Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Dark197405
üzenetére
Amit te feltettél, az egy készre főzött beállítás, semmi testreszabási lehetőség nincs benne.
Nem olyan, amit szeretnél, hanem olyan, amilyenre valaki megalkotta.
Egy olyan személy, aki azt állítja a 20%-kal feltuningolt 1S beállítására, hogy az nem károsítja az akkut és a motort. (Kissé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.)
"Some question and answer
1. Top SPEED (fully charged scoot)?
1S - 30 to 31 kph, Pro2 - 35kph
2. Will this damage the battery or motor?
No."
Ettől függetlenül tökéletes lehet számodra, de én jobb szeretem magam beállítani a paramétereket, de minimum rálátni a dolgokra, hogy milyen - gyáritól eltérő - beállítás történt és azt hogyan érte el.Közben teljesen feltöltöttem a rollert és simn hozza a 27 km/h-t. Viszont a középső, a D fokozat (is) túl erős lett, induláskor hajlamos kipörögni alattam. És még a gyalogos módot kell megoldani.
Az előbb nem írtam, de most már alacsonyabb tempónál elindul a roller, nem kell 5 km/h-ig elszökdelni vele.Gyanús, hogy később kipróbálok egy másik App-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest