Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Kegyeskedtek válaszolni a második levelemre. Miszerint: we are preparing the goods to you , tomorrow will arange to ship out . Ha jól értem előkészítik a csomagom és HOLNAP gondoskodnak a kiszállításáról. Azt eddig mit csináltak? 14.-én rendeltem. Biztos unjátok már, de a tény, hogy gyorspstával DHL! Amiket korábban rendeltem (tavaly november) HK, SG, vagy akár CN, már másnap postára került. Értékítéletek természetesen a személyes tapasztalatoktól függenek elsősorban. Megértem azokat akik ajánlják. Én biztosan nem (eddig). A következő meglepi "remélem" meg az lesz, hogy be se lehet kapcsolni majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Projektor topic
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest