Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
-
jézusom
addikt
válasz
kaposznyak
üzenetére
Olyan wifit otthon is nehéz csinálni, esetleg ha menti a videot, és nem látod realtime.
-
Alg
veterán
válasz
kaposznyak
üzenetére
Amazonon találtam pár megoldást 100EUR körül, de lutri mindegyik hogy mennyire használható... (tippre borzalmas képminőség, vastag kábel - kb. csak kristálytiszta vízben, függőlegesen leengedve ad értékelhető eredményt)
-
Alg
veterán
válasz
kaposznyak
üzenetére
Víz alól nem fog kijönni a wifi, nem lesz rajta élőkép.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Víz alatti, élőképes videózáshoz milyen kamerát ajánlanátok?
Bedobnám, szóval strapabíró készülék kellene, 30-60m-es wifi hatótávval.
Kösz a tippeket! -
galervin93
addikt
Egy óra pergetés, öt apró sütyő.

Főszerepben természetesen a cukirózsaszin Delphin bot.
Dögöljek meg addig dobálok vele, amíg ad valami combosabbat.
-
xbrbiz
tag
Rápróbáltam ma a zavaros RSD-re délután. 4 balint sikerült fogni felszíni csalival, de sokkal több halat láttam mozogni, csak nem ették meg amit dobtam. A partról többen fogtak keszeget, él a víz.
-
Redneck
nagyúr
válasz
mdav88
üzenetére
Akkor velünk nem lesz gond szerintem. Bár az amurral balfaszkodtam, és szégyellem is magam miatta, de legközelebb jobban figyelek hogy ne érje a halat ekkora trauma.
Az nagyon tetszik, hogy azon a tavon, két horgászállásonként ki van rakva egy bölcső, ami benne van az árban.

-
mdav88
aktív tag
válasz
Redneck
üzenetére
Szerintem normalis, egyszer talalkoztam vele, akkor azert meselt meredek sztorikat. Szerintem ha tudod kezelni a halat, nem lesz baj. Nyilvan neki baj, ha pusztul az allomany. A halak meglepoen jo eroben vannak, de lehet csak a finom cucc miatt erezni igy.
Nem hasznalok nyeletos orsot, ez egy 4000es dome power fighter pro.
-
Redneck
nagyúr
válasz
mdav88
üzenetére
Nagyon jó lehetett! Szerintem elmegyünk mi is júliusban.
Barátnőm szeretne már olyan helyen pecázni, ahol sok hal van.
A tógazda tényleg nagyon szigorú vagy csak a kezdőket és a felelőtleneket osztja keményen?Az orsó egy Nevis Impulse, vagy valamelyik nyeletős Nevis/Döme?
-
mdav88
aktív tag
Ma igazi akvarium peca volt a KisBlero tavon.
Pellet waggler, extra siker. Kb 40 centis eresztek, ettek mindent, szepen nott az egyedsul is. A vegen mar konstans 6-8 kilosok jottek, es bekoszont egy 10+ is a kulonleges koikon kivul.

-
Redneck
nagyúr
válasz
hermanyi
üzenetére
Legközelebb kipróbálom úgy is, ahogy többen javasolták: Lightos tigrismogyorós etetés, és büdös kukorica egy lebegtetővel.
Először pecáztam végig az éjszakát. Reggel 4 után mikor a nappali dögmeleg után kezdett jónak tűnni a víz (túrások, rablások, madarak), sajnos elszaródott az idő. Nem adtam fel, éjfélig még kitartottam.
Egyedül 100% hogy nem fogtam volna ki, mert elment a nádfal alatt a szomszéd elé, és a merítéstől igen távol voltam.A 8 éves kisfiuk nagyon komolyan osztotta a szöveget. A fogás után egyből kért az amuros csaliból, és mikor a szüleivel ittunk egy kanyart a sikeres fogásra, közölte hogy rámfér egy pálinka.
-
77Gabesz
csendes tag
Sziasztok!
Borsodi kis és nagypecásotoktól kérdezem: Miskolc, Nyék, Tiszaújváros vonalában olyan vizet tudtok-e ajánlani, ahol 7 és 12 éves gyerekekkel meg lehet szerettetni a snecizést?
Tehát keszeges, kárászos élménypecát szánnék nekik, jó sok kapással, de kevés törpével. Engedély van, az nem akadály.Merre induljunk neki?
Köszönöm előre is a tippeket: Gabesz
-
@mriya@
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
-
galervin93
addikt
Ma esti pergetésre eleve késve értem ki, aztán meg a vihar zavart be... Azért egy érdekes akasztásig jutottam, megállítottam a csalit, a botot a lábam közé szorítottam, majd két kézzel elkezdtem babrálni a lámpát a fejemen, mert elcsúszott. Erre egyszer csak megindult a bot befelé.
Esetlenül, fél kézzel ráemeltem, de pár fordulás után lemaradt, bármi is volt az, nem volt nagy. Illetve volt még egy jó kis harcsa buffanás, pár méterre volt a csali a parttól, erre durr, majdnem befostam, bevágtam egy jó nagyot, de nem akadt, pedig egyértelműen a csalit támadta. Azért jó peca volt ez így is. -
Redneck
nagyúr
válasz
hermanyi
üzenetére
Köszönöm szépen! Az én szintemen már ez is trükkösebb volt mint az eddigi pontyok, főleg hogy tegnap reggel óta nyomom, és maximum szenderegtem a székben. Ma aktívabbak a halak. Remélem összejön még valami mielőtt aludni térek.
Steady74:
Köszönöm, igyekszem tanulni az itteni tanácsokból!
-
Redneck
nagyúr
Sikerült életemben először amurt fogni. Jó vad volt, bevitt a nádasba, úgyhogy mászhattam át a nád és egy fa között. A szomszéd segített megmeríteni, amiért örök hála neki.
Vajsavas ananászos wafterre jött.
-
sasa311
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Nincs a Nevisnek sem gyára, ők is gyártatnak. Ahogy Döme is, ott ahol épp jó árat kap.
Hidd el, a gold orsónak megvan az"eredetije", az info 100% megbízható forrás.Orsóknálna felső kategória már nem a beltartalma, hanem a súly, a balansz... Vagy az sem.
Én most inkább Ultegra xtd-t vettem a ci4 helyett és rakattam bele 8 plusz csapágyat. Nehezebb így, mint a ci4, de olcsóbb és jobb! -
Steady74
Topikgazda
válasz
bandi0000
üzenetére
Fogalmam sincs ki gyártja, azt sem tudom, hogy a Nevis is gyártó-e, talán ő is egy kínai gyártól veszi a neki gyártott orsókat. Én elégedett vagyok a Dömés minőséggel, amit kell, azt hozza.
Ha árban feljebb akarsz menni van alternatíva bőven, ott a bőség zavara van már. -
bandi0000
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
Köszi, ezeket ha jól tévedek a Nevis gyártja nem?
Egy olcsó nevist vettem már, azzal nem voltam megelégedve, ezek szerint a drágábbak kicsivel jobbak lehetnek
sasa311: Köszi, akkor ránézek valszeg, ahogy fentebb említettem, szerintem Nevis az összes, szóval nem hinném, hogy a felsőbb kategóriát erősítik ezek
-
galervin93
addikt
-
saen
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Azért nézd majd meg egy nagyobb hallal is, ott már nem biztos, hogy lesz ereje behúzni a horgot. Persze ezt úgy mondom, hogy ezt a botot konkrétan nem ismerem, de más botoknál azért páran már belefutottak meglepetésbe...
-
galervin93
addikt
válasz
sasa311
üzenetére
No akkor tessék kinevetni.

Páromnak vettem egy Delphin Queen 210 cm, 2-10 g pergető botot.
Bár nem írják sehol, de ez egy kifejezetten kellemes wobbleres pálca. Moderate akció, semmiképpen sem hasonlít a fast meg extra fast jiges botokra. Ez bizony hajlik, nyúlik a csali után, amire szükség is van wobblerezésnél (nagyobb az ellenállása bevontatáskor, mint pl. egy guminak), továbbá ez a lágy felső rész engedi meg a csalinak, hogy rezegjen, remegjen, dolgozzon. A dobósúly tartománya korrekt, 7-12 grammos csalikkal használtam, és jól dobhatóak vele, bevontataskor szépen közvetíti a veretést, és ami a legfontosabb - kapáskor mégis megvan az a feszessége a középrésznek, ami szükséges ahhoz hogy akár egy csontosabb pofába is belehúzza a horgot. És akkor álljon itt e kép bizonyítékként:

Nem egy, nem két darab kijött már vele - merem állítani, ennyi pénzért ez egy nagyon jó kis wobbleres botocska!
Ezt a fotót pedig most készítettem, a blank írd és mond 8 mm, a bot súlya pedig nincs 90 gramm (lemérve, valós!). Azért ezeket a számokat érdemes ízlelgetni.
A színe olyan amilyen.
Az arany bandázsolás látványos, a spiccgyűrű erősített. Potom 12.000 forintért szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú bot amit vettem, magam is nagyon meglepődtem a használati értékén, kellemes csalódás! -
atok666
őstag
Kinek mennyire számít a bot/orsó kinézete? Elég, ha jókat mondanak róla, vagy azért kell, hogy tetszen is?

Atok
-
sasa311
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Én most voltam orsó tunningon és beszélgettem a szakival. Konkrétan rákérdeztem a Döme gold orsóra, azt mondta, hogy 1:1-ben egy drága márka középkategóriás (értsd: 100e forint körüli) orsója, csak más a színe és ahol a drága márkás orsóban műanyagok vannak oda a Mester csapágyakat rakatott (amik mondjuk állítólag nem épp top minőségűek, de egy xar csapágy is jobb, mint egy műanyag csúszómegoldás). Még mutatta is melyik az "eredeti" orsó, csak elfelejtettem
Én pár hete vettem faternak 2 db-ot, 36.9K volt darabja. Szerintem tök jó vétel ennyiért. Igaz nem nyeletős, de gyorsfékes.
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Következő filmben már ő fog beköszönni neked.

Ha ráveszem magam ebben a dögmelegben a napközbeni pecára, én is rápróbálok majd nálunk a tavon, mert nagyon sok a hal a víztetőn, kifejezetten nagy pontyok és amurok is legelésznek fent. Azért amikor a tizensokadik haltól már elfárad a kezed, meg tényleg ahogy írod, csúzlizni sincs idő, mert kitépi a kezedből a botot, annak van egy fílingje.

Még mindig gyönyörű a vize ennek a tónak, már csak ezért is megéri oda menni, és a halak is rettentő erősek. Grat!
-
bandi0000
nagyúr
A DAM és Fox, Okuma márkàkhoz orsók terén mit szóltok? Pl Nevishez képest hol helyezkednek el?
Ugye nyeletőfékes tàvdobót keresek majd, de ezek a shimano/daiwa vonalon kb 70k felett kezdődnek
Persze a 7-10000 es -
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi
üzenetére
Ezért állt meg Imink annak idején a halottas kocsival Kiskunhalason a HD bolt előtt, ott már nem kellett az utassal sietni

A mai nap margójára:
Pellet wagglerer horgászat Dome Gold CL 330-as bottal kb 15 méterre, evett a hal mint a sáska.2X hallal zártam, régi fórumtársunk Zolynet is közel 10db-ot kapott ki. Nekem sajnos egy idő után beálltak a amurok, köttek a 3-4 kg-osok szépen. kb 80cm-es volt az ereszték. Sokszor a vízbe csobbanást követő 1-2 mp-ben már csavarta is a botot a hal a kezemből, iszonyat élmény volt. Az meg külön, hogy a lőtt 8mm-es pelletre úgy odaállt a ponty meg az amur mintha snecik lennének.
Két filmforgatás is volt a tavon, energo-s pólóba volt egy csapat volt drónnt is bevetettek, a másik pedig Szilvási Sziszi és Ibolya forgatott slow sinking-es videót. Mikor megvolt a jelenet, gyors kézfogás puszi után jöttem is gyorsan nem akartam celebkedni
meg hát jól esett, hogy felismertek.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Sosem álltunk meg mentővel.

Nem is lehetne, minden autóban GPS van, szinte méterre pontosan tudják mikor-hol vagyunk, és el is van tárolva minden, utólag is láthatják.
Minden autóban menetrögzítő kamera...
De őszintén megmondom, lehet ha megállnánk üres menetben, ha látná is az irányítás, nem foglalkozna vele, mert az út mellett van, nem kitérő. Attól jobban félnék, hogy valaki fölvenné suttyomban a telefonjával, aztán este a híradóba lenne, hogy pecabótba járt a "mentős".
Ilyen világ lett. Múltkor részeget szedtünk össze közterületen, legalább öten vették a mobiljukkal minden lépésünket.
Szerk: Ilyenkor határozottan felszólítjuk a kamerásokat, hogy nem egyezünk bele a rólunk történő kép és hanganyag készítésébe, és a rendőri intézkedést is említünk, elteszik hamar a telefonokat.
-
hermanyi
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
"Azért nem rendelek sosem, mert a "mentős" igazolványra jár a boltban -15% kedvezmény, és ha Győrbe megyek, a bolt előtt megyek el." Páciens meg akármi baja is van ráér a kocsiba

-
galervin93
addikt
Ne is erőlködjetek, a nap üzlete az enyém.
horcsog
Igen, persze a horog súlyra próbálok figyelni, főleg a kisebbek lehetnek neccesek, bár van kisebb méretű is ebből a VMC-ből, a kicsikre azt teszem. -
Zoli bácsi
őstag
Nem rendeltem sosem Carp Zoomtól, de mindenhol van egy vásárlási limit, amit elérve ingyenes a szállítás, és hát... nem nehéz elérni a limitet.
Azért nem rendelek sosem, mert a "mentős" igazolványra jár a boltban -15% kedvezmény, és ha Győrbe megyek, a bolt előtt megyek el.
Mostanában minden héten akcióznak egy termékcsoportot, de ma minden akciós, azért tettem be a reklámot.
Van egy-két jó cuccuk, bár ők is átmatricázott kínai terméket árulnak.
Lehet véletlen, de minap ez a paprikás kenyér wafters teljesen fogós volt, [link] ezzel fogtam pontyot, meg tenyeres dévért, a Dovit wafters kapást sem adott. -
Alg
veterán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Hogy ez milyen kókány megoldás, ráadásul a legköltségesebb fizetési módnál (utánvét)... Nincs kuponkód feature a webshopban vagy miapék?
-
lumpy92
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Köszi! Most siethetek haza szétnézni...

-
Király Ponty Horgásztó röviden:
72 óra, dög meleg, még melegebb mint a dög majd mára sivatag. Ennek ellenére kajált a hal, sok- sok-sok nagyon sok ponty. 10kg-tól 15 kg-ig. Most az amúrt az élet nem sodort a horgomra.
Íme a bandavezér, 15.5 kg.
-
Zoli bácsi
őstag

Június 19-én, csak 16 és 19 óra között 20% végösszeg kedvezményt szerezhetsz rendelésedre, ehhez csupán 2 nagyon fontos lépést kell megtenned
Válassz utánvétes átvételt!
Írd a rendelésed megjegyzésébe, hogy 20SZAZALEK!
Ne aggódj, a kedvezmény nem vonódik le automatikusan! Viszont, ha a megjegyzésben jelzed felénk, hogy érvényesíteni szeretnéd a kedvezményt, a futár már a 20%-kal alacsonyabb árú rendeléseddel csenget majd az ajtóban! 

A rendelésed feldolgozásakor már az extra 20% végösszeg kedvezményt vesszük figyelembe! A kedvezmény igénybevételéhez nem kötelező a regisztráció.
Aki kimarad, lemarad!
Délután négy óra után érdemes összeválogatni a legjobb termékeket, amire régóta vágysz! -
törölt tag
válasz
galervin93
üzenetére
Még a not a knot kapocsra figyelj mert vastag fonottal a kisebb méreteknél nehéz lesz a zsinórt áthúzni a végén a hajlításnál .
J11 sfc vagy gfr, vagy J9 is már jó arra süllők is szépen mennek kisebb a súlya de azért dobható már. Tavon este éjszaka. Dunán rapala ssr 9 sfc esti éjszakai pergetésnél, annál jobbat még nem találtak ki .
Igaz ehhez próbálgatni kellene az újakat is , de megeszegeti azért még ezt az ősi fajtát is.Amit vettél ez hasonlít az SSR rapalához annak valami utánérzése lehet Dunára biztos jó lesz. Ősszel szeptember október legjobb wobblerezni Dunán mikor jó vízállások vannak szarvasbőgéses idő.
-
törölt tag
válasz
galervin93
üzenetére
Ideje volt, valami komoly dologgal is foglalkozz.
Próbáld meg a J rapalák közül a nagyobb méreteket ha sötétben mész . Arra figyelj még az erős horgokkal nehogy visszafogja a wobblert van olyan ami annyira nem szereti a nagyon komoly súlyú horgot. Dunán mindegy ott megmozgatja a víz de tavon más azért.Nekem rapala magnum horgok vannak leginkább hármasban csalikon van ami csak a kisebb méreteket bírja el de az is azért erős.
-
mdav88
aktív tag
-
Sungoo
addikt
Tassi zsilip: [link]
-
galervin93
addikt
Na hát eddig tartott a "nem horgászok célzottan harcsára" gondolat.

Ez a tegnapi kaland belemászott a fejembe, csak nem hagy nyugodni, meg kéne próbálni a harikat is...
Van még pár wobbi a tatyóban amit érdemes lehet átszerelni (bírják), a fentiek is inkább a méretük miatt jöttek, nekem ekkora cuccaim nwm igen vannak, botom sem (volt eddig, de már az is van, hagyjuk
). -
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93
üzenetére

-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Litou jogos, nem említettem!
Steady
Ugyanez akkor is opció lehet, ha sok a busa.
Sőt akkor általánosítsunk, ha nem akarjuk hogy felhőzzön, de be akarunk juttatni vele akár szemes, akár élő terményt, vagy nagyon kis arányú etetőt, akkor is jók a minimálisan/nem felhőző földek, agyagok. -
Steady74
Topikgazda
válasz
Redneck
üzenetére
kiegészíteném egy, a körösökön alkalmazott technikával: vakondtúrást szedtem össze, lehetőleg a frisseket, lerostáltam, belekevertem csemegekukoricát meg búzát és azt dobáltam be, majd arra horgásztam rá. A nyári Hárma- Kőrös gyomai szakaszán, ahol kb 3,5-es víz van/volt, mint az ágyúgolyó, úgy ment le, és amikor a földet elmosta a sodrát, akkor a szemes kaja meg ott maradt. És ahogy a Mester is monda, a sneci nem vette észre a kaját így, pedig sokszor közel 20cm-es méretű snecikből összeállt hatalmas rajok járták a vizet akkortájt.
-
hermanyi
addikt
válasz
jézusom
üzenetére
Nagydunán az agyagba rakok egy kicsi kaját
Nálam az arány 3 kiló kaja , 6 kiló agyag .
Ervin kb jól írta de használunk földet is amikor sem tapasztani sem felhőzni nem akarunk de meríteni igen . Amikor az a cél ,hogy a küsz ne nagyon vegye észre a kaját és legfőképp ne menjen utána, de viszonylag gyorsan bontson a kaja a talajon . És felhösitésre amit még nem írt az a Litu , tök jó dolog szerintem . -
galervin93
addikt
A ma esti pergetés sem volt unalmas, igaz hogy csak egy kapásom (meg egy mellé koppintásom) volt, de az majdnem kitekerte a kezemből a botot, ment vadul befelé, majd 1-2 perchuzavona után kiakadt a horog. Fogadni mertem volna, hogy egy méternyi nyálkával veszem ki a zsinórt, mert elég harcsásan viselkedett, de nem, semmi nem volt a zsinóron. Ettől függetlenül valszeg bajszos volt, de szerintem csak egy horogszár tarthatta, az is gerebenfogban vagy ilyesmi, azért tudott kipattanni. Mindenesetre jó buli volt, nagyon felvillanyozott. Sajna most két napig nem érek rá, legközelebb talán csütörtökön zargatom meg őket.

Redneck
Nehéz téma.
Bár földnek van nevezve, nem ez a jó szó rá, mert nem akármit használunk. Ökölszabályként talán lehet mondani, hogy van a lösz, ami finom, szinte liszt-szerű, és valóban elsősorban felhősíteni hivatott a (keszeges) kaját, illetve hordozója lehet élőanyagnak (leggyakrabban szúnyoglárva, de lehet pl. fullasztott pinki, vágott giliszta stb. is). Aztán van a löszös agyag, ami - nevéhez híven - tartalmaz ezt is, azt is, azaz az agyag révén erősen növeli a tapadást és a súlyt (fenéken történő pecánál/áramló vízben kívánatos), de továbbra is felhőzik (a lösz miatt). Ebből van/lehet csinálni tetszőleges arányút, azaz vagy egyik, vagy másik van túlsúlyban, nyilván attól függően, mit szeretnénk vele elérni. Ezeken kívül ott van még a rendkívül tapadós, folyóvízi/ártéri öntés anyag, ami kiszáradva kemény mint a beton, nedvesen meg brutál nehéz és egyáltalán nem felhőzik, na ez kizárólag arra van, hogy a lehető leggyorsabban lejuttassa neked a gombócot a fenékre (ld. áramló és/vagy nagyon mély víz; amúgy meg nem igaz hogy csak erre való, mert adott esetben ha pl. a felhős löszös cuccra beáll a kis keszeg, akkor ez a nem felhőző cucc vágott gilisztával csodákra képes). Talán ezt szokták vakondtúrásnak is nevezni, de ahogyan a talajok, úgy a vakondtúrás is tájegységenként (sőt kb. házról-házra) más és mást jelent, így, bár szép nosztalgikus elnevezés, én annyira nem szeretem, mert erősen félreérthető, félrevezető.
Pl. egy homokos talaj vakondtúrása gyakorlatilag nem sok mindenre jó, a homok nem tud betölteni megfelelő szerepet az etetőanyagban (nem tapad egyáltalán).
Összességében elmondható, hogy helyzete válogatja, mire van szükség. Egy átlag random peca, teszem azt pontyozás pellet kosárral, abszolút nem kíván földet. Ellenben mondjuk egy keszegezéssel, ami szinte elképzelhetetlen nélküle... És akkor ha már kitaláltuk, hogy keszegezünk, akkor jön a kérdés, hogy mely vízrétegben? Fenéken? Akkor löszös agyag, több agyaggal. Vízközt? Sok lösz. Folyóvíz? Agyag. Remélem jól összezavartalak.
-
Redneck
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
Nagyon szép halacska!
Más:
Ti szoktatok egy kis földet rakni az etetőanyaghoz? Eddig ez nekem kimaradt, de sok helyen olvastam róla, hogy jól tud jönni a felhősítéshez. -
eisento
addikt
Skacok. Ismet kellene egy kis segitseg. Ejszakai horgaszathoz kellene nekem olyan akkus led reflektor ami kenyelmesen elvilagit 30-40m-re hogy mikor ejjel bedobok a holt zagyvan lassam is ne a tulso parton levo nadasba kosson ki.
Maga a horgaszhely ki van vilagitva egy kis black cat markaju kis ledes lampa de edeskeves de az tenyleg csak arra valo hogy lassak van ott valaki 
-
Gyok2
senior tag
Van egy bontatlan, 2 éve lejárt ilyenem: [link] Mit csináljak vele, használjam nyugodtan, vagy kuka?
Köszi. -
-
-
Spoon16
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Igen, én is erre jutottam,hogy hülye voltam,hogy nem ismert kaját vittem. Többnyire pontosan dobáltam érzésem szerint,legalábbis ebben nem láttam a hiba okát.
Lehet,hogy jó kaja a CC,de methodkosárba nekem nem tetszett. Mint ahogy a natúr dara sem az igazi ha nincs valamivel kicsit megragasztva.
Amit bánok még,hogy nem volt bekészítve egy hosszúelőkés keszeges szerkó és kaja, mert rövidebb távon keszegre egész ügyesen tudok pecázni (szerintem), meg kifejezetten szeretek is. Ez a method-messzire nem igazán esik nekem kézre.
Steady : Nem, bár tudom,hogy az is híres
Ez a Kenyérgyári holtág volt Tiszalökön. Egyébként az utóbbi 2-3 évben egyre jobb ez a víz, a törpéket is szépen lehúzták róla és mivel élő összeköttetésben van a Tiszával,így a halfauna is változatos. Fogtam már belőle mindenféle keszeget, sügeret, süllőt, kövest, pontyot, balint, csukát és egyre többen harcsákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dögöljek meg addig dobálok vele, amíg ad valami combosabbat.

Szerk: Ilyenkor határozottan felszólítjuk a kamerásokat, hogy nem egyezünk bele a rólunk történő kép és hanganyag készítésébe, és a rendőri intézkedést is említünk, elteszik hamar a telefonokat.

Ez a tegnapi kaland belemászott a fejembe, csak nem hagy nyugodni, meg kéne próbálni a harikat is...
).