Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Igen, ő eléggé pici, sőt, a 8. szülinapját is csak decemberben tölti, de ez már részletkérdés
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!