Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Ugyan ilyen van nekem
csak bearking kis orsóval. Imadom, volt hogy csónakban beakadt a spicc a parti fűzfába, fill vissza hajlott és nem tört el. Mikro körforgóval méretes balin is kijött, hatalmas élmény
Aprítottam nyáron a vörösszárnyúakat minden féle gumival, tantával meg temus mikroforgóval
-
jézusom
addikt
Hali!
Method feedernél érdemes olyan kosarat használni, ami direkt kézzel tömködős? Láttam van olyan, és a lapos kosaraimhoz mindig keresnem kell a megfelelő töltőt
-
jézusom
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ilyen tripodom nekem is van, és jó áron adják. Nekem mondjuk kicsit nehéz cipelni, de nagydunán jó ahol nem tudok leszúrni

-
jézusom
addikt
válasz
aladarazurbe
üzenetére
Érdemes azért szétnézni. Nemrég vettem 2600ért 3 kilós benzar etetőt vödörben, van hozzá 2 aroma zacsi meg egy csomi gumikuki.
-
jézusom
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Egyedül élek, de anyám akkor is megölne, ha nem enném meg a busát amit fogtam 😂 igaz busát még csak merítővel fogtam, meg egyszer lipgrippel, de horoggal még nem 😂
-
jézusom
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Nekem nyaralóban nem is lenne jó a rakó, mivel a parti fák miatt max galambot fognék 😂 de vízbe se tudnék dobni, max a túlparton fognék valami állatot a gazban 😂
-
jézusom
addikt
válasz
aladarazurbe
üzenetére
Én nagydunán raktam 45ös FC dobóelőkét. De most rsd-n is a metódot erre kötöm, mert jobban bírja a kagylót. Tudom durva cucc, de működik. Amúgy meg rohadtul most kezdtem a metódot de beadja

Viszont egyik botomon áttettem a monofira mert ebbe a buzi szélben alig tudtam berántgatni a víz alá a zsinórt. Vettem jó kis trabukkó süllyedő feeder zsinórt.
-
jézusom
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nekem is metóddal megy rsdn. Szerintem jönne bordás csipeszesre is, de kora tavasszal azzal próbáltam, nem jött be. Mondjuk én olcsó kimért pellettel etetek. Szerintem ez a durva lapátos etetés még korai, bőven elég egy fél marék miktopellet, ami a metodon van.
-
jézusom
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A legfontosabb:
hogyan főzöl parton kv-t?
-
jézusom
addikt
Most jött, remélem ez beadja
-
jézusom
addikt
válasz
aladarazurbe
üzenetére
Volt hogy így tavasz elejên rengeteg gébet fogtam, lehet most kéne lemenni ulezni rájuk 😂
Nem tudom most nagy Dunán mi a szabály, rsd szerintem csak nagy csalikkal szabad harcsára.
-
jézusom
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Mire kell a zsinór?
-
jézusom
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ezt egy kicsit kontraproduktívnak érzem finom methodhoz. Ránézésre gubancok forrása.
-
jézusom
addikt
Hali!
Methodra hasznaltok gyorcsatit? (Quickchange)
Amit próbáltam, nagyon bizonytalan stabilitasúak, halat nem vesztettem, de volt hogy horog szabadítás után egyszerűen eltűnt az előke a horoggal 😂
Sima forgó működik, szépen rá ütközik a kosár, de az előkét felhurkolni körülményesebb.
-
jézusom
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
én most horgásztam (etettem)először mikropellettel methodban. Azt olvastam kell áztatni negyed órát, utána leönteni. Hát jó taknyos lett
de működött végülis, de másnál meg úgy láttam, mint ha nem is lenne beáztatva tök száraznak tűnt. legközelebb ovatosan áztatom. -
jézusom
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
egy időben a horgászokat nagyon savazta
-
jézusom
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Oké elkönyvelem jásznak, dominak nem elég hengeres.
-
jézusom
addikt
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Jásznak elmegy
nem sokat fogtam még, de képek alapján ok. -
jézusom
addikt
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Ha mellé raknék küszt látnad a különbséget.
Ez színezetre bodorka, de sokkal nyúlánkabb.
-
jézusom
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
tudunk nagyot dobni, de a kajakosok miatt inkább nem. Meg mindig ugyan oda dobni is etetés miatt esélytelen
Ai most azt mondta, iszapos helyen a könnyű method kosár kell, kavicsoson meg hagyományos feeder. Értem hogy a method nem süllyed az iszapba, de a kis előke meg eltűnik benne...
-
jézusom
addikt
Hali!
Legyen már valami téma.
RSD-n érdemes methodozni? Nem túl iszapos ahhoz?
Sógort akarom valahogy a federre is rávenni, de nem nagyon jön össze. Bonyolult is neki, hátha a method egyszerűbb, hatékonyabb.
-
jézusom
addikt
Nem próbáltam, de tudom hogy teljesen más műfaj!
Ez nem keszegező spiccbot, hanem kÍnai módszer szerinti "kitépős" játék. Nézz videókat, ezekkel nem lehet bodorkázni, nem erre van. Viszont busázni, pontyozni, amúrozni biztos jó.
Van valakinek fox rage rs triple layer kabát? Szemezgetek vele, van most jó áron. Kicsit vékonynak tűnik, de Írják hogy direkt ilyen, szépen rétegesen alá kell öltözni, de azért kÍváncsi vagyok a véleményetekre.
-
jézusom
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Van FC dobóelőke!
-
jézusom
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Fonott a főzsinór! Az volt a koncepció, hogy messzire akarok dobni vékony zsinórral. Az erős vastag monot viszi a vÍz

Értem, nekem ilyen kicsit hajlÍtott pálcika oldalára vannak lógatva a kosaraim. Ezeket úgy szedtem össze kis vÍznél guberáltam
Mindegyik más igazából, de csonti kosártól kezdve a 250g karmos kosárig minden van 
-
jézusom
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ha jól értem te a kosár fölé kötöd, a videókban kosár és horog közé láttam.
Egyébként idáig úgy próbáltam, hogy FC dobóelőke volt abban bíztam, hogy nyúlik akkorát, de beláttam kevés 😂
-
jézusom
addikt
Hali!
Nagydunára milyen erőgumit érdemes venni? Valami ötlet is jó lenne, hogyan kössem, sose használtam még.
Köszi!
-
jézusom
addikt
válasz
feelurself
üzenetére
Ez engem is érdekel. Most cipőt vettem vízállót. Van egy téli fox bakancsom, de valami átmenetit akartam, converse chuck 70 gtx lett. Nagyon kíváncsi vagyok még nem jött meg.
-
jézusom
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Rsd-n pontytilalom ideje alatt bizonyos részeken semmire se szabad horgászni. (Igaz az egész rsdn meg nincs pontytilalom) Szóval örülj neki, higy csontival lehet nálatok.
-
jézusom
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Tilalmi idő alatt akkor is tilos az adott halfajra horgászni, ha nem hozod el.
-
jézusom
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Ez nekem nem tetszik
otthonra jó lehet, de terepen jobb ha egyenként lehet nyitogatni🙂Rapala magnum taskaba ilyet vettem, nagyon megéri. Először vettem rendes rapala boxot valami 7 ropi volt, de esküszöm ez a temus plano koppintás jobb. Kajak egy kézzel lehet nyitni zárni, és jól vízmentesen zár.
Rossz a link mindegy, de temun olcsóbb, mint alin valM 5300 volt 2db 3700 méretű box.
-
jézusom
addikt
Nekem is gyengét sikerült vennem. De hasznaltam olyat, amire lehet vissza térek, hogy simea neomidium mágnest bele dobtam egy kis dobozba. Kontaktlencsés doboz tök jó apró cuccoknak, mert két kis félgömb alakú részben nem bújik el a cucc, könnyű kiszedni 🙂 de kis cukorkás doboz is jó, aldis cukorkas az fém, abbol a mágnes se esik ki. Temun biztos van mágnes, de én ki szoktam operálni winchesterből.
-
jézusom
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem akarják elismerni, hogy full hülyeség volt alapból. Egy nyomorult számsor egy statikus qr kód.
-
jézusom
addikt
válasz
PpenoO
üzenetére
Nekem a lokaciót soha nem tudta. Országos jegyem volt, sok helyen voltam meló miatt, tényleg sokszor nem tudtam hol vagyok csak pecazni akartam! Nem tudta hol vagyok, külön térkép tudta csak.
Most annyit változott, hogy lehet csillagozni legalább a kedvenceket, ez is segítség mert 80% 2 helyen pecáztam.
A kártyát meg érdemes tárcaban tartani, mert az tényleg jó ha lemerül a teló. Az más kérdés, hogy iratokat se hordok, csak DÁP-ot, meg teloval fizetek. A telómnak is jó az akksija, de powerbank nem árt a horgasztatyóba, vagy kocsiba legalább.
Amúgy ezerszer inkább ez az elektronikus megoldás, telót sose hagyom otthon.
Csak az fáj, hogy amúgy ez az app egy kurv@ böngésző ami a horgaszjegy.hu kezeli kb, és úgy csinalnak mint ha csilliardokért ennyit lehetne lefejleszteni.
-
jézusom
addikt
szép kis árak, ilyen kis kockákra drágább, mint az országos
-
jézusom
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Én a Magyar Horgaszt, Sporthorgászt meg egy két Blinker magazint gyűjtöttem, rengeteg volt 🤪 kalendariumok is. Úristen néha estembe jutott valami, kerestem újra nyálaztam át az egészet 😂
-
jézusom
addikt
válasz
feelurself
üzenetére
Mohosz horgász app 😂
-
jézusom
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Ja a színek össze tudnak keveredni arra rajöttem. Beraksz pirosat meg fehéret, egy hónap múlva csak rózsaszínű lesz 😁
-
jézusom
addikt
Hali!
Azt talaltam ki, hogy gumikat dobozba fogom szortírozni. Most a rengeteg tanta meg hasonló kis féreg gyári zacskóban van, de jobb lenne átlathatóbbá tenni. Mi a véleményetek, ha nem akarom, hogy össze follyon a sok gumi, számít a doboz anyaga? Vagy csak ne kevergessem őket? Egyébként sikerült még jó áron vennem rapala magnum táskát 🤪 ebbe 3700 (?) méretű doboz kell egy pár darab.
Tegnap még vettem pár tantát lbfishingen bf akcióban jó aron van.
-
jézusom
addikt
válasz
demars
üzenetére
Ne akarj univerzálisat! Inkább indulj el kÍnai vonalon, akkor tudsz venni 2-3 botot is orsóval. De inkább találd ki milyen halra mész, balinnal hamarabb lesz élményed, vagy ha ul cuccot veszel kis gumikkal pöcögtetsz mindig tudsz fogni, ha más nem akkor gébet vagy törpét.
-
jézusom
addikt
Hali!
Fc előkét szoktatok krimpelni balinra? Most csukára csináltam párat, de megtetszett a dolog. Sokkal gyorsabb így újra szerelni. Nyilván a fonott-FC összekötés csomóval szebb, kisebb zavaró tényező, de szerintem sokszor itt szakad...Vélemény?
-
jézusom
addikt
Srácok, kellene egy kis segítség.
Van nekem így mifine microbite bot nagyon szeretem, most gondoltam veszek még egy mifine de kicsit erősebbet süllőzni

Van valakinek? Van alin több féle, jig training, maximus rod stb.
Szerintem mindenképp veszek, de jó lenne mástól is hallani
a microbite 0-3g nagyon szeretem fogtam vele sügereket veresszarnyuakat szépen, de méretes balin is kijött. Meg volt, hogy véletlen karikába hajlott akkor se tört el.Ja és kifejezetten gumis kell.
-
jézusom
addikt
Dunától nem lakom messze, rengeteg történetet hallottam öregektől. Jó, volt közte olyan is, hogy idióták beúsztak az itt dekkoló uszályra, onnan ugráltak. De amikor kajakoztam rengeteg nagy örvényt láttam, ez nem olyan mint a rajzfilmekben, forog a víz de nem látod azt a tölcsért csak egyszerűen forgatja az embert, onnan nincs kiút.
-
jézusom
addikt
Hát gyerekek, megint lent voltunk Tasson. Az intelmek ellenére nem sikerült hajnali kezdés. A balinok újfent brutál mennyiségben, rablások is dögivel. Kitaláltam, hogy apró csali kell, de nem nagyon oldotta meg a dolgot, kicsiket fogtam. A nagyok szépen lefordultak a csaliról, ahogy meglátták. Próbálkoztam kenyérrel is, még azt közelítették meg a legjobban.
Hát ennyi a történet, jól beszopattak a ballerok.
-
jézusom
addikt
Srácok!
Vettem ilyen temus csoda csalit. Elvileg medúza por 🫣
Gyakorlatilag valami ótvar büdös folyadék
kibontottam kajakra csoda, hogy nem folyt ki, de rendesen szar szagú víz van benne. Meg piros fokyadékot is vettem ami meg szúnyoglárva folyadék(?)Ezekből valamit gyurmázni szoktak és érdekes állagú képlékeny ragadós cuccot gyártanak valami por hozzá adásával.
Nem tudjátok mi ez a por? Jöhet temus link is.
-
jézusom
addikt
Fényváltást tudom, jó de miért? Nem lát rendesen? Volt idő. amikor fullba nyomtam az FC-t, de nem volt valami élvezetes, hogy nyúlik métereket
Azért használtam úgy, mert nem tudtam normálisan előkét kötni, vagy legalábbis sokszor megtépett a baller. Azt is el tudom képzelni, hogy vastag a zsinőrom és mint ha ostoroznám ott a vÍz felszinén a nagy korbács zsinór. 13as zukibo fire ft van fent elég új, de Így vÍzben vastagnak tűnik tényleg. Lehet jobb lenne egy 8as forward. Csak hát ezt az új zukibot meg kukázhatom és az se olcsó.
Van 4es thrillem, azt is dobáltam meg kis 4cm körüli savage gear gravity gear kis csalim. De az ász amit már nem próbáltam ki pedig rsd-n fogtam vele ez a kis temus izé.

-
jézusom
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
JA mert amúgy ha van papÍr engedély, akkor nem visznek telót nehogy elázzon

-
jézusom
addikt
Napközben volt szép napsütés. Néha jöttek felhők is, de szerintem amikor kisütött, akkor jobban ütötték a vizet. A parton rengeteg apró 4cm körüli ivadék hal volt. Én alapvetően terep szÍnűben vagyok, hátam mögött erdő, és nem kalimpálok, tudok csuklóból szépen dobni
De ezek ha hozzájuk ért a zsinór vagy csali (rengetegszer rájuk dobtam) unottan odébb úsztak, pont lezsarták., szerintem megszokták. Azt el tudom képzelni, hogy rohadtul jól láttak minden csalit, meg zsinórt, meg kb az összes csalit ismerik
más ötletem nincs. JA meg természetesen FC előke is volt. Legközelebb kenyérrel meg csontival próbálkozom
horgászkenyeret vettem már. -
jézusom
addikt
válasz
jézusom
üzenetére
Hát gyerekek szomorú vagyok. Sógórral lementünk Tassra a csücsökhöz. Életemben nem láttam ennyi balint, de komolyan 46 vagyok a büdös életben ennyi rablást nem láttam. És konkrétan a halakat is láttuk ott járöröztek, fröcsögtek egyfolytában. De!!! Egy rohadt kapást nem tudtunk kicsikarni, semilyen csalival. Egyedül balinólom-legyes szerkót nem dobtam, ez nem volt. De thrilltől kezdve ul körforgón keresztül wise minnow, duo ryuki, kis gumihal, minden volt. Egy darab kapás nem volt, pedig egyfolytában fröcsögött
Mi lehet a megoldása a szitunak? -
jézusom
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
PapÍrt többször otthon hagytam véletlenül, telót soha. Ellenőriztek is, de elég volt a horgászkártya qr kódja. Az számomra érthetetlen, hogy gps alapján miért nem tudja hol akarok horgászni. Országos engedélyem van, google térképen kell külön nézegetnem hol vagyok. Lent voltam Baján is elindÍtottam a pecát, de állÍtülag az nem is volt jó terület... Ez nagyon gáz.
Annak örülök, hogy vÍztérkódokat nem kell keresgélni legalább.
-
jézusom
addikt
válasz
lumpy92
üzenetére
Érdekes itt BP határaban én is rengeteg állattal találkozom. Én a denevérektől fosok
este egyedül nem is maradok kint
sógorom meg őzeket videózott ahogy úsztak be a szigetre. De van itt vaddisznó is. Télen rohadt sok réce is összegyűlt, persze az mindig van. Jó érzés kicsit az állatokal együtt létezni. -
jézusom
addikt
Hali!
Használ valaki elektromos motort lifepo4 akksival? Van nekem ilyen akku nagyon frankó, a gond a töltővel akadt. Egy corebox 15 speci vasfoszfát akkuhoz való, tette a dolgát pár hónapig, de sajnos elfüstölt. Milyen töltőt ajánlotok?
-
jézusom
addikt
Hali! Nekem is itt ajánlották a sokkou toolt, de az drága, van olcsóbb más márkának

Egyébként meg van amikor egyszerűen nem működik valamiért, nem jöttem rá miért. Azt hiszem az ul botomon nem jó.
Krimpelni nem hinném hogy jó ötlet mert a spiccgyűrűt szétdarálod, meg a kishalak is ütni fogják a hüvelyt. Régen pici forgóra kötöttem a két zsinórt. Egyébként az nagyon stabil és jó megoldás, hogy forog is ha kell, de állandóan bele húztam a spiccbe :)
-
jézusom
addikt
válasz
jackal79
üzenetére
hát nem tudom én 34ért vettem, igaz covid alatt
tény, hogy most 18ért is van, de most 21ért tudtam megvenni. Van valami akciózás vagy nem tudom mert utána lett olcsóbb még pár ezerrel. De most kajakra kéne venni valamit, nem lesz már ilyen olcsó soha.De nincs ilyen kategóriában valami 6 feletti áttétellel?
-
jézusom
addikt
Hirisi horgok színkódjait tudja valaki? Ha egyáltalán számít. Sajnos kisebb horgokat, főleg lapkásokat nem nagyon találok.
-
jézusom
addikt
válasz
jackal79
üzenetére
Hát figyu nem ismerem a zaubert. Nekem Daiwa procyon 210 7-21g boton van. Most match botra tettem, de május elsején megy vissza pergetőre

Ez a 2000res jaguár a match boton. Nekem csak az a bajom, hogy az összes kínai orsó 5.2 áttételű, csak jobb lenne egy 6 feletti... Az axe nagyon jó volt ( 6 feletti)az is kis orsó de harcsánál se hullott szét. Sajnos a felkapókar rugó eltört, de az nekem okuma trionál is megvolt 2x aztán inkább eladtam. -
jézusom
addikt
Hali!
Kínából vett valaki feeder botot? Ha kapnék jó heavy feedert Dunára, rendelnék
pergető botot vettem kintről az jó, és látom van feeder is. -
jézusom
addikt
válasz
aladarazurbe
üzenetére
Azt mondod ez a horgaszkenyér jobb, mint egy rendes akár házi kenyér? Házilag nem lehet csinalni? Kajakra veszek ezzel fogok balinozni
-
jézusom
addikt
Én is vettem ilyen HIRISI horgokat,tényleg jó. Amí külön tetszik hogy van rendes portfólió rendes pdf katalógus ahol rohadt sok horog van és látszik hogy amúgy 1000 százalék hogy más gyártók is innen vesznek.
Egyedülő ami egy kicsit bánt hogy apró keszögező lapkás horgokból nem nagyon találtam, ezek inkább ilyen nagyobb pontyozók. -
jézusom
addikt
Hali!
Bevallalos voltam, rendeltem egy akksit csónakmotorhoz (banggood). Majd írok többet is de még a töltő nem érkezett meg hozzá. Egyelőre csak annyi hogy nem téglát küldtek 😂 szépen be volt csomagolva van rajta bluetooth elérés az is működik.
A súlya töredéke a régebbinek ami a decathlonos agm. -
jézusom
addikt
-
jézusom
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Igazából ezeket akksis behajtónak hívják. Én legalabbis fúrni nem igen szoktam vele
Egyébként a festők használnak rendes keverőt azt 2 kézzel lehet fogni, az bika ergonómikus
De én is a parksideot ajánlom, szerintem kb. 15e akksival töltővel.Más: van valakinek elektromos csónakmotorhoz lifepo4 akksi? Hogy vált be?
-
jézusom
addikt
válasz
feelurself
üzenetére
[link] ilyet vettem, nem hasznaltam csak megtetszett. De valami csalis doboz úton van, a székhez tudom majd rögzíteni. Szar a link.
-
jézusom
addikt
Hali!
Országos jeggyel hova mennétek busázni? -
jézusom
addikt
válasz
PpenoO
üzenetére
gyerek koromban minden féle lisztet megvettem az ABC-ben. Nem volt még lidl/aldi. A búzadara keszegezni jó, de százalékra figyelni kell. Végülis a kenyér ha kerül bele az is búza, de azért azt könnyebben emésztik szerintem. Egy kis kekszőrlemény egy kis kendermag had szóljon
Kilopkodtam a konyhából fűszerpaprikát pudingport, vaniliáscukrot meg sót is 
-
jézusom
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Dunara paducozni kenyér is profi. Aldiban szokott lenni leárazott pékáru, ha van valami magos cucc az már ultra mega
-
jézusom
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
CSontis dobozt minden esetre Így újra lehet hasznosÍtani. Ha nem látszana ez egy zsinór gyűjtő eszköz
Nekem ugyan van egy rapala is, de az se sokkal jobb csak trendibb 
-
jézusom
addikt
Én se vagyok ilyen finnyás a horgász márkákra, de amit fehován láttam a federmania standon hát leginkább a röhögőgörcs kapott el
az a kamu kamuflázs ruházat egyenesen temuról meg ahogy ott álltak várták a kuncsaftokat. Hát nem tudom mint valami 86. teljesen felesleges brandelt cucc. Ez csak az én véleményem de olyan szánalmasnak tünt. Azt se tudom milyen nemzetiségű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak bearking kis orsóval. Imadom, volt hogy csónakban beakadt a spicc a parti fűzfába, fill vissza hajlott és nem tört el. Mikro körforgóval méretes balin is kijött, hatalmas élmény

Most jött, remélem ez beadja
max ha aromázom. SzÍnezett tarhonya
Szerintetek milyen hal? csontira jött

pergető botot vettem kintről az jó, és látom van feeder is.
CSontis dobozt minden esetre Így újra lehet hasznosÍtani. Ha nem látszana ez egy zsinór gyűjtő eszköz
Steady74