- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xekta
csendes tag
Hát ha már ketten félreértjük
De egyébként persze megértem az álláspontod, de bárki kifordulhatott volna eléd bármivel, ez pont egy rolleres volt. Attól még nem lesz minden rolleres ilyen. Én ahol szoktam bicikliúton menni, az vagy szimpla vagy dupla záróvonallal van "elválasztva" az autóúttól, mégis van hogy azon keresztül kerülik meg a másikat (vagy előzik meg jobbról?) az autósok, mégse mondok semmit az autósokra. Ugyan úgy jött ki elém bicajos, rolleres, gyalogos, autós minden már. Ez benne van sajnos.
De egyébként ha nem pont egy rolleres lenne, hanem egy smart vagy egy trabi, de akár egy segédmotor, az is tötyögne előtted 40-nel, őt se tudnád megelőzni könnyen. Városban amúgy sem értem az előzgetést, mert ugyan annál a pirosnál fogtok állni, csak más sorrendben.
Az dícséretes ha nem centizgetsz, sajnos sokan még most is szoktak. Egyébként menjen csak papucsban meg rövid gatyában (motorosok is szoktak errefele), majd az első szaltónál átgondolja. -
Ja és a lényeg. Miért zavar, hogy nem tudom megelőzni? Ezért: [link] Strandpapucs, kisgatya, póló és ezek elég gyakran el is esnek. Más sem hiányzik, hogy egy ilyen felelőtlen hülyegyerek miatt hasonló szituációba kerüljek, vagy még rosszabb esetben egy pillanatra nem figyelek, elesik, majd elütöm, stb. és járkálhatok évekig a bíróságra.
Ezek másokat is veszélyeztetnek, nem csak saját magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 17 - alap
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest