- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PociAti #26644 üzenetére
Azért van különbség, mert három adat is keveredik, sőt négy. Az egyik, hogy mutatja azt távot is amit az adott mobilra telepítve, az alkalmazás mért. Ez mind a két eszköznél eltérő, főleg mertt két mobil is van. A másik ami már mindenhol megegyezik az adott rollerrel megtett összes táv. A harmadik pedig a diagramm, ami egyesíti, hogy a két rollerrel összesen, ténylegesen mennyit tettem meg.
11351 km-t tettem meg jelenleg az M365-tel és a Pro2-vel összesen.
A PRO 2-vel mentem sokkal kevesebbet. Azon még minden eredeti. Abban 2089 km van.
Bekereteztem az igazán lényeges részeket az akkut illetően
Arra, hogy kapacitásából mennyit vesztett 2020. márciusa óta nem nagyon tudok pontos választ adni, mert érdemben nem érzek romlást hatótáv szempontjából, de gyorsulásnál mintha kicsit gyengébben húzna már, utána persze tartja a sebességet.
Pro 2-nél: érződik a kímélés. Sima M365-nél azon filóztam, ha az akksi megadja magát, már érdemesebb lesz új rollert venni a helyére. Két rollerre mindig szükségem van, mert az egyik tartalék, ez a Pro 2 jelen esetben. Azért érdemes újat venni, mert a sima M365-nek azért vannak olyan problémái amin nem lehet segíteni, mert 1. emeleten lakom, lift nincs, szóval nálam nem oké, hogy lecseréljem a zárszerkezetet. Ellenben vagy 4-5 csapszeget már cserélnem kellett.
M365-ben 9262 km van (elvileg 15 000 km-t kellene bírnia az akkumulátornak, de a Xiaomi leírása szerint az akkumulátorok átlagosan 2 évre van tervezve, az enyém más az ötödiket tapossa). A 15000 km úgy jön ki, hogy 500 teljes töltést kellene elviselni, és ugye 500x 30km a hatótáv az 15 000 km.
Pro 2-nél 500x45 = 22500 km. Annak jelenleg a 10%-nál tartok, és a PRO2-nél jobban megvalósul a teljes merítés mint a sima M365-nél.
Pro2-vel Hajdúszoboszló - Hajdúszovát - Derecske - Tépe - Berettyóújfalu, egy töltéssel megvan, ha nincs szembeszél, ha meg hátszél van, volt olyan ,hogy 40% még maradt az akkumulátorban!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest