Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
WARZ
tag
Sziasztok!
Hatalmas segítséget szeretnék tőletek kérni!
Jön a karácsony és szeretnék a kisfiamnak aki autizmussal élő, egy elektromos rollert venni! Ő szeret illetve szeretne rollerezni, de egy idő után feladja és nem akar többet lábbal hajtani és akkor tolhatom
Úgy tovább élvezi a rollerezést de én annyira nem 
A fiam 6 éves és 122 cm magas! Milyen rollert tudnátok ajánlani aminek a kormány magasságát lehet variálni? /Akku a kormányban helyezkedik el? / Néha ha úgy van én is használnám! Ami fontos, hogy min 20Km hatótáv meg legyen és ha van ilyen akkor valami program választási lehetőség is! Gondolok ez alatt arra, hogy ha ő használja akkor ne legyen annyira agresszív a gázadás illetve ne tudjon hatalmas végsebességeket elérni
Árat nem írok, mert igazából mind1 csak tudja élvezni ezt az egészet és ne nekem kelljen tolni fél óra után, mert leszakad a derekam xD
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy tovább élvezi a rollerezést de én annyira nem
Árat nem írok, mert igazából mind1 csak tudja élvezni ezt az egészet és ne nekem kelljen tolni fél óra után, mert leszakad a derekam xD