Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrrr74

aktív tag

válasz DigitXT #6507 üzenetére

Persze, nem láthatod, de értsd úgy, hogy el merek vele indulni a 2. 9km-es körre úgy, hogy tudom, hogy hazaérek vele tolás nélkül. Persze nem úgy megy fel, mint egy rakéta, de a hosszú - egyenletesen emelkedő - úton vígan felszalad (nem tudom az hány %-os, valahol 5-10 között, de 1,5 km hosszú) és bírja kb. 15-20 km/h sebességgel, még a 2. körben is (a vége emelkedik).

Vannak itt meredekebbek is, ott természetesen rá kell segíteni, de nem köpöm ki a tüdőm, hanem hajtom és húzom a kart. Nem egy G-Booster természetesen, a helyén kezelve a dolgokat írtam amit írtam. Van most nálam egy 250W-os roller, azzal olyan emelkedőre meg sem kísérlek felmenni hajtva sem ahova a Pro felmegy pici segítséggel. Így értettem, de persze leírva teljesen más, mint átélve. És valóban nem mértem még meg a lejtő emelkedését :)

A kontextus pedig az első roller lehet-e Kugoo S1 Pro volt, összefüggésében így gondoltam. Jó roller, ezért az árért meg szerintem különösen. Mondom ezt úgy, hogy nem piszkálom, töltöm, megyek vele, töltöm, megyek vele, néha áttörölgetem - tehát semmi upgrade.
    A lépésben vánszorgásnál - rásegítéssel - gyorsabban megy fel :)

Szerk.: és ezért vagyok inkább csak csendes olvasó, mert elképzelhető, hogy valami nekem alma, Neked meg körte és nincs mögötte semmiféle rossz szándék, csak mindkettőnknek mást jelent egy alma, vagy egy körte :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés