- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van itt aki játszik vele?
Most tetem fel újra, sokadik patch után kezd össze állni és elég szórakoztató a cucc
-
wjbhbdux
veterán
A magyar módszer felelős a játékban a hősök összepárosításáért a meccsekben [link]
-
-SanyiX-
csendes tag
Sziasztok, ha valakinek van még szabad meghívója, akkor egyet én is kérhetnék?
-
LuckyL
őstag
sziasztok, tud valaki küldeni invitot?
-
wjbhbdux
veterán
> az egykor létező Paragon
ez most újra él Predecessor néven
-
kiszi07
senior tag
Hali, én is tudok küldeni inviteot, 2 hete van meg, azóta sok minden változott már. Alakul ez.
-
Rony949
őstag
Non taken.

De vegyük figyelembe, hogy ez még csak egy alfa, rengeteg placeholder-rel. Némely karakter kinézete, a szinkronhangja nagyon béna vagy csak full átlagos. Vagy az UI meg a pálya elrendezése is. Ezekben biztos vagyok hogy idővel változni fognak.
De úgy gondolom a core gameplay, ha elkap, akkor nagyon szórakoztató tud lenni, még akkor is ha veszíted a meccset.

Meg úgy tűnik az emberek többségének is bejön. Az all-time peak már a 90 ezret súrolja.
-
Most próbáltam ki, hááát, no offense de ez egy hulladék
-
Rony949
őstag
Aki akarna invite-ot, az küldjön nekem PÜ-t és megoldjuk.
-
Rony949
őstag

Egy új MOBA shooter a Valve-től ami olyan, mintha egybe ötvözték volna a Dota és Team Fortress/Overwatch játékokat. Ha közvetlenül kéne hasonlítani valamihez, akkor talán a SMITE és az egykor létező Paragon mellé tenném.
Egyelőre 21 különböző hőssel küzdhetünk a négy lane-re osztott pályán, 6v6-ban. A játékmenet teljesen MOBA stílusú, a megszokott szabályokkal és feladatokkal. A bázison, de a pályán elszórt boltoknál is vehetünk (és vennünk is kell) karakterfejlesztő tárgyakat, ezek nélkülözhetetlenek a győzelemhez. Karakter hősök válogatják hogy mikor melyik tárgy szükséges.
A játék hivatalosan még nem jelent meg. Playtest (alfa) formában érhető el és hozzáférést csak is meghívásos módon lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest