Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19513) King Unique válasza dombi81 (#19511) üzenetére


King Unique
titán

Üdv!

Az előlapi vs. hátlapi USB-portok működése terén lehetnek érdekességek. Előbbiek bizonyos esetekben tápellátás, adatátviteli sebesség terén is gyengébbek lehetnek, valamint produkálhatnak rejtélyes hibákat. De ez nyilván az adott hardveres / szoftveres környezettől is függhet.

Milyen külső HDD-kről van szó pontosan??
Mert, ha pl. 2,5"-os típusok és az előlapi USB 2.0 porton a gyenge tápellátás miatt fel sem pörögnek, akkor nyilván nem meglepő, ha nincsen hardver biztonságos eltávolítása opció. Ha nem ez a helyzet, akkor meg kellene nézni, hogy pl. másik programmal leválaszthatók-e —► U.D.E. | U.S.R. Illetve az eredménytől függetlenül esetleg egy próbát megérhet az eszközillesztő eltávolítása —► gép restart —► eszköz újracsatlakoztatása.

Ha utóbbi programokkal sem működik a leválasztás, akkor ott valami komolyabb gond lehet, mivel ezen funkciónak nemcsak pendrive-ok, hanem külső HDD-k esetén is működnie kéne. Természetesen előlapi / hátlapi portoknál egyaránt. Aztán az is lehet, hogy csak a Win7-ben állítódott el valami, bár az nem ismert, hogy ezen a gépen alapból fennállt, vagy csak most jött elő ez a probléma.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.