- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
.-..-. #34496 üzenetére
Szóba került korábban is, a szerver áldozata lett, ha jól látom. Egyes típusokat úgy állítanak be gyárilag, hogy a roller összecsukott állapotában áll szabályos egyenesbe az első kerék, míg felnyitva kicsit elfordul.
Nem volt egyszerű választ találni a furcsaságra, amiről a neten is csak találgatnak felhasználók, még a gyári infók is csak ködösítenek. Több fórumos bejegyzés abban ad tanácsot, hogyan kell egyenesbe állítani, miközben a gyári állapotra nem emlékszik, nem figyelte, csak később tűnt fel. Már ez is érdekes volt, túl sok az egyforma véletlen.
De arra jutottam végül (például Segway hivatalos szövegmorzsán keresztül is, amit csak a mesterséges intelligencia látott, én már nem találtam), hogy elvileg így kevésbé borulékony a roller, mondjuk az autó csomagtartójában vagy bárhol összecsukva, ezért próbálnak így kedvezni.
Míg vannak más típusok (Segway is), ami "rendes egyenesre" van állítva és összecsukva kanyarodik egy kicsit. Nekem is ilyen a Xiaomi klón, mondhatni elég borulékony is, a nem támasztott oldal felé. Úgyhogy lehet benne valami, de túl nagy jelentősége sincs a gyakorlatban. Viszont nem hiba.
Egyébként a páros teleszkópnak is van olyan kotyogása előre-hátra, ami mondjuk szemre "érdekes", mégis normálisnak mondható. Néztem róla szerelős videót, olyan tekintetben is, ha én olajat juttatnék bele, az hová megy, milyen a belső konstrukció, milyen a szétszedése. Mivel korábban azt hittem, onnan jön valami pattanó hang, de csak a kormányoszlopnál lévő műanyag porvédő gyűrű reccsent. De az látszik, hogy bizonyos kotyogás elkerülhetetlen a teleszkópnál, ez ilyen, mint a kerékpárnál is hasonlóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nintendo Switch 2
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hálózati / IP kamera
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest