Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz PociAti #26644 üzenetére

:R
    Azért van különbség, mert három adat is keveredik, sőt négy. Az egyik, hogy mutatja azt távot is amit az adott mobilra telepítve, az alkalmazás mért. Ez mind a két eszköznél eltérő, főleg mertt két mobil is van. A másik ami már mindenhol megegyezik az adott rollerrel megtett összes táv. A harmadik pedig a diagramm, ami egyesíti, hogy a két rollerrel összesen, ténylegesen mennyit tettem meg.
    11351 km-t tettem meg jelenleg az M365-tel és a Pro2-vel összesen.

A PRO 2-vel mentem sokkal kevesebbet. Azon még minden eredeti. Abban 2089 km van.

Bekereteztem az igazán lényeges részeket az akkut illetően :)
    Arra, hogy kapacitásából mennyit vesztett 2020. márciusa óta nem nagyon tudok pontos választ adni, mert érdemben nem érzek romlást hatótáv szempontjából, de gyorsulásnál mintha kicsit gyengébben húzna már, utána persze tartja a sebességet.

Pro 2-nél: érződik a kímélés. Sima M365-nél azon filóztam, ha az akksi megadja magát, már érdemesebb lesz új rollert venni a helyére. Két rollerre mindig szükségem van, mert az egyik tartalék, ez a Pro 2 jelen esetben. Azért érdemes újat venni, mert a sima M365-nek azért vannak olyan problémái amin nem lehet segíteni, mert 1. emeleten lakom, lift nincs, szóval nálam nem oké, hogy lecseréljem a zárszerkezetet. Ellenben vagy 4-5 csapszeget már cserélnem kellett.
    M365-ben 9262 km van (elvileg 15 000 km-t kellene bírnia az akkumulátornak, de a Xiaomi leírása szerint az akkumulátorok átlagosan 2 évre van tervezve, az enyém más az ötödiket tapossa). A 15000 km úgy jön ki, hogy 500 teljes töltést kellene elviselni, és ugye 500x 30km a hatótáv az 15 000 km.
    Pro 2-nél 500x45 = 22500 km. Annak jelenleg a 10%-nál tartok, és a PRO2-nél jobban megvalósul a teljes merítés mint a sima M365-nél.
    Pro2-vel Hajdúszoboszló - Hajdúszovát - Derecske - Tépe - Berettyóújfalu, egy töltéssel megvan, ha nincs szembeszél, ha meg hátszél van, volt olyan ,hogy 40% még maradt az akkumulátorban! :D

Új hozzászólás Aktív témák