még működött az USB dongle,-lel a wifi utána már az se... Lehet, hogy az a baj, hogy Xfce? A többi gépemen cinimini van. Próbáljam meg ezen is a ciniminit?Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni Lutris témakörben. Szóval nagy nehezen sikerült feltelepítenem a Lutrist, viszont nem annyira vágom, hogy hol tudom a Steames fiókomat hozzáadni? Vagy ehhez kéne csinálnom Lutris accountot is? Vagy hagyjam és simán csak Steamből indítsam azt, amit lehet?
-
Warton
őstag
LinuxMintet használok egy ezeréves laptopon. A VGA-ja le van szabályozva, mert ha nem lenne akkor túlmelegedne, amit a CoreCtrl programmal érek el. Minden indulásnál meg kell adnom a jelszavamat és ezt szeretném elkerülni a jövőben. Találtam is egy megoldást az interneten, de elakadtam. A Polkitem (bármi is legyen az 1.0.5.-ös) alapján az első verziót kéne csinálni, viszont nem teljesen világos, hogy nekem mi a user-groupom és azt hol tudnám megnézni.
-
Warton
őstag
Sziasztok Egy HDD klónozó progit tudnátok ajánlani. Valami egyszerűen használható kéne. Clonezilla kizárva, azt már néztem és nagyon nem az én tudásomra van kitalálva. Nézegettem a csomagkezelőben, de nem találtam semmi értelmeset. Egy Manjaro Linuxot futtató HDD-t szeretném leklónozni egyazegyben SSD-re. Aztán HDD kidob, SSD betesz.
-
Warton
őstag
válasz growler #82260 üzenetére
Azért én is csináltam google szörcsöt. Kisebb az SSD és olvastam a Clonezillánál ezt a "fícsört". Amúgy írtam, hogy Clonezillla kizárva. Néztem videókat a Clonezilláról és egyből Clonezilla tagadóvá váltam.
hisztimode ON:
Nem értem, hogy ez miért ekkora probléma?? Ez olyan hervasztó, Windows alatt simán meg lehetett oldani az ilyesmit, csak kevesebb lett az üres rész, azt csók a családnak. Mindjárt sírok.Igazából egy egy gombos app kéne, hogy ennek a HDDnek a tartalmát egy azegyben másold át arra az SSD-re. Nem akarom újrarakni az OPrendszert, mert már be van lakva.
-
Warton
őstag
válasz sh4d0w #82264 üzenetére
Igen tudom, de próbálkozom. Valahogy linuxon minden egy kicsit bonyibb mint windowson és szokni kell. Pl. végre sikerült formattálnom az SSD-t. Elég sok időnek és tökölésnek kellett eltelni, mire valahogy rájöttem, hogy le kell választanom a partíciókat mielőtt aktív lenne a formázás gomb a gpartedben.Ez is miért nincs automatizálva, hogy megnyomod a formázás gombot és felkínálja, hogy leválasztja a meghajtót igen/nem? Ráböksz az igenre és már formázza is. Csak egy picit lenne felhasználóbarátabb!
Őszintén szólva nem is nagyon értem mi az a leválasztás, de biztos nem olyasmi mint amikor az USB sticket leválasztod és utána nem látod az eszközt. Namost ez Windowson kb. jobbklikk a meghajtóra formazás azt csá.
Úgyhogy most megpróbálom klónozni a HDD-t SSD-re.
-
Warton
őstag
válasz sh4d0w #82292 üzenetére
"Valójában Linux alatt sok minden egyszerűbb, mint Windows-on,"
Maradjunk annyiban, hogy vannak egyszerűbb dolgok. Abszolút amatőr felhasználóként, IT-s szakterülettől teljesen mentes előélettel kb. fél év használat után az alábbiak amik szerintem sokkal jobbak, egyszerűbbek a Windowshoz képest:
1. Az OP rendszer telepítése, nagyon kellemes, gyors, nem nyaggat mindenféle hülye kérdéssel. Nem tudom, hogy a sok feltelepített dologból mennyi a felesleges, de annyira engem nem érdekel, elférnek.
2. Az előre telepített programok szintén nagyon tetszenek. Az OS telepítése utáni időszak nem a különféle programok töltögetésével telik, hanem a basic dolgok fent vannak és egyből tudod használni. Windowsos gépen is Firefox, Libreoffice, GIMP, Thunderbird-öt használok így ezek ismerősek voltak.
3. Nem kell drivereket vadászni, kivéve, ha Nvidia kártyád van, mert az elég shitshow-s, főleg ha teljesen ki akarod használni.
4. A szoftverkezelő nagy királyság, az mondjuk Windowson is kéne. Nagyon jó, hogy az innen telepített programok nem raknak fel mindenféle toolbart, rootkitet, meg nem akarják telepíteni a Chrome-ot meg ilyenek.
5. Az 1.0-ás feladatokat nagyon egyszerűen el lehet végezni, az ilyenek mint böngészés, Netflix, youtube, emailezés, dijnetes számláid befizetése stb. Ezért pl. a 70+ éves fateromnak, aki egy számítógépes antitalentum simán felraktam a gépére egy LinuxMintet, amitől megtáltosodott a gépe és szereti használni, persze Windows külalakkal, hogy ne zavarják meg a dolgok.Viszont sok egyéb feladat, amit meg akarsz csinálni, ami egy kicsit is bonyolultabb a fentieknél vagy olyasmi történik, aminek nem kéne (pl. Cinnamon felület indulásnál összeomlik) na ott aztán nagy levegőt kell venni és fel kell kötni a gatyát. Elindul a TerminálCommanderes játék, youtube videók nézegetése, a fórumok böngészgetése és a Linux feketemágia nagyöregjeinek lenéző, megvető össztüze (tisztelet a kivételnek), hogy: "Te még ezt se tudod?! Pedig ez alap, van rá parancs a terminálban, nem tudtad?!" Persze ennek is megvan a maga varázsa, néha még szórakoztat is.
PÍSZKompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz ubyegon2 #82300 üzenetére
Simán átparticionáltam a HDD-t, de azért nem volt a legjobb userexperience evör. Végülis egy puppylinuxLIveCD-ről bebutultam aztán lekicsinyítettem a 160GB-os partíciót 100gigásra a benne lévő gparteddel. Azért választottam ezt, mert emlékeztem, hogy ezen a disztron biztos van alapból gparted, a Manjaron és a LinuxMinten nem voltam biztos, hogy van. Meg aztán nem akartam csinálni egy külön gpartedes CD-t, mert drága az üres CD. (FYI: USB-ről nem tud bootolni a gép, ilyen öreg szegényke.) Az a furcsa számomra, hogy menet közben ilyet nem lehet csinálni az sda-val, mindenképpen valami külsős OPrendszerről lehet csak partícionálni.
Következő lépés a dd.
-
Warton
őstag
válasz ubyegon2 #82330 üzenetére
Szóval DD.
Az alábbi youtube-ról lesett, terminálcommanderes kalandokat követően (a status-progresst már én írtam hozzá legyetek büszkék rám ) az ssd-ről nem tudtam butulni, mit írtam be rosszul vagy mi hiányzik?
Ja igen és még ezt se tudom, pedig ez alap.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Tehát akkor megspórolandó pár óra felesleges vincsipörgetést, azt kell berni a terminálba, hogy:
sudo dd if=/dev/sda of=/dev/sdb bs=512 conv=noerror,sync status=progress &&sync
?A bs így jó vagy lehet nagyobbra venni?
Mondjuk az sem teljesen világos, hogy a /dev miért kell bele.
Az sdb-n a 97 és a 111 különbözete, ha ne adj isten sikerül a klónozás unallocated lesz, vagy csak simán üres?Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz fatpingvin #82348 üzenetére
Azt szeretném elérni, hogy az 5400rpm-en, kifejezetten hangosan pörgő 160GB-os HDD (sda) tartalmát teljes egészében átklónozni egy 125GB-os SSD-re (sdb). Aztán ha ez meg van a HDD-t kidobni a kukába és ezt követően az SSD-ről futtatni a gépet. És azért kéne így csinálni, mert már túlságosan is belaktam ezt a rendszert nem szeretném újrarakni és 0-ról kezdeni mindent. Azért lenne mindez jó, mert kicsit javulna a gép teljesítménye és végre levehetném a fülvédőmet miközben bűvölöm a gépet.
Ami eddig történt a 160GB-os HDD-n a főpartíció méretét lecsökkentettem 100GB-osra, hogy ráférjen a 125GB-os SSD-re.
A count=1-ről még nem olvastam azok között az oldalak között, amik eddig szembe jöttek. Tehát akkor azt kell beírnom a terminálba, hogy?
sudo dd if=/dev/sda of=/dev/sdb bs=512 conv=noerror,sync status=progress count=1 &&sync
-
Warton
őstag
válasz fatpingvin #82350 üzenetére
A 160 GB-os HDD-n van egy 100GB -os partíció, amin a cucc van a többi unallocated.
Nem dimenzionálom túl csak a terminál parancsot próbálom meg összeállítani random google keresések eredményéből, meg az itt leírtakból. Swappot eddig nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Nem tudom az alapokat se és linuxhoz teljesen hülye vagyok, de nekem a LinuxMintem pontosan ugyanezt csinálta, újratettem az egész rendszert és ugyanez jött elő újra egy kis idő után. Nagy valószínűséggel hardver hiba volt nekem, mégpedig a hdd hibája, mert csere óta sose fordult elő többet ilyesmi. Persze nem biztos, hogy neked is ez lesz a nyűgje.
-
Warton
őstag
válasz fatpingvin #82610 üzenetére
Nekem simán megy a Spotify a Linux Minten, bár kérdéses, hogy minek fizetnél a Spotifyért ha van Nuclear?!
-
Warton
őstag
válasz fatpingvin #82614 üzenetére
Olyan nagyon nem teszteltem, csak pár órát ment, beleszaladtam pár bugba, hogy bizonyos számokat nem játszott le és közbe kellett avatkozni, meg a kezelése nem igazán intuitív, de megszokható. Amúgy, ha csak az a cél, hogy meghallgass egy albumot, vagy szóljon valami random zene, anélkül, hogy folyamatosan állítgasd a gépet akkor tökéletes választás. Be tudod állítani azt is, hogy a következő szám mennyire hasonlítson az előzőre. Ha nagyon megküldöd a csúszkát akkor azért meg tud lepni. Pl. nekem a Cypress Hill után betolta a Panzer Division Mardukot.
-
Warton
őstag
Ismét sikerült vásárolnom egy kotrevák laptopot az időközben elhalálozott 10+ éves szintén kotrevák laptop helyére. Ezúttal egy Wind U200-ast, amiben egy nagyon komoly celerongy ketyeg, 2 GB rammal. A kérdés, hogy melyik distro lenne képes ezzel valamit kezdeni? Első gondolat a Puppy linux (fossapup) volt, de közben szembejött a XeroLinux XFCE-vel. Vagy igazából teljesen mindegy? Most a Xero felék hajlok inkább, az Arch valamiért jobban bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz tordaitibi #82786 üzenetére
Intel Celeron 723 1,2 GHz
1. Szerintem teljesen mindegy milyen Celeron, mert változtatni úgyse tudok rajta, a dolog adott. Nem értek annyira hozzá, amit olvastam ez a CPU egy fokkal jobb, mint az Intel Atomok, ami elég rosszul hangzik.
2. Windowst nem is értem, hogy került ide? Fel sem merült részemről. Bár nagy buli lenne egy WindowsXP-t vagy egy Windows98SE-t telepíteni rá...
3. 8GB nem megy bele, leírás alapján. 4 GB-ra fel fogom pimpelni, meg az SSD is megvan, ezek alap dolgok számomra, ezt nem is kérdeztem.
4. Nyilván nem a GTA5-öt akarom futtatni rajta 4K-ban.A kérdésem igazából arra irányult, mert ilyen gyenge cuccal nem volt dolgom mostanság, hogy a két distro közül melyik lenne a megfelelőbb erre a hardverre. Esetleg van-e olyan Arch alapú distro, ami a puppyhoz hasonló gyenge gépekre lett kitalálva?
-
Warton
őstag
válasz Vasti74 #82792 üzenetére
Blutooth hangszóróhoz zene biztosítása Nuclearral.
Böngészés, email, mérőóraállás bejelentés, szöveg és táblázatszerkesztés alapszinten.
Doom2 futtatása a szentendrei HÉV-en és a balatoni gyorsvonaton.
Meg persze néha 4k videót szeretnék renderelni miközben a GTA5-öt sztrímelem a tviccsen.Ne viccelj már az E8400 az nálam a géming rig. Azon már egy Assasin Creed vagy GTA4, is vígan elszalad, sőt a Caesar3 grafikai beállításait már csutkára tolhatja. Gondolom anyud ezt mind csinálja. De most komolyan szerintem a hardverek terén az átlagemberek gépe jóval többet tud, mint amit valójában használnak. Szerintem arról van szó, hogy a különböző szoftveres praktikáknak köszönhetően a hardverek használhatatlan lassúvá válnak és az emberek nem veszik a fáradtságot, hogy foglalkozzanak vele és inkább vesznek egy új gépet, miközben egy SSD-vel és egy linuxszal még menthető lenne. Melóhelyen kaptam egy 11gen-es i5-ös laptopot munkára. És mit kell vele csinálnom? Docx és xlsx fájlokat kell vele legyártanom, igazából ezt a celerongyos géppel is simán végre tudnám hajtani. De nyilván a hülye windows nem megy fel akármire.
Leszámítva a gémereket és a bányászokat mindenkinek 3x-5x jobb gépe van mint amire valóban szüksége lenne. De manapság szerintem a gémerek is jobban járnak egy konzollal, mint egy aranyárban mért számítógéppel és arról nem is beszélve, hogy sokkal tisztább, szárazabb érzés.
-
Warton
őstag
Puppylinuxot próbálom telepíteni és nagyon elakadtam. Eddig semmi gondom nem volt vele, mert alapvetően CD-re írtam ki, ezúttal viszont nagyon USB-t kéne használnom, mert nincs CD olvasó a gépben.
1. oldalról letöltöttem a fossapupot
2. USB windows10-ben leformatálva fat32-re bedug, flashelem az isot reája etcherrel (rufussal is ugyanez a probléma), kiírja minden király.
3. Indítom a gépet bedugom az usb-t és ezt a hibát kapom.
4. Semmi probléma ITT a megoldásNos a problémám az, hogy windows10-en keresztül nem látszik a flashelt usb, hogy átírjam a cd-t usbflashre a cfg fájlban. Manjaron látom az USB-t, meg is tudom nyitni a fájlt, de nem tudom módosítani, oké kimásolom és átírom ott kicserélném akkor meg azt írja kevés a hely az usb-n Miva? 4 GB-os, amiből használ 300MB-t. Próbáltam gpartedben is valamit henkölni az usb-n, hogy legyen rajta szabad hely persze sikertelenül...
Esetleg valakinek ötlet?Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz CPT.Pirk #82854 üzenetére
Próbálkoztam más distrokkal dettó nem sikerült működésre bírni, aztán próbáltam az USB sticket egy másik laptopba dugni hátha ott működik és csak a biosba fákkoltam el valamit (nem tudom mit, mert beállítási opció kb. nulla). Másik gépben se működik.
Két USB-vel is próbálkoztam és most már kb. mindkettő halott. Windows javítaná bedugás után, de nem tudja). Az egyik egy régi gagyi cucc azon nem nagyon csodálkozom, bár eddig gond nélkül ment, viszont a másik egy 8GB nullkilóméteres Maxell. Nem tudom, hogy a flashelés vágta őket tönkre (nemhiszem), vagy már eleve a végüket járták.
Mindenesetre érdekes, eddig kivétel nélkül mindig DVD-ről telepítettem linuxot és sose volt semmilyen gondom a telepítéssel, USB-ről viszont úgy látszik képtelen vagyok rá per pillanat. Legalábbis, amíg nem veszek még egy harmadik USB sticket. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, inkább az utóbbi.
-
Warton
őstag
Windowsos parancssorban történő trógerkodás (convert, chkdsk meg ilyenek) és egy kínzóan hosszadalmas kb. negyedórás formázás után a Maxell el kezdett működni. Aztán a Rufus beállításai között találtam egy izgalmas opciót (ami persze egy nyilacskával jött el, hogy száradjon le a keze a fejlesztőnek), ami pont rámillik és bepipáltam és flash után berakva a másik gépbe simán bootolt az usbről.
Az alábbi képen látható a megoldás:Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
Celerongyra végülis felraktam a Puppylinuxot. De nem igazán tetszik, egyrészt 60mp-re pauzézza a bootot valami hasfájás miatt, amihez hasonlót nem találtam a google-n, meg nagyon nagyon más mint amiket eddig használtam.
Most az USB-vel próbálgatok más distrokat telepítés nélkül. Az internetet egy TP-Linkes USB-s wifi adapterrel próbálnám adni a gépnek. Viszont a telepített puppylinuxon kívül minden más distro (Manjaro, LinuxMint, Xerolinux) megegyezik abban, hogy a wifi adapter hardveresen tiltva van. Erre ötlet, hogy ez miért lehet?
Amit eddig próbáltam rfkill unblock parancsot, nem működött.
BIOS reset is volt az se oldotta meg a problémát, főleg mert ez egy usb-s adapter.Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz tordaitibi #82918 üzenetére
Nem linuxhoz kapcsolódó volt a probléma, az Fn+F8 megnyomásával elkezdett működni. Nem tudom, hogy hogyan és miért, de mind1.
-
Warton
őstag
válasz tordaitibi #82953 üzenetére
És lehet free meg nem telemetriás meg nem kémkedő, lehet csilivili Cinna meg KDE vevőcsalogató, lehet a szó igaz értelmében szabad, akkor sem kell a felhasználók 95-98%-ának.
Amikor még nem használtam linuxot csak hallottam róla akkor nem értettem, hogy miért nem terjedt el jobban. Most, hogy napi szinten használom már kb. fél-egy éve... most már értem.
És akkor itt jönne a panaszáradat, amitől megkímélek mindenkit.Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz CPT.Pirk #82960 üzenetére
Átfogalmazom a korábbi mondatomat. Kezdők kezében a Linux instabil operációs rendszer benyomását kelti.
Különösen igaz ez akkor, ha olyan figurák próbálják használni akiknek nem a 10éves tapasztalattal rendelkező haverjuk telepíti fel a rendszert, hanem maguk próbálnak meg boldogulni.
Amúgy meg nevessünk együtt a kezdő linuxosokon: VIDEÓ
-
Warton
őstag
válasz ubyegon2 #83030 üzenetére
Önbizalom lehet, hogy túl sok, de úgy gondolom, hogy semmi extrát nem csinálok a linuxos gépeimen.
Sokkal egysíkúbb feladatokat szánok a nekik. A LinuxMintes laptopomnak pl. egyetlen feladata van: Netflixet tolni egy vetítőgépbe HDMI-n keresztül 720p-ben és közben a hangot Bluetoothon egy Soundbarba. Ennyi, nem több, nem kevesebb. Hónapokon keresztül simán ment a dolog minden fennakadás nélkül, folyamatosan, akár órákon keresztül.
Viszont kb. egy hete nem tudom, hogy miért kb. 5-10 perc vetítés után nem ad jelet a vetítőnek, ami elsötétül, de a Soundbarba megy tovább a videó hangja. Billentyűre, egérmozgatásra semmit sem reagál.
A hardvereket lehetőséghez képest végigcsekkoltam nem találtam furcsaságot.Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz ubyegon2 #83048 üzenetére
Na ugye, mondom én!
Nem, az a celerongy, azzal csak bohóckodom az nyilván nem tudna ilyesmit. Ez egy Lenovo régebbi i5-ös laptop, aminek a kijelző kábelét elnyiszatolta a zsanér, így nem működik, de egyébként teljesen korrekt gamer laptop, kb. ebben formában van csak létjogosultsága.
Csak pár plusz progit raktam rá: Spotify, Steam (doom2 miatt, bár szerintem tudna többet is), és egy hőmérséklet figyelőt, tehát nagy zsúfoltságról az én esetemben nem lehet beszélni. A lehetséges hardveres problémákat szerintem kizártam. HDD korának megfelelő: szar, de semmi kritikus, ramteszt végigfutott nem dobott hibát, komponensek hőmérséklete megfelelő terhelésre se nagyon melegszik. Még a VGA is ATI, úgyhogy azzal se lehet gond.
Amúgy én is valamilyen frissítésre gyanakszom, lehet még megpróbálom frissíteni a rendszert UNA-ra, hátha segít.
-
Warton
őstag
válasz KaiotEch #83043 üzenetére
Szokások: [...] kis játék(steam).
Nem írtad milyen játékok, de itt érdemes csekkolni, hogy a te játékoddal mi a helyzet. Ha native vagy platinum akkor sanszos, hogy elindul, ha gold akkor talán, minden ami az alatt van felejtős.Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
CD-kről próbálok Doom3-at telepíteni Manjarora. Nem értem, hogy miért kell a CD betétele után még a csatolást is megnyomni, hogy a Lutris lássa a CD-t. Ez így normális működés? Nem lehetne ezt automatizálni?
Más: valaki itt írta korábban, hogy E8400-est upgrédelt Q9400-asra. A kérdésem, hogy vajon megéri azt a kb. 5000 forintot egy ilyen upgrade? Profitál valamit is a gép a +2 magból?
-
Warton
őstag
A Libreoffice user interface-t hogy lehet magyarra állítani? A beállításoknál csak az angol szerepel. Innen már letöltöttem a fájlt, de azt hova kell tennem? Illetve az nem gond, hogy a verziószám eltér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest