Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Igen, ő eléggé pici, sőt, a 8. szülinapját is csak decemberben tölti, de ez már részletkérdés
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HONOR Magic7 Lite Titanium Black 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!