Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23012) elod992


elod992
újonc

Üdv.
Adott egy laptop elég kevés tárhellyel. Céges. Bitang erős, ezért játékokra is használnám. Mennyire beválós megoldás egy külső merevlemez 3.0 ás USB vel és innen futtatni a játékokat ? Felejtős ? :R

(#23013) King Unique válasza elod992 (#23012) üzenetére


King Unique
titán

Technikailag megoldható a játékok akár külső HDD/SSD meghajtóra való telepítése és onnan történő futtatása is, aminek megvalósítását számtalan leírás, videó szemlélteti. Példák: [link], [link]. Viszont ha a gyors működés a cél, akkor elsődlegesen a külső SSD-k (példák) preferáltak, amit a 2. videó is szemléltet, valamint korábban itt a topikban is volt róla szó egy másik válaszban.
Az utóbbi hozzászólásban arról is szó esik, hogy egy külső HDD/SSD alapértelmezetten és pl. PC-s használatnál nem ilyen célra, hanem adathordozásra és adattárolásra való. Vagyis ha van rá lehetőség, akkor elsődlegesen inkább a laptop bővítését kellene megoldani a meglévő helyett nagyobb tárolókapacitású HDD/SSD meghajtóval, vagy + 1 HDD/SSD beépítésével. Ha erre nincsen lehetőség, valamint más egyéb megoldás (pl. asztali PC, játékkonzol) sem opció, akkor próbálkozni az eredeti elképzeléssel, vagyis USB 3.0-s külső meghajtóval.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.