Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Igen, ő eléggé pici, sőt, a 8. szülinapját is csak decemberben tölti, de ez már részletkérdés
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!