Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodike
tag
A WD40 nyikorgásra jó, a 10" gumi meg a rázkódásra. Vagy, ha nagyon eldurvulnál, akkor monorim vagy esparts első lengéscsillapító.
Ez a Xuancheng gumi nagyon jó defekttűrő, ami problémás az az eredeti Xiaomi 8.5"-os (de egyébként megfelelő guminyomással és annak ellenőrzésével az sem). Szóval annyira nem kell beruházni, én 3-at vettem.
Előre simán befér, hátra viszont kiegészítővel csak, amit szintén meg kell venni hozzá. Az általam küldött linken látod is (egy hátsó sárvédő kiemelő, egy támasz kiemelő és egy kis kábel).
Igen, a pumpa mobilis és kurvajó. Én nem csak a rollerrel használom, hanem bringa és kocsi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dacia topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest