Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Xiaomi Smart Doorbell 3S - videós, akkus WiFi 6-os okoscsengő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
12049 - 11901
12049 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-08-01 15:48 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
addikt
Még mindig nem értek hozzá, de újra megpróbálkoztam a méretekkel.
Nagyobb méretű kép.
Igyekeztem az eredeti képet szerkeszteni úgy, hogy ne legyen homályos és mindenben megfeleljen. Remélem a kontúrok nem lettek újra nagyon recések.
(ez lenne a végső méret: 60x43)Ha nem gond, akkor innentől tényleg rábíznám az utómunkát az arcképgyárosokra.
Ez az utolsó final [kép] tőlem, ha nem jó akkor várom a szakértők segítségét.
Előre is köszönöm. -
Vyndree
addikt
Bármivel is készíted a képeket, mindig nagy méretű képpel dolgozz!
Ha a 65 pixeles képet kicsinyíted le, akkor minden esetben el fog homályosodni, mint itt a példáidon is látható.
58-60 pixeles végső méretet kellene majd megcélozni, de ha feltöltöd a nagyméretű képet, akkor az arcképgyárosok megoldják (ha ráérnek).Még mindig nem értek hozzá, de újra megpróbálkoztam a méretekkel.
Nagyobb méretű kép.
Igyekeztem az eredeti képet szerkeszteni úgy, hogy ne legyen homályos és mindenben megfeleljen. Remélem a kontúrok nem lettek újra nagyon recések.
(ez lenne a végső méret: 60x43)Ha nem gond, akkor innentől tényleg rábíznám az utómunkát az arcképgyárosokra.
-
0xmilan
addikt
➡️ 
CactuS, koszi meg egyszer! -
Vyndree
addikt
Ha a 65 pixeles képet kicsinyíted le, akkor minden esetben el fog homályosodni, mint itt a példáidon is látható.
58-60 pixeles végső méretet kellene majd megcélozni, de ha feltöltöd a nagyméretű képet, akkor az arcképgyárosok megoldják (ha ráérnek).Sajnos nulla tapasztalatom van az ilyen képek készítésében, segíteni szerettem volna, azt hittem felgyorsítom a folyamatot.
Ez volt a [kép] amiből elindultam, lehet jobban járok ha rábízom ezt a feladatot az arcképgyárosokra.
-
Ndruu
MODERÁTOR
58-60 pixeles végső méretet kellene majd megcélozni, de ha feltöltöd a nagyméretű képet, akkor az arcképgyárosok megoldják (ha ráérnek). -
Vyndree
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
Vyndree
addikt
-
somogyib
őstag
-
Vyndree
addikt
Közben csak a szélét dolgoztam át, hogy a kontúrok ne legyenek olyan recések, de azért a kép se legyen olyan tompa és életlen.
-
Vyndree
addikt
Próbálkozom, igyekszem. Rajzoltabbá tettem az arcot, az éleket elmostam, az egyikre raktam szemüveget, az első vállából is elvettem, itt tartok jelenleg
-
somogyib
őstag
Még valami: egyértelmű, hogy a másodiknak linkelt képből kell kiindulni, de én az első képről a napszemüveget ráaplikálnám, hogy "pogacarosabb" legyen.
-
somogyib
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy új arcképet. Innen indultam tegnap, aztán aludtam rá egyet és arra gondoltam szemüveg nélkül lehet jobb lenne.
Próbáltam az eredetiből olyasmit csinálni, hogy ne legyen fotó, ne legyen céges logó, viszont legyen ''arca'' az arcképek, rajzos-mesés kép legyen, transzparens átlátszó hátterű legyen stb. Lett belőle ez és ez majd próbálkoztam szerkeszteni a leírtak szerint, végül eddig jutottam:
Biztosan nem felel meg a kritériumoknak, szerintetek mit kell változtassak még rajta?
A kontúrok nagyon recések, ezeken mindenképp javítani kell.
Továbbá nagyon fényképszerű, az egészet át kell rajzolni, hogy 'rajzfilmszerűbb' legyen.A méret jónak tűnik, de a vállból levennék, hogy az arc nagyobb legyen.
-
Vyndree
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy új arcképet. Innen indultam tegnap, aztán aludtam rá egyet és arra gondoltam szemüveg nélkül lehet jobb lenne.
Próbáltam az eredetiből olyasmit csinálni, hogy ne legyen fotó, ne legyen céges logó, viszont legyen ''arca'' az arcképek, rajzos-mesés kép legyen, transzparens átlátszó hátterű legyen stb. Lett belőle ez és ez majd próbálkoztam szerkeszteni a leírtak szerint, végül eddig jutottam:
Biztosan nem felel meg a kritériumoknak, szerintetek mit kell változtassak még rajta?
-
Hegasus
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Mielőtt írok a fő topikba itt érdeklődnék, hogy jó e így a kép.
Az a baj, hogy lelóg a kard sajnos, és az eredeti képen (kép1, kép2) viszont nagyon nagy, nem férne bele, más (jó) kép meg nincs Maric Theirin királyról a Dragon Age-ből.
Ha nem jó, akkor még van más karakter a tarsolyomban

Valami ilyesmi stílusan finomítva estleg vállalható? -
Hegasus
senior tag
-
Ndruu
MODERÁTOR
Sziasztok!
Az a baj, hogy lelóg a kard sajnos, és az eredeti képen (kép1, kép2) viszont nagyon nagy, nem férne bele, más (jó) kép meg nincs Maric Theirin királyról a Dragon Age-ből.
Nem jó, biztosan nem fog beleférni a kard. Arckép, tehát elősorban az a lényeg, hogy az arc jól látható legyen kb. 55-60 pixelen. A kard ebből a kis helyből sokat elvesz.
-
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
-
lkristóf
senior tag
404-ezik az arckep kereso.
http-vel bejön: http://www.pharckep.infora.hu/index.php
-
0xmilan
addikt
404-ezik az arckep kereso.
-
wasd.hu
senior tag
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
wasd.hu
senior tag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
wasd.hu
senior tag
Egy kis javítás után ez mehet?
Egyeztetek addig is -secret- fórumtárssal -
somogyib
őstag
-
NYPD
senior tag
Köszönetem River és a csapat részére a gyors és szuper munkáért.

-
wasd.hu
senior tag
Sziasztok!
-secret- kérésének megfelelően írok ide is egyet. Szeretnék egy térdelő pozíciós pici soldiert. A figura elképzelésem szerint stilizált, mese szerű, vicces "baba", felismerhető fegyverről, szúrós sisakról, jobbra céloz, de nem feltétlenül Quakeguy vagy Dark Ages, doomguy figura. Inkább ezek közül egy ismerős átmenet, ami legjobban illik a ph! színvilágba, mégis passzol a wasd fiókhoz. Párszor nekifutottam és eddig az alábbi nevezhető sikernek, csatolok forrást, nagyobb méretet, inspirációs anyagokat.
Színben, kontrasztban tudnátok építő tanácsokat adni? Ha belefér akár más védüveg, kisebb fegyver, arany mellény vagy az ikon piros rpg etc jöhet ötletnek...
TLDR szeretnék egy mini katona avatart.
Köszi
-
pepe091
MODERÁTOR
-
fluxion
őstag
-
Moby
veterán
Köszönöm River az arcképet!
-
River
Arcképgyáros
Nagyon szívesen, jó fórumozást nektek

-
fluxion
őstag
-
Lord Myn
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Soulfly842
addikt
Nálam tiszta

Most a sárgába kisebb só arányt tettem bele, egy kis citromsavval extraként, a citrusosságát jobban kihozza
szerintem rohadt jó lett (viszont én nem keverem más paprikával)... ha erre jársz/laksz áll az ajánlatom 
-
pepe091
MODERÁTOR
Ugyanolyanok vagyunk

Nekem is!

Huncut egyébként, a sárga (orange haba, mustard haba) papíron ugyanannyit tud, de pistaként és savanyúként is jobban harap
Most piros és sárga Habából, illetve sárga trinidad scorpionból van erőspistám (a habásat kiskanállal eszem, a trinidadival már óvatosabbnak kell lenni, habában és savanyúságban is
)Én még fagyasztani szoktam. Meg se várom, hogy kiolvadjon, mint egy jégkrém, elrágcsálok egyet-egyet reggeli mellett vagy időnkét levesbe egy felet (tányér adagra) Isteni

Ha kelet Mo-n laksz Nyíregy-Debrecen környékén kaphatsz tőlem egy erős pistás üvegnyi sárga trinidad scorpiont
úgy néz ki túl sok lesz, lassan fogy 
Huhh, na jó, azért én nem vagyok ennyire bátor.
Az erős pista is úgy készül nálam hogy 2 doboz habanero (kb 200g) + egy vagy kettő kápia paprika enyhítésnek. És így kell kb negyed/fél kiskanálnyi egy tányér levesbe.
-
Soulfly842
addikt
Ugyanolyanok vagyunk

Nekem is!

Huncut egyébként, a sárga (orange haba, mustard haba) papíron ugyanannyit tud, de pistaként és savanyúként is jobban harap
Most piros és sárga Habából, illetve sárga trinidad scorpionból van erőspistám (a habásat kiskanállal eszem, a trinidadival már óvatosabbnak kell lenni, habában és savanyúságban is
)Én még fagyasztani szoktam. Meg se várom, hogy kiolvadjon, mint egy jégkrém, elrágcsálok egyet-egyet reggeli mellett vagy időnkét levesbe egy felet (tányér adagra) Isteni

Ha kelet Mo-n laksz Nyíregy-Debrecen környékén kaphatsz tőlem egy erős pistás üvegnyi sárga trinidad scorpiont
úgy néz ki túl sok lesz, lassan fogy 
-
pepe091
MODERÁTOR
Nagyon szépen köszönöm én is az új arcképet minden közreműködőnek
Szerintem szuper lett!
Külön öröm, hogy megkapta az 'aurát'
Fincsi kis red habanero.
Mindig van itthon belőle készült házi "Erős Pista". 
-
koxx
MODERÁTOR
Szerintem szuper lett!
A lényeg a user boldogsága
-
koxx
MODERÁTOR
-
Soulfly842
addikt
Szerintem szuper lett!
-
fagyalllo
őstag
-
heavygrip
senior tag
Nagyon szépen köszönöm az arcképet. Nem tudom leírni mennyire tetszik. Nagy pacsi mindenkinek aki érintett benne
Szép estét.
-
somogyib
őstag
River!
Te most nagyon beindultál!
-
BlackmMmDog
senior tag
Nagyon köszönöm CactuS
az elkészített képet, többieknek meg a jóváhagyást és a beállítást.
-
dokee78
félisten
-
ThorsHUN
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
Nem vettem észre, hogy van pár új arckép aztán most beállítottam ami kimaradt. Szkúzi

-
ColdBoot
őstag
-
fluxion
őstag
2 moderátor kell jóváhagyja.
Ez most úgy tűnik, hogy hosszabb szünet.
-
ColdBoot
őstag
Sziasztok!
Ha szabadon levő képet választottam, akkor mi a teendő miután egyeztettem River-rel, hogy rendben?
Keresgettem a leírásokban ezután van-e teendőm vagy csak türelmesen kell várjak és majd be lesz állítva. -
-secret-
Arcképgyáros
-
somogyib
őstag
-
Zοltta
senior tag
-
River
Arcképgyáros
Kedves
River !Köszönöm szépen a segítségedet!
Nagyon tetszik az új profilképem, amit neked köszönhetően létrejött.
Ma, amikor beléptem az oldalra, megláttam, hogy beállította a képet, Pepe. Még megszólalni se tudtam, amikor észrevettem, annyira eltaláltad a kép stílusát, amit kigondoltam, és szerintem sosem fogom lecserélni.
Ui: Jöttél, láttál , alkottál!
Kedves Zoltta!
Örülök, hogy ennyire tetszik az arckép, és hogy pont olyan lett, ahogy elképzelted. Öröm volt vele a munka

Használd egészséggel és jó fórumozást kívánok
-
Zοltta
senior tag
Kedves
River !Köszönöm szépen a segítségedet!
Nagyon tetszik az új profilképem, amit neked köszönhetően létrejött.
Ma, amikor beléptem az oldalra, megláttam, hogy beállította a képet, Pepe. Még megszólalni se tudtam, amikor észrevettem, annyira eltaláltad a kép stílusát, amit kigondoltam, és szerintem sosem fogom lecserélni.
Ui: Jöttél, láttál , alkottál!
-
BlackV
őstag
Na ez elég top lvl lett. Köszönöm mindenkinek az idejét, energiáját aki részt vett benne, 3 év múlva találkozunk!
-
Dißnäëß
nagyúr
-
somogyib
őstag
-
Dißnäëß
nagyúr
-
somogyib
őstag
-
Dißnäëß
nagyúr
Így van, így van !
De ez nagyon hosszú is lenne.
Esetleg infász ?
Vagy IT-ból ájtász ? (Bár ez már angolosított, ez sehogy nem adja ki).Mindenesetre ez itt a ph, ebből mondjuk Parci felvehetné a péhászt, az még szabad
-
Dißnäëß
nagyúr
Hogyne, meg a gulyás a marhára, stb.
Gulyás -> marhász.
Kondás -> disznász.A valós fogalmaikkal tisztában vagyok.
Azzal viszont nem, hogy miért ilyen bénára alakult.
Na mindegy, disznészetek már van.
Azért nem "-ász", mert sokat éltem német nyelvterületen és imádom az Umlaut-ot. Tessék, Matyi pucéron.
Szép napot !
-
somogyib
őstag
-
Dißnäëß
nagyúr
-
somogyib
őstag
-
River
Arcképgyáros
-
somogyib
őstag
-
River
Arcképgyáros
-
koxx
MODERÁTOR
-
River
Arcképgyáros
-
Dißnäëß
nagyúr
@River kolléga, nagyon szépen köszönöm Max-et, felülmúlta az elvárásaimat
Itt szenvedtem már vele hogy hogy stilizáljam, stb, erre chatGPT, Te és voilá ... Nagyon tetszik, hála, hála a fáradtságos méretezős munkádért
-
Dißnäëß
nagyúr
-
Dißnäëß
nagyúr
-
Dißnäëß
nagyúr
-
somogyib
őstag
-
River
Arcképgyáros
-
tPedro_
őstag
-
River
Arcképgyáros
Hálás köszönet Drivv-nek az egyedi képért!
Örülök, hogy tetszik, szívesen csináltam
-
garga pista
addikt
Hálás köszönet Drivv-nek az egyedi képért!
-
Argos
őstag
Hálás köszönet a helyrepofozásért!
-
MeghaL0L
addikt
-
River
Arcképgyáros
-
MeghaL0L
addikt
Szia!
Köszi a kedves szavakat, természetesen vállalom én

Általában mindig olyan sorrendben ugrok neki, ahol a legkevesebb egyeztetés szükséges azzal kezdem. Ez főleg akkor van ha nagyon közeliek időben egymáshoz a kérések. Persze ha már régebbi egy igénylés akkor azzal indítok
A te forrásoddal kapcsolatban vannak kérdéseim, szóval hamarosan kereslek

Pfu itt aztan van fejetlenseg! Drivv te vagy az?
Ha igen akkor remelem mentve van nalad az uj Wraith Prestige arckepem. Bar jelenleg a reginek is orulnek.
-
Argos
őstag
-
River
Arcképgyáros
-
Argos
őstag
Még egyszer nagyon köszönöm Drivv munkáját!
Nagyon f@sza lett!
-
MeghaL0L
addikt
Szia!

Általában mindig olyan sorrendben ugrok neki, ahol a legkevesebb egyeztetés szükséges azzal kezdem. Ez főleg akkor van ha nagyon közeliek időben egymáshoz a kérések. Persze ha már régebbi egy igénylés akkor azzal indítok

Köszönöm szépen a gyors reakciót!

-
River
Arcképgyáros
Szia!

-
MeghaL0L
addikt
Drivv munkái nagyon tetszenek nekem.
Lehet esetleg kérni, hogy az enyémet is Ő készítse el?
Természetesen ha Ő is szívesen vállalja. Bár 06.21 óta vagyok az összefogalóban, ha akarta volna lehet már megcsinálta volna. Mindegy, egy kérdést megért. 
-
Razzul
őstag
Nagyon köszönöm mindenkinek a munkáját az egyéni arcképemen. Nagyon szuper lett, elégedett vagyok!
-
River
Arcképgyáros
Sziasztok!
"Akinek van teljesen kész ötlete az Arcképgyáros rang nélkül is készíthet arcképet, de ebben az esetben is MODERÁTORi jóváhagyás szükséges."Én megpróbálkoztam vele, véleményt kérhetnék?

[kép]
Kicsiben is elég jól kivehető, próbáltam olyanra, hogy illeszkedjen a PH arculatába de lehet nem látom át jól a dolgokat ezért is érdekelne pár komolyabb koponya véleménye
Köszi!
(Kérésem: Arcane Jinx)
-
koxx
MODERÁTOR
-
MCGaiwer
addikt
A "ÉS nem volt kitiltás, figyelmeztetés" kikötésnek van valami időbeli korlátja vagy ez ilyen teljes élet során való dolog?
Korábban ha jól emlékszek, az utolsó 3 év számított, de most nincs specifikálva. -
tixem
addikt
-
Deskdiver
senior tag
Köszönöm Vond-nak a munkáját és az arcképet.
-
törölt tag
Köszönet vond kollégának

-
fattyu
veterán
-
Warton
őstag
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom a hienamat, zsenialis lett!

-
Ryoo
őstag
-
Ringman
félisten
-
Big_Boss
senior tag
Beállítottam a leokézott arcképeket. A megnevezést ne felejtsétek el!
Az arcképkereső oldal már 1 éve nem lett frissítve, a héten szeretném ezt is bepótolni.
Köszi a türelmet! Sajnos ez egy ilyen időszak volt, hogy egyikünk sem ért rá.
Köszönöm szépen!
Arckép megnevezve.
-
Szevam
senior tag
Az arcképkereső oldal már 1 éve nem lett frissítve, a héten szeretném ezt is bepótolni.
Nagyon szépen köszönöm! Nagyon örülök neki
. Beírtam. 
Köszönöm a munkád, olyan aranyos lett.
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
Ryoo
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
Sziasztok! Nem akarok türelmetlenkedni, csak érdeklődés címszóval kérdezném, hogy Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ topik összefoglalójában nekem nem kellett volna átkerülnöm a beállításra vár kategóriába? Más által nem kért avatart választottam, merre megkaptam az engedélyt. Köszi előre is.
Leokeztam
Be kell allitani -
norrberth
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
12049 - 11901
12049 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- ELADÓ HP OMEN 16 i7 16GB RAM 512SSD RTX 4060, 144 Hz Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Ironwolf ST4000NE001 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
(ez lenne a végső méret: 60x43)
➡️ 
CactuS, koszi meg egyszer!

az elkészített képet, többieknek meg a jóváhagyást és a beállítást.
Azért nem "-ász", mert sokat éltem német nyelvterületen és imádom az Umlaut-ot.
Rám se ismerni mi?
Drivv munkái nagyon tetszenek nekem.
Természetesen ha Ő is szívesen vállalja. Bár 06.21 óta vagyok az összefogalóban, ha akarta volna lehet már megcsinálta volna. Mindegy, egy kérdést megért.

Dr. 444Hertz
Czeky