Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30632) Dominó85


Dominó85
veterán

PANDAWILL = KERÜLJÉTEK!

Bocsi a kapitális használatáért, de a Pandawill egy utolsó, hazug, undorító webshop! Március 6-án rendeltem tőlük Xiaomi Piston II fülest (17USD volt kuponnal és Panda pontokkal).

Íme a vásárlás folyamata:
Március 6 - rendelés kifizetve
Március 14 - rendelés feladva
Március 17 - átadva a postának
Március 19 - útra kelt a csomag
azóta??? - nagy büdös SEMMI!

Most chat-tem éppen Maria-val Pandán és nem tud semmit, csak egy dolgot... még pedig hogy a csomagom még el sem hagyta Szingapúrt! Na itt betelt a pohár a Pandawill nyomán. Haveromék csomagjai (szintén Panda + SG) már rég megérkeztek és később lettek jóval rendelve. Szomorodjon meg a hazug kínai pofája! :W

* Péter - 06302461862 *

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.