- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akartam megelőzni, az csak egy pillanat volt, ahol találkoztam az úton vele, általánosságban beszéltem, hogy nem tudom beelőzni őket, mert annyival mennek. Te vagy a második, aki félreérti, de igazából már nem is érdekel. Még, ha 40-nel is totyorog előttem, akkor is feltart és nem biztos, hogy meg tudom előzni, mert szemből is jönnek, vagy éppen gyakran mérnek a rendőrök is, előzésnél meg az egy nyomvonalón haladóknál szeretem az 1-1,5 méteres távolságot megtartani. Régen sokat kerékpároztam külterületen és gyakran úgy előztek meg az autósok és a buszosok, hogy elég lett volna, ha meginog a kezemben a kormány, akkor biztos beesek valamelyik alá. Ez miatt megmaradt bennem egy ilyen türelem a kerekezők iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest