Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• klarkzone

tag

Gyerekek, (természetesen nem a Tisztelt fórumozókat "gyerekek"-ezem le, hanem a dühömet vezetem le ezzel a stílussal...) nem kellene beszélgetnünk egy kicsit erről az árfolyam dologról? Értem én, hogy kemény valuta a $, de akkor most Kínával, vagy az USA-val üzletelek, a Kínaiaknál a $ a hivatalos fizetőeszköz? Vagy most mi van? Itt nézzük már meg, hogy a $-Yuan árfolyam, hogy alakul és a $-HUF árfolyam, hogy néz ki!
    Például konkrétan ki lehetne írni piros betűkkel a "ha áfacsaló vagy kussolj" helyére, hogy -MOST NE- vegyél semmit mert irdatlanul nagyot buksz... Hiszen ok, hogy romlik az árfolyam, de az áruk értéke legyünk őszinték nem változik, tehát ami 100$ volt fél éve, az most 80$-t ér (nem fogom pontosan kiszámolni) ezért, normális ember nem fog most rendelni semmit.
    Nem tudom van-e valamiféle kimutatás, hogy a rendelések száma hogy áll, de szerintem a Kínai webshop-oknak előbb utóbb feltűnik, hogy nem rendel senki from Hungary? nem? Vagy minden így jó ahogy van? Fizessek érte 100$-t? De hát nincs annyi pénzem b@sszájba.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés