Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz xbrbiz #56130 üzenetére
Szerintem ha belenyúl valami sz@rba, akkor sosem fogja megszeretni.
Nagyon sokat balinoztam (30 éve) a Balatonon, és egy 3 méteres Mitchell 40-80 grammos bottal kezdtem.
Szerencsére kéznél volt hozzá egy 40-es TwinPower.
A kombó bírta a balinólmot, zsinórral voltak gondjaim inkább.
De aztán megismerkedtem az "aliexpress"-szel, és megszűntek a problémáim.[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Roland861010
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz xbrbiz #59020 üzenetére
kb 40 db halam volt ,130 cm es vízben .
Márnából volt 2db nagyobbacska (2kg körüli ) Lánykoncérból is volt egy két szebb példány de ezek voltak az átlag méretek .[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz xbrbiz #59368 üzenetére
Pedig az egyik legjobb módszer .
Voltak ma mellettünk kb 10 en pecázni reggel (feederesek ,csipeszesek ) negyed annyi halat nem fogtak mint mi 2 en . Jó igaz ami igaz kb reggel 5 negyed 6 tól délig ketten belapátoltunk egy egész dézsa és egy fél vödör kaját . Volt hajó forgalom így muszáj volt szórniAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
KunEmber
senior tag
-
DanielLong
senior tag
válasz xbrbiz #60604 üzenetére
Ez a Jaxon Grey full noname-nek tűnik, itthon az ehorgaszbolt.hu-n találtam csak meg 12ezerért, kint még az Amazon sem ismeri. Ez olyan jó bot volna? A másik említetted viszont rögtön másik liga, egyedül 210 cm-es méretben találtam, úgy 100€.
Mivel lényegében mindenki mást említett, így inkább azt kérdezem meg, hogy van-e olyan bot/márka, ami abszolút kerülendő lenne a 15ezer Ft feletti kategóriában?
-
Interceptor
addikt
válasz xbrbiz #61720 üzenetére
Engem ezekről az XLNT-kről lebeszéltek egy boltban(most nem akarom reklámozni őket), persze lehet azért mert nem partnerük a savage gear
#61711 gban: Csukát 4 éve fogtam utoljára amikor elkezdtem a pergetést az is balinozás közben, azóta sem láttam többet, csak a fehován az akváriumban. Annyira nem is érdekel már, hogy külön keressem is őket. Ahol én horgászom "csak" balin és süllő van inkább, amúgy is ezek a kedvenceim.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
-
galervin93
őstag
válasz xbrbiz #62941 üzenetére
Xbrbiz és WWarninShotZ!
Pici fejekkel horgásznék, 0.5-3 grammosakat keresek, az nem igazán a chebu "területe". Teljesen jók nekem a kis jigfejek, pl. az Energo Wizard cuccok, de 500-ért 4 db, hát Ali-n ennyiért 10-20 darab van...Saen!
Okés, köszi. Van sok, csak kár hogy fixek a párosítások, de keresgélek még. Igazából nagy sor nem kellene, 4, 2, 1, 1/0 max 2/0, és ezek 1-2-3 grammos fejekkel, na de tuti van valahol, hát a hazai eladók is biztos onnan szerzik be, csak még nem találtam meg.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
őstag
válasz xbrbiz #69723 üzenetére
Na, legalább volt halacska. Grat!
Én is voltam tegnap is napkeltétől pár órát, de megúsztam egyetlen egy ráúszással, ezen kívül egy darab rablást láttam. Igaz én az ipolyvecei szakaszon voltam, ahol hónapok óta rossz a zsilip, gyakorlatilag nulla a víz, át lehet gázolni kilométereken... Domiknak jó (lenne), múltkor volt is, most valamiért nem ettek. Egy kegyes srác is egyetlen darabot fogott.
(Elvileg már szúrja a DINP szemét is a zsilip, illetve a víz hiánya, remélhetőleg megcsinálják, mert amúgy a szlovákok nem akarják.)ooloo
Ne is mond, akár a brit, de holland, belga csatik, vizek azokkal a dévérekkel, compókkal, sügerekkel... Őrület.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
őstag
válasz xbrbiz #69726 üzenetére
Eggyel alatta, Ipolyvece szemben Ipolynagyfalu. [link] Ez romlott el, ezért gyak. nincs felvíz, ugyanúgy csordogál felette is mint alatta.
Ez meg Dejtár/Ipolykeszi, itt voltál. [link] Voltam én is pár hete versenyen a felvízen (szlovák oldalon), fogtam vagy 30 deka snecit. Domival lehetett nyerni, ha éppen szerencséje volt az embernek és a vele szemben lévő partoldalról ki tudott húzni egy-kettőt (pedig úgy volt hogy pontyos verseny lesz, 1 db-ot fogott Sajóvölgyi Erzsi, volt vagy 70 deka).Szerk.: az istenért nem megy a Gmaps linkelése, mindjárt kivágom a telefont.
Na jó, fapados, de gyorsan a két koordináta:
Vece: 48.071571,19.091950 https://maps.app.goo.gl/9MpNFQo5VuSMFVEC7
Dejtár: 48.066069,19.155025 https://maps.app.goo.gl/qCsJWMjDHTBMG73g9Bocs a linkes szenvedésért...
[ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz xbrbiz #78674 üzenetére
Úgy tudom, hogy az eredeti PowerPro zsineget csak 135 és 270m-es kiszerelésekben lehet kapni. Az egyik spori csak ezzel harcsázik évek óta. Nekem ő mondta
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Interceptor
addikt
válasz xbrbiz #78779 üzenetére
Köszi, egyszer sikerült fogni egy nagyobbat "sajna"
4Grider: Bakker most nézem tényleg A fogak megvannak meg a szája is túlnyúlik a szem vonalán, szerintem a süllőhöz mérten egy kicsit erősebb csíkozás tévesztett meg, és hogy a kisebb köveseknél még előfordul némi kapófog, na meg az adrenalin mert ez aznap az első halam. Alakja is inkább süllős.
Akkor egy másik kép aznapról:
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
galervin93
őstag
válasz xbrbiz #84905 üzenetére
Igen és igen. (Lőrinci-Hatvan)
Most viszont jó pár napig nem lesz peca, holnap indulunk Balaton Soundra. Mondjuk az első 2-3 építkezős nap után esténként azért valszeg kinézünk a mólóra sógival, egy botocskát csak berakok...[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz xbrbiz #85230 üzenetére
Köszi!
A Nagy Dunán próbálkozz inkább, ott nagyobbak is jönnek, köves/akadós terepen leginkább. A fővárosi szakaszon tolom, idén már fogtam 1kg meg egy fél kg körüli kövest is 3 inches gumival.
Ma reggel a Népszigetet próbáltam eléggé elcsépelt hely, kb rommá horgászott, de gumizás közben sikerült fognom egy csukát:
Nagyon nem erre számítottam, de örültem nekiNem kell drága gép, csak játékra kell
-
Spoon16
tag
válasz xbrbiz #85248 üzenetére
Én idén ráálltam a Promix waftersekre élő vizeken. Ritkábban jön rá kapás,de szebb keszegeket fogok vele. Megmondom őszintén,én nem igazán hittem ezekben a bogyókban,de a Promix csalik -nálam- tényleg működnek. És baromi megkönnyebbülés,hogy nem kell csonti után rohangálni,meg hűteni,stb…
Tiszáb,Dunán,Balatonon eddig működik idén. -
galervin93
őstag
válasz xbrbiz #85408 üzenetére
Balassagyarmat.
Kicsit kávés, mert esett két napja, de amúgy simán horgászható, én ezt szeretem a legjobban, picit zavaros, de semmi komoly árhullám.
Hétvége necces, pláne hogy ma este és pont pénteken is lehet eső, így nem kizárt némi mozgolódás a vízállás tekintetében.
Amúgy él a víz, megy a halé szépen, picit bánom is hogy nem a pergető motyót vittem, mozgott a balin és a domi szépen.
Cserébe viszont holnap reggel kinézek a Zagyvára.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz xbrbiz #88717 üzenetére
Amit én néztem az egy picit más verzió, a Presso Iprimi lenne (PSO664MLXCF), "erősebb" verzió.
Egy alternatívát találtam csak rá, ez "kínai":
Goture XCeed 70M-S 2,1m, 5-17g -> ez 140g vs. a daiwa 88g, szóval talán kicsit több az anyag benne[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Redneck
nagyúr
válasz xbrbiz #91643 üzenetére
Köszönöm, megnézem!
Tisza-tónál nyomulunk most. Pár 1.5-2kg közötti ponty, ezüstkárász mellett, jellemzően kis halak (vörösszárnyú és társai), jönnek. Szerencsére törpe nincs, viszont kis compó, és egy géb is akadt.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest