Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Közbe mentem is egy nagyobb kört hogy a visszapillantót le teszteljem. Az az igazság hogy először szkeptikusan álltam hozzá, mert többen mondták hogy semmit nem ér a visszapillantó, mint ahányan azt hogy igen. De mivel az első tesztút alatt kiderült hogy a halálom hogy nem látok semmit így mondom mindenképp kell valami.
A sima kormányra fogathatóson gondolkoztam, de mivel kulcsos indítású a roller így a szélére nem lógott volna ki eléggé a visszapillantó mert közvetlen a fék felfogatása után nem tudtam volna felrakni. A kulcsos megoldást meg nem akartam áthelyezni.
Majd ekkor rátaláltam a Decathlon oldalán egy nagyon egyszerű visszapillantóra ami összvissz 2000ft volt, és a kormány végére kell ráfogatni. Mondom ha kuka akkor legalább csak 2k-t dobok ki, nem 10k-t mint amennyi egy normálisabb visszapillantó lenne. Volt aki azt mondta hogy előre is ki kellene nyúlnia, meg oldalra is jobban, illetve magasítani kellene, de én nem akartam ebből ekkora projektet csinálni.Nos azt kell hogy mondjam ez így hibátlan! Nem azt mondom hogy nem tudnék elképzelni jobbat, de amire tervezték azt tökéletesen teljesíti. Szóval megtartom, mivel tökéletesen látom hogy mi van mögöttem. Nyilván ha egy picit magasabb lenne, vagy szélesebb forma akkor egy csöppet jobb lenne, de amire vettem arra tökéletes!
Kerékpár visszapillantó tükör 100-as ELOPS
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő