Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz Thunderzolee #26253 üzenetére

Miközben azt a helyi céget kerestem, találtam egy tucatnyi vállalkozást, ahol nagyon hasonló a kínálat és az árazás is meglepő módon egybe esik. Még akkor is, ha a számlázási adatoknál ez szerepel: "IČO: 54110556, A társaság nem ÁFA fizető." (Arra gondolhattak, hogy ők nem ÁFA kötelesek, mivel a cégük adóoptimalizálási célzattal a magyar-szlovák határ északi oldalán tevékenykedik.) Ettől még nem lettek olcsóbbak.

Amúgy a helyi cégnél nem is az Aovo, hanem a Mankeel márkát árulják. Első látásra nehéz megkülönböztetni ezt a sok új céget. Az iScooter-t látni kifejezetten sokszor, de leginkább a Kukirin a közös pont. És ezek a "főbb márkák" közé keverednek a kevésbé ismertek: OOK-Tek, Maxwheel, Zwheel, Kixin, stb.

Mégis kinek van alkatrésze ezekhez? Sajnos elég szomorú sors vár rájuk, elektronikai hulladék lesz belük. És csak remélni lehet, hogy 1-2 szezont kihúznak!

Azt hittem már írtam róla, de a rendeljkínait oldalon a Roll-Base szerviztapasztalata rendkívül őszinte kritika.
    Az AOVOPRO ES80 M365 termékhez írták 2023-ban:
    "Szerviztapasztalatok

Nyitottam egy új fejezetet az elektromos járművek tesztjében, a Roll-Base szerviz tapasztalatai alapján. Azt gondolom, hogy ennek jelentős hozzáadott értéke van számotokra, főleg a hosszabb távú üzemeltetés szempontjából. Az AOVOPRO ES80-nal a fő gond, hogy a Xiaomi rollereknél gyengébb minőségű alkatrészekből áll, és nincs is hozzá utánpótlás, például vezérlőből. A szervizben 3 darab rollert láttam, amit csak úgy ott hagytak a tulajdonosaik. Erre mondanánk autók esetében azt, hogy gazdasági totálkár: egyszerűen nem érdemes őket megjavítani a költségek miatt."

De megéri még 2 részt idézni a cikkből (mielőtt eltűnne):
    "Szerepel egy vicces mondat a sajtóanyagban: „full body waterproof”,
    de ez nyilvánvalóan nem igaz, még akkor sem ha IP65 szabvány szerint áll ellen a behatásoknak. Több tucat rollerrel mentem már, de nincsenek vízálló modellek, és nem is javaslom az esőben gurulást, még akkor sem, ha pár könnyed záport jó eséllyel túlél."

...
    "Mint ahogy a 30 fokos dombmászó képesség is költői túlzás, szerintem a 10-nek is örülni kell, ha egyáltalán tud annyit."

Ígéretekből nincs hiány.

Új hozzászólás Aktív témák