Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Etwow booster év végéig baromi nagy akcióban van, 380e helyett 300e, szerintem iszonyat jó vétel. Etwow-nál be lehet állítani, hogy max. 6km/h-val, 20 km/h-val, 25 km/h-val, vagy korlátozás nélkül menjen. Gyereknek beállítod a 6-ot, és jónapot. Gyaloglási tempó, simán mész utána.
Ha gyerek rollert veszel, azzal te biztosan nem mész. Ezzel viszont igen. Nők is ezt a booster típust szeretik. Férfiaknak 100 kg környékén már nem igazán ideális, ahhoz már GT kell, de az meg gyereknek már egyáltalán nem jó, pláne nem hat évesnek. (Tudom, mert az én gyerekem is hat éves.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dji Neo FMC/Goggles/FPV RC 3
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- DJI Mavic 3 Pro drón szett új állapotban
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest