Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
enginev3.0 #26366 üzenetére
Ha figyelemmel kísérted, hogy az általad emlegetett döntéshozók miért alkotják meg ilyen lassan az új közlekedési szabályozást, mert átfogóan közelítik meg a kérdést. Az 50 szervezet bevonása mellett fontos célkitűzés az iskolai oktatás bevezetése. Össze kell hangolni a dolgokat és jövőállónak kell lenni. Olyan járművekre is működni kell, ami most még nem létezik. (Ez a jelenség lépett fel elektromos rollerek esetében.)
Én is rendkívül fontos dolognak tartom az iskolai oktatást, gyakorlatban talán nem is ez a legnagyobb probléma. A közlekedési kultúra rosszabb állapotban van a közlekedési ismereteknél. Hiába ismerik jól a szabályokat, ha nem tartják be őket. Ezen segítene, ha átélnék a helyzetet, tudná mindenki mennyire kellemetlen érzés amikor egy autós csak centikkel halad el a kerékpáros / rolleres mellett.
Bocsi, hogy shorts videót linkelek be, normális YouTube videót nem találtam róla:
https://www.youtube.com/shorts/pa4qpLos3xs
Mexico: Company Puts Bus Drivers On Bicycles To Demonstrate Risks For Cyclists Riding Past Them
Mexikó: A buszvezetőket ültettek kerékpárra, hogy demonstrálják mennyire kockázatos mellettük elhaladni
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest