Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Persze, nem láthatod, de értsd úgy, hogy el merek vele indulni a 2. 9km-es körre úgy, hogy tudom, hogy hazaérek vele tolás nélkül. Persze nem úgy megy fel, mint egy rakéta, de a hosszú - egyenletesen emelkedő - úton vígan felszalad (nem tudom az hány %-os, valahol 5-10 között, de 1,5 km hosszú) és bírja kb. 15-20 km/h sebességgel, még a 2. körben is (a vége emelkedik).
Vannak itt meredekebbek is, ott természetesen rá kell segíteni, de nem köpöm ki a tüdőm, hanem hajtom és húzom a kart. Nem egy G-Booster természetesen, a helyén kezelve a dolgokat írtam amit írtam. Van most nálam egy 250W-os roller, azzal olyan emelkedőre meg sem kísérlek felmenni hajtva sem ahova a Pro felmegy pici segítséggel. Így értettem, de persze leírva teljesen más, mint átélve. És valóban nem mértem még meg a lejtő emelkedését

A kontextus pedig az első roller lehet-e Kugoo S1 Pro volt, összefüggésében így gondoltam. Jó roller, ezért az árért meg szerintem különösen. Mondom ezt úgy, hogy nem piszkálom, töltöm, megyek vele, töltöm, megyek vele, néha áttörölgetem - tehát semmi upgrade.
A lépésben vánszorgásnál - rásegítéssel - gyorsabban megy fel
Szerk.: és ezért vagyok inkább csak csendes olvasó, mert elképzelhető, hogy valami nekem alma, Neked meg körte és nincs mögötte semmiféle rossz szándék, csak mindkettőnknek mást jelent egy alma, vagy egy körte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Rockrider Race 940 S
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs