Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz DigitXT #27668 üzenetére

"Aranyos, hogy kemény 2 db roller kipróbálása után ..."
    Nem tudom honnan vetted ezt a számot. Volt amikor egyszerre 3 rollernek voltam a tulajdonosa. És nem csak kipróbáltam őket, aktívan használtam, és elég komoly mélységig utána jártam a dolgoknak. Most is 2 rollerem van. Kipróbálni már sokkal többet kipróbáltam.

A minden rollerra való általánosítás így szólt:
    "A cruise controll minden rollerben alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, jellemzően az applikációkban lehetett azt beállítani."
    Erre vonatkozó ellenpéldával még nem találkoztam. Lehetséges, hogy valamely rollerben alapértelmezés szerint be van kapcsolva a tempomat, bár ilyenről nem tudok. Ha te tudsz, várom a listát.

"Meg hogy applikációban kapcsolható LOL: eleve nincs minden rollerhez applikáció, miért lenne."
    Szövegértelmezés úgy látom nem igazán működik nálad. A "... jellemzően applikációban lehet beállítani" nem azt jelenti, hogy minden. Vannak rollerek, melyek kijelzője egyben kezelőszerv és annak menüpontjai között lehet aktiválni. Ez a ritkább eset, ezért a többségre utalva fűztem oda a "jellemzően" szócskát.

"Tehát kijelented, hogy a hüvelykujjas gázkar balesetveszélyes ..."
    Nem, ez így nem igaz. Eleve nem csak hüvelykujjas gázkar létezik, de egyik gázadási módszer sem ad akkora szabadságot és stabilitást, mint az a lehetőség, amikor a sebesség tartásával nem kell foglalkozni.

"... inkább adja a roller a gázt helyetted."
    Úgy pontosabb, hogy én adtam a gázt a rollernak, majd azt követően sebesség fix értéken tartását átadom a rollernek. Nagy segítség. Nem véletlenül építették bele anno az autókba is. (Sőt, annak egy modern típusa már EU-s előírás lett, ha jól tudom. De az a téma messzire vinne. Ott is egyszerű szolgáltatásként kezdte, aztán a technika fejlődésével modernizálódott.)

Új hozzászólás Aktív témák