Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a munkád Ndruu és a többieknek is a pecsétet és háttér munkát!
-
RobbyJr
addikt
Nagyon szépen köszönöm a munkád Ndruu!
Tökéletes lett! -
iRiver
Ármester
Sziasztok!
"Akinek van teljesen kész ötlete az Arcképgyáros rang nélkül is készíthet arcképet, de ebben az esetben is MODERÁTORi jóváhagyás szükséges."Én megpróbálkoztam vele, véleményt kérhetnék?
[kép]
Kicsiben is elég jól kivehető, próbáltam olyanra, hogy illeszkedjen a PH arculatába de lehet nem látom át jól a dolgokat ezért is érdekelne pár komolyabb koponya véleményeKöszi!
(Kérésem: Arcane Jinx)
-
MCGaiwer
addikt
A "ÉS nem volt kitiltás, figyelmeztetés" kikötésnek van valami időbeli korlátja vagy ez ilyen teljes élet során való dolog?
Korábban ha jól emlékszek, az utolsó 3 év számított, de most nincs specifikálva. -
Deskdiver
senior tag
Köszönöm Vond-nak a munkáját és az arcképet.
-
törölt tag
Köszönet vond kollégának
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom a hienamat, zsenialis lett! -
Ringman
félisten
vond
köszi az arcképet, megneveztem az előbb! -
Beállítottam a leokézott arcképeket. A megnevezést ne felejtsétek el!
Az arcképkereső oldal már 1 éve nem lett frissítve, a héten szeretném ezt is bepótolni.
Köszi a türelmet! Sajnos ez egy ilyen időszak volt, hogy egyikünk sem ért rá.
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! Nem akarok türelmetlenkedni, csak érdeklődés címszóval kérdezném, hogy Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ topik összefoglalójában nekem nem kellett volna átkerülnöm a beállításra vár kategóriába? Más által nem kért avatart választottam, merre megkaptam az engedélyt. Köszi előre is.
-
Szevam
senior tag
A beállítás hogyan szokott működni? Tudja esetleg valaki? Nekem kell még valamit csinálnom?
-
-
Szevam
senior tag
Jajj de cuki, nagyon szépen köszönöm!
. Esetleg még egy olyan módosítást szabad kérni, ahol a kalap alatt látszódik a másik szeme is? Talán, ha a kalap arányaiban nagyobb lehet mint a fej aláférhetne?
Előre is köszönöm -
joci86
senior tag
Csak most esett le, hogy az oldalon egyáltalán nincs Bart Simpson. Nem is értem, hogy nem tűnt fel.
Nagy gond lenne, ha inkább ezt kérném Chuck Norris helyett? Többet nem variálok, ígérem. -
joci86
senior tag
-
joci86
senior tag
Az "Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ" topikból ide lettem irányítva.
vond javasolt egy képet, ami jó lehet alapnak az új arcképemhez, ebből megpróbáltam én kihozni valamit. Tükröztem,, körberajzoltam, elmostam a vonalakat, kicsinyítettem... Igazából kicsiben teljesen vállalható számomra, ha zöld lámpát kapna, meg is felelne.
-
SSJmeszes
senior tag
Rendben, köszi a visszajelzést.
A halászsas mutatna talán érdekesebben itt a fórumon, de átszínezést nem nagyon szeretnék, mert az már eltér a valós színektől akkor.
Mindenesetre berakom a II. fázisba ugyan így, és aki belevág, szabadon választ. Mint írtam mindegyik tetszeni fog, mert mindhárom madár benne van a top 5 ben nálam. ( mármint igazából is) -
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok,
Megkaptam az engedélyt, de mielőtt össze offolnám a II. fázist, itt megkérdezem inkább ,hogy használhatóak a képek, vagy sem.Egerészölyv - 1, 2
Vörös vércse - 1
Halászsas - 1Nagyjából PS -ben benéztem, ha jól olvastam valahol 50x50px használtok, nem tűnnek nagyon rossznak, de ezt majd ti eldöntitek. Igazából bármelyik tetszeni fog, akármelyikre is esne a választása a készítőnek.
Annyit hozzáteszek még, hogy nyíltán egyik másikat türközni kell, meg az elképzelés a madár fej részére értendő, tehát nem egész test a lényeg.
Köszönöm!
-
válasz
T0mBd1gg3R #11874 üzenetére
Igen, mikulás sapi csak a nagybetűsöknek, és néhány topikgazdának járt. Ha nevet változtatnál azt itt is megírhatod nyugodtan.
-
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, jelenleg kiválasztott forrásképpel arcképgyárosra várok:
- A karácsonyi mikulássapkás arcképek hogy működnek? Az csak a staffnak lehet? Vagy mi a mikéntje?
- Ha időközben nevet változtatnék PH-n, akkor megfelelő mód mondjuk egy privátot írni egy ottani topikgazdának, hogy jelezzem?Köszönöm!
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #11868 üzenetére
Koszi a valaszokat.
Egyebkent a sok keresgeles utan en is arra gondoltam,hogy lehet keresek mast.
-
-
válasz
akoska07 #11864 üzenetére
Én azt mondanám erre, hogy határeset.
Gyakorlatilag, amit linkeltél, az egy szerkesztett fotó (és ide soroljuk az összes olyan grafikus/renderelt alkotást, ami inkább hajaz a realisztikus megjelenítésre).Technikailag semmi akadálya az ötletedet megrajzolni, de tapasztalatból mondom, hogy nem kicsi az esélye annak, hogy a végén azt mondod, hogy "ez nem az igazi" vagy "nem jön át".
Én például azért nem szeretném megrajzolni a kérésed, mert kicsiben nem fog látszódni a szeme, emiatt nem lesz igazán ütős arcképént...
(És más karaktervonása nincs, ami kompenzálná ezt.)Ha jó a forrás, akkor egyébként szívesen dolgozom fotóból is, de ez, amit hoztál, az sajnos nem az...
-
válasz
pepe091 #11865 üzenetére
"de kezd az az érzésem lenni, hogy direkt csinálod"
Teljesen rosszul gondolod.Probalok talalni valamit,at jottem ide off topik,azt hittem itt kerdezhetek.
Egyebkent ez egy jatek,minden "fenykep".
A fel lelheto cartoon,comic,drawing kepeket valaki valamikor atszerkesztette egy programban,vagy eleg ugyes volt ahhoz hogy lemasolja a jellegzetes vonalakat ami alapjan felismerheto lehet a figura.
Es nem feltetlenul lesz barkinek a kedvence amit elkeszitette,ami attol fuggetlenul jo , szep munka.::::::::::::::::::
Lehet erre szakallt varazsolni ?
Comic kepek kozul ez all eddig a legkozelebb kinezetre a figurahoz. -
bigrob
őstag
Minden tiszteletem az arcképgyárosoknak és a modiknak, hogy minden héten van türelmük ugyanazokat a köröket lefutni a rossz vagy többszörös arckép kérésekkel.
-
Szevam
senior tag
Pepe091 Köszönöm!
-
Köszönöm Vond Moderátor kollégának az arcképet, nagyon jó lett
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni, hogy hol tudnék keresni vektorban megrajzolt képeket vadászni? Értem ezalatt, hogy ingyen.
Köszi!
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
Alapvetően a stílus nem az igazi. Túl részletes, túl 3D-s. Nehéz belőle ~50 pixelen értelmezhető, felismerhető ARCképet alkotni.
Nem sok AI képgenerálót használtam eddig, de most megpróbálkoztam vele. Egy ehhez hasonló promt-tal már egész jó, PH kompatibilis forrásokat lehet generálni:
red coloured shark submarine with serious face, cartoon style, flat colours, few details, no background
Első
négynyolc változat például ilyen lett:Lehet akár evil face is, ha nem elég komoly:
-
somogyib
őstag
válasz
BlackV #11831 üzenetére
Szerintem is hulladék alapanyag az összes, ezekből nehéz lesz összehozni bármit is.
Én se tudom, hogy alapkép gyanánt mi alapján kellene elindulni/keresni.
"Cápa + tengeralattjáró"???Kb. mintha "mozgólépcső + eldobott kavics" kategóriában kellene valamit alkotni...
De lehet, hogy csak én nem vagyok eléggé kreatív.
-
Gzula[HUN]
addikt
-
VGNGR
senior tag
Köszönöm a képet CactuS!
-
ViharVadász
őstag
Köszönöm szépen az ultra cuki arcképet Dr. 444Hertz!
Megérte minden percét rá várni. -
Köszönöm
-
Akula
őstag
Négy év elteltével, én újra megpróbálnám, hátha talán most...
Jogosultságom frankó, de a munka sajnos nem egyszerü, mert jármü kategória
Nagyon szeretnék egy cápa-tengeralattjárót, ami fehér-piros.
Pár AI képet feltöltök ide, talán segithet, de le kéne egyszerüsiteni. Simán lentebb adom az igényeimet, csak legyen már valami
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Köszönöm! -
somogyib
őstag
válasz
FuRiONight #11818 üzenetére
De ez egy régebbi video, egy olyan forráskép átrajzolását mutatja, amit ma már nem hiszem, hogy bárki elvállalna.
-
FuRiONight
addikt
Csinált valaki egyébként videót hogyan történik egy ilyen kép szerkesztése? Szívesen megnézém.
A képpel kapcsolatban: nem döntöttem el.
A lecserélt arcképet mennyire kell módosítani?
-
válasz
FuRiONight #11815 üzenetére
De crey egy párra azt mondta, hogy megoldható, azokkal mi a gondod, mégsem tetszenek?
-
válasz
FuRiONight #11815 üzenetére
Ezek rosszak mind. Az első tök esélytelen, a többi meg logó jellegű kép.
-
válasz
FuRiONight #11813 üzenetére
[kép] - Ezt könnyű megcsinálni, de hogy jól is nézzen ki 55x55-ben izzadni kell kicsit a színekkel.
[kép] - Talán ez a legegyszerűbb mind közül. Ez a legjobb forrás.
[kép] - Nem lehetetlen, de melós. Főleg a haja lesz kihívás.
[kép] - Ezt sem nehéz átrajzolni, de a sava borsa ennek a képnek a sisak reflexiója. Az abszolút kuka lenne kis méretben sajnos.
[kép] - ez kicsit macerás (elég részletes, aprólékos), de alapvetően jó alapanyag.A többit elengedném. Vannak még alkalmasak, de pl. a halálfejes asztronautákat Ndruu kilőtte.
Csak hogy értsd mit kell szívni ezekkel:
Jött nemrég egy kérés egy rajzos alapanyag forrással:
Ez így logószerű, nem maradhatott így. Le kellett szedni a karikát, a kezei kuka, át kellett rajzolni, a kezeit teljesen átvariálni, kontúrozni belül és kívűl (szemei, szarva, fülhallgató, szája, etc.), továbbá letisztázni a színeit, mert a rengeteg szín nagyban vállalható, kicsiben használhatatlanná teszi a képet, homályossá és maszatossá válik.
Ebből a forrásból Czeky nem kevés melóval csinált egy ilyet:
És ez lett lekicsnyítve a később beállított méretre.
De tudok egy másik példát hozni, amit most csináltam egy kollégának:
Ebből a forrásból (ami megintcsak, nem egy nehéz forrás):
Kellett PH! kompatibilis képet gyártani, kontúrozni, vállat gyártani, árnyékokat rendbe tenni, színeket rendbe tenni, szemet megnövelni hogy hangsúlyosabb legyen, etc.
És ha úgy gondolja az ember, hogy jaj hát majd Color replacementtel lesz a zöldes feketéből rendes fekete... Ahha... Olyan vacak pixeles a forráskép, hogy a Photoshop beintett. Úgyhogy lehetett körbe ecsetelni.
Keccsölősök ezek a képek, szó szerint órákat el lehet vacakolni egy-egy bonyolultabb képpel (és amit itt mutatok azok viszonylag egyszerű alapanyagok, ha pl. az ördögnek nem kellett volna a kezeivel vacakolni).
És miután ezekkel is órákat el lehet barmolni, ezért nem csinálunk rendereket, fotókat, etc. Egyrészt sokkal nehezebb átrajzolni őket és a lényegüket megfogni (én nem vagyok művészlélek, csak tudok kettőt kattintani a Photoshopban), másrészt napokat, heteket venne igénybe egy-egy kép.
-
xtremist
őstag
Nagyon szépen köszönöm a szuper arcképet Crey-nek, és a többi moderátornak is a fáradozást és segítséget!!
-
mvkly
senior tag
Köszönöm a munkát, nagyon tetszik az új képecske
-
Döbbenet jó arcképek születtek ma is.
-
Erre az évre én leteszem a lantot.
Köszi a türelmet! Jövőre folytatjuk!
-
Köszönöm szépen az arcképet! Nem semmi karácsonyi ajándék a ph-tól.
Ndruu, neked külön köszönöm! -
s.Oliv3r
senior tag
Nagyon szépen köszönöm az avatar cserét, és ezzel együtt szeretnék kellemes ünnepeket kívánni
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Akvarisztika
- Horgász topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest