Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok ajánlani valami olcsó de jó dőlő bóját? Jelenleg csak az RSD-re kellene egy világítós, de jó lenne ha esetleg később, máshova is használható lenne.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Köszi, közben rendeltem egy random szákot ami tetszett...
El is költöttem megint egy kis összeget, pedig tavaly kb 3 szor mentem ki 
-
bandi0000
nagyúr
Univerzális szákra ötlet? Olyasmi kellene ami sűrű szövésű, és esetlegesen hosszú a nyele is, hogy különböző vizeken lehessen használni
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm és mondjuk 30k-ig mi az ajánlott a gyorsfékesnél távdobóval? Jó lenne minél könnyebb de ne menjen a minőség rovására
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Köszönöm szépen, igázából kényelmesebbnek tűnik a nyeletős, de biztos hozzá lehet szokni a gyorsfékeshez is.
Esetleg nyeletősből egy kevésbé nehézre tudnál ajánlani ? Majdnem duplája a súlya mint a dömésnek, hozzáteszem én sem vagyok oda értük, de hirtelen ezt találtam, mert Shimano/Daiwa a nyeletős távdobós eszméletlen árban van
Amúgy akkor lehet elvagyok tévedve, de a távdobós orsóknak nem az az egyik lényegük ,hogy a dob széles legyen, hogy gyorsan leperegjen róla a damil? Pl sokat ajánlott Longbow is olya vékonykának tűnik
De amúgy igen, nem profi célra kell, de azért szeretnék normálist venni, hogy ne szenvedjek velük
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Lassan nekem is kezdődik a szezon és elkezdek vásárolgatni, ami tavaly tönkrement vagy kimaradt
Van 2 Daiwa blackwidow 3.6-os pontyozó botom és szeretnék venni 2 egyforma orsót is hozzájuk. Első körben távdobó + nyeletőst néztem: [By döme] , illetve ami tönkrement egy szák amire [ezt] néztem ,etéren igazából multifunkcióst szeretnék
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
Köszi, ezeket ha jól tévedek a Nevis gyártja nem?
Egy olcsó nevist vettem már, azzal nem voltam megelégedve, ezek szerint a drágábbak kicsivel jobbak lehetnek
sasa311: Köszi, akkor ránézek valszeg, ahogy fentebb említettem, szerintem Nevis az összes, szóval nem hinném, hogy a felsőbb kategóriát erősítik ezek
-
bandi0000
nagyúr
A DAM és Fox, Okuma márkàkhoz orsók terén mit szóltok? Pl Nevishez képest hol helyezkednek el?
Ugye nyeletőfékes tàvdobót keresek majd, de ezek a shimano/daiwa vonalon kb 70k felett kezdődnek
Persze a 7-10000 es -
bandi0000
nagyúr
Ugye írtam, hogy Ninja X bot lett, 360 at rendeltem, azt hittem a mostani botom is akkora, de nyilván az 390, szerintetek módosítsam és legyen 2db 390 vagy 1-1? Tudom ez egyéntől függ, de teljesen vakon voltam eddig is vele
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Igen pont a te hsz-ed olvastam
Sajnos én nem úszom meg ennyire olcsón, 33k/db, ez volt talán a legolcsóbb belföldön, Nordfishingen nem is találta, pont ilyet, a 3 részes is 90 euro körül van szinte ugyan ennyi + szállítás is Én is agyaltam, hogy 2 vagy 3 legyen, de aztán 2 lett, eddig is tudtam hordani nagy botokat a Fastrába és talán ezután is
Amúgy ez elvileg az idei széria ezért is lehet ennyire drága -
bandi0000
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Köszönöm, hosszas gondolkodás után úgy néz ki Daiwa Ninja x lesz 360 vagy 390, 2 vagy 1-1 még nem tudom biztosra, ezeken elvben titán oxid gyűrűk vannak, gondolom ez is ellenáll neki
-
bandi0000
nagyúr
Egyik botnál láttam feltűntetve, hogy olyan gyűrűje van, amit a fonott zsinór megsérthet, ez mennyire sűrűn előforduló dolog? Nehogy belefussak egybe, ahol nincs feljegyezve
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek hiba lenne [Ilyen] széket venni, aminek plüss borítása van? Esőbe nyilván nem hagynám kint így se úgy se, viszont kényelmesnek tűnik
-
bandi0000
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Ezt mondom, én pl mindig kikapcsoltam a vevöt, am is a zsebemben van szóval nem a boton csipog az a szar...
Am érthetetlen miért nem lehet minimálisra levenni, mert amúgy a legkissebb is sikít
Elmászkálást nem 100m re értem, hanem 4-8m ,ahol már lehet nem hallani meg az orsót
-
bandi0000
nagyúr
válasz
hermanyi
üzenetére
Azért csak van rà valami látens igény, ahogy írtam is, egész végig én sem szeretem bámulni, meg el is szeretek császkálni...
Természet így vagy úgy, azért sok helyen, kiabálnak mert söröznek, gyerekek szaladgálnak, szóval az a legkevesebb sztem, hogy csipog valami
btw ha már megvettem, hagy csipogjon

-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Én azért szeretem, mert ha 3-an vagyunk, akkor kb 3-4m-re ülünk egymástól, és pl amilyen a mostani peca volt, nem nagyon kellett ugrálnom, szóval mentem dumálni a szomszédba
Én amúgy a legalacsonyabb hangon használom, de direkt olyat vettem, ahol rezgőre is lehet állítani, szóval úgy mégjobb
-
bandi0000
nagyúr
válasz
PpenoO
üzenetére
De most feeder botra nem nagyon szoktak rakni kapásjelzőt vagy igen? Mármint elektronyost
Amúgy a black widow szériából is van feeder is...
Igazából nem hiszem, hogy több 100m-t akarok én dobni, sőt... igazából még tanulom is
Csak maga a feeder technika nem jön be, legalább is az a része, ahol a spiccet nézem, hogy van-e kapás -
bandi0000
nagyúr
válasz
PpenoO
üzenetére
Már kezd körvonalazodni, maga a methodozás tetszik, ha jól gondolom azt "elvileg" feeder-nél használják, bár ezzel annyiból nem értek egyet, hogy az egyik módszer nem működhetne a másiknál
Feederezés nem tetszik, szóval távdobó botot akarok, pontyozáshoz mondjuk, ehhez használkék method, fenekezős, bojlis szereléket
-
bandi0000
nagyúr
válasz
aladarazurbe
üzenetére
Igen igen, én is ezen gondolkozok, azt olvastam, hogy jobb a 2 mint a 3 a törés miatt, de hát gondolom ez nem annyira gyakori azért...
Igazából még azon is agyalok, hogy 360 vagy 390 legyen-e
Meg, hogy mekkora dobósúly kell...Kb csak az a biztos így leírva, hogy bot kell
-
bandi0000
nagyúr
Na pàr napja szenvedek bottal, szerintetek ez a [black widow] bot jó lehet? 23k 390 3.5 lbs. Vékony, könnyű, jobb választás van ebben a kategóriában?
-
bandi0000
nagyúr
Nemtudtok véletlen rendes nyaralót, ami vízparton van és viszonylag nagy stéggel/állással rendelkezik 3-4 en elférni rajta, emellett jó lenne ha rendes hal is lenne a vízben
Pl Kecskemét 100km es sugarába ?
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Köszönöm, igen valszeg az lesz, hogy bemegyek a közeli boltba, de azért szeretek kicsit tapogatózni

Én valószínűleg valami univerzális botot akarok ezek szerint

Gondolom egy 3 lbs körüli elég lenne, leginkább tavon pecázok, de majd mennék ki élő vízre is
Majd akkor vissza is olvasok
-
bandi0000
nagyúr
Tudnátok esetleg ajánlani botot + orsót
Nem vagyok nagyon benne a dologban, eddig egy trinity botom volt/van egy Nevis nyeletőa orsóval, de egyikkel se vagyok elégedett. A botot kicsit nehéznek érzem, pláne ha fárasztok is, az orsó meg bazári
Szóval nem tudom, leginkább fenekező, methodozás megy, a feederezés nem vonz annyira.
Gondolom valami nagyobb dobósúly és nyeletős orsó talàn amit szeretnékÀrban nem rugaszkodnék el, 50-70 ra gondoltam/ bot + orsó, de majd 2 szettet vennék
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, akkor én sem rakok, bár legrosszabb esetben a kapocsnál úgyis lesz, de az messzebb van
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Lehet triviális kérdés, vagy hülyeség
De hogy tudom összekötni [ezt] a fajta gyorscsatlakozót method kosárforgókapoccsal? Ugye a method kosár végébe belecsúszik a kapocs, és arra kellene ráheggeszteni ezt a csatlakozót úgy, hogy közben használató is legyen a gumi pereme
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, na majd lesek valamit, igaz ami igaz tényleg nem kell felemelni a halat, úgy meg nem kell a nagy szilárdság
-
bandi0000
nagyúr
Köszi srácok
Amatőr kérdés, de amikor megadják a súlyt rajta, pl 3Kg, az azt jelenti, hogy afelett már elszakadhat?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Hobbi horgászként method horgászatra milyen damilt ajánlanátok? Úgy néztem érdemes lenne 0.22-es-t, viszont annyira eltérőek a szakítószilárdságok, gondolom minnél nagyobbat lenne érdemes venni nem?
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Lassan kezdeném a szezont, de 2 dolgot szeretnék beszerezni, egy rod podot és egy elektromos kapásjelző szettet.
Mit ajánlotok? Rod pod terén vakon vagyok, leginkább csak fenekezek, de jó lenne, ha mindenre is jó lenne, és nem lenne túl drága, 20k körül szánnék rà
Igazàból kapásjelzöt se tudom, hogy milyen kellene, az tuti, hogy szeretném ha némítható lenne +esetleg rezgő mód, 2+1 elég lenne, eddig a Dephin britont néztem, de elég dràga, szerintem nem éri meg
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, igazából https://bacshosz.hu/vizteruletek/kiskunsagi-ontozo-focsatorna/ [itt] nincs semmilyen említés róla, de mind1 kinyomtatom az a biztos
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ha online veszek területi napi jegyet, akkor ki kell nyomtatni bemutatásra, vagy elég ha telefonon mutatom? Mi erre a szabály?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata a kígyós-sal kapcsolatban? Valami Homokpusztai részen vett komám telket, 11-es km kő, milyen lehet ott a kapás? Egy helyi öreg szerint amúr,keszeget nem lehet fogni, sőt igazából elég lesújtó volt a véleménye a halakról is
-
bandi0000
nagyúr
Jah, én is ettől tartottam, nekünk van minden, csak az egyik sràcnak nincs kivàltva az éves, aztán így elég nagy szopás menni bàrhova is
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Bács megyében Kecskemét-Lajosmizse környékén nem tud valaki olyan helyet ahonnan el lehet hozni a halat, és nem kell engedély? Lajoson a Haldorádót ismertem, de rég nem voltam ott és meglepődtem, mert oda viszont előre kell már helyet foglalni, így 1 hétn belül meg esélytelen, hogy legyen
-
bandi0000
nagyúr
Hát ezek után màr gondolkodok, hogy jó lesz e
Persze van engedély is szóval veszek mindig napijegyet, éjszakàra mennénk
Igazából nekek olyan hely kellene ahonnan el lehet hozni a halat, rendes àllások vannak, és lehet tüzet rakni, mêg a kígyóson agyaltam de az is kb hasonló mint a dvcs/füzvölgyi àllások tekintetében ha jóltudom
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Mostmár tényleg elérkezett a kapásjelző vétele
Visszaolvasva láttam pár szettet, de igazából mi az amire figyelni kell vásárláskor?
Amire én gondolok, hogy legyen teljesen vízálló, olyan burkolata legyen ami nem megy szét a naptól, ejtésre jelezzen? ezt tudja az összes nem? Plusz nekem rádiós kellene, de gondolom annál is mindegyik némítható, tehát csak a kis rádió cuccon szóljon
Amúgy mit tudhatnak a 70k+ os jelzők a 20-30k val szemben? Gondolom az érzékenysége esetleg
Swingert kellene venni hozzá? Mert valahol olvastam, hogy az azért kell
Más:
Fűzvölgyi öntöző főcsatornára jár valaki, vagy volt már?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Tudtok ajánlani elektronyos kapásjelzőt? Nem kell high end, hobbi horgász vagyok, ami lényeges lenne, hogy legyen hozzà walkie talkie vagy mi a franc, hogy ne maga a kapásjelző csipogjon
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Jól olvastam azt, hogy ha igénylem ezt a csodás plasztik kártyát, akkor is kiválthatom az engedélyt ha még nem kaptam kézhez?
-
bandi0000
nagyúr
elektronyos kapásjelzőből tudtok valamit ajánlani? nem akarok túl sokat szánni rá, mert csak éjszaka lenne hasznos, bár tetszenek ezek a walkie talkie szerű cuccok is, és akkor messzebbre is mehetnék esetleg
(tegnap előtt is elaludtam 1-szer és a ponty át vitte a szomszédhoz a szereléket meg csinált egy nagy gubancot, aztán mint aki jól tette dolgát, kiköpte a horgot
) -
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Tudtok ajánlani valami fasza fotelt? ami nem is nagyon drága, de cserébe nagyon jó a teher bírása
120 fölötti jó lenne, láttam 20k korül ezeket márkáról nem hallottam, de csalókának tűnik a 140-150 kg teherbírás -
bandi0000
nagyúr
sziasztok
mit szóltok ehhez az orsóhoz? évi max 10 alkalommal megyek horgászni, de kellene egy fokkal normálisabb orsó mint a mostani redstar, azt nem érzem megbízhatónak
-
bandi0000
nagyúr
válasz
FireFox1996
üzenetére
ahova én járok, Lajosra, ott nagyon kell mennie a hallnak hogy a part közelébe fogjam, múlt héten voltunk, akkor csak a nagy bottal tudtam fogni halat

-
bandi0000
nagyúr
ha venni kéne távdobó botot, milyet vennétek? Mert gondolkodok hogy venni kéne párba, mert a mostani trinity-t nehéznek érzem, vagy csak szarul fogom, de mire kitekerem a halat, elfárad a kezem

-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Megint itt, ma sikerült eljutnom pecázni, megint 4 szereléket hagytam ott

szóval jöjjön a találgatás, hogy miért szakadhat el?
amit észre vettem, hogy csak azok szakadtak el, amiket csúszó fenekezőre kötöttem, de fonott zsinór volt és 7 kilóig bírja, és érdekes, hogy mindig a kosár alatt szakadt el, kosár alatt valamikor gumi golyó volt, valamikor meg forgó kapocs,aztán mikor kötöttem, akkor már nem csúszóra kötöttem, hanem fixre és akkor nem szakadt szét
gumi golyót használja valaki ütközőnek? mert szimpla csomóval rögzítettem, erre kb a 3. dobásnál eltűnt róla
gondolom annyira megszorította a csomó, hogy elvágta -
bandi0000
nagyúr
én is szeretem a halat, pláne a halászlét, akivel elkezdtem horgászni vele mindig hazahozzuk, próbálok segíteni neki megpucolni de nem igen megy, ő viszont sec perc alatt megcsinálja

-
bandi0000
nagyúr
válasz
tepenzed
üzenetére
általában amiket mi fogunk az 4 kiló alattiak, de amúgy léteznek nagyobbak is elvileg 10+ kilósak is, 60gr-os methood kosaram van, megtömve gondolom nem lesz annyira könnyű
nem-nem, azt hiszem pont ez a nevis trinity botom van
Steady74: köszönöm, tervbe van hogy párba vegyek 2 botot majd, ezekhez távdobó orsó mehet ugye?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
tepenzed
üzenetére
szerelék az egyértelmű, vagyis majd ma állok neki kötözgetni, meg elmegyek haverhoz, azokat természetesen elolvasom
nekem az a nem egyértelmű, hogy miért nem mind1, hogy milyen szerelékhez milyen botot használok, nyilván ha 100g-ot akarok dobálni akkor olyan dobósúlyú botot veszek, ez oké, de ha jól értettelek titeket, akkor nem mind1 melyik módszerhez milyen típusú botot választok
a methoodot tavon használom, csak ha netán mennék folyóra akkor oda nyilván mást kötnék
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm a részletes írást

Lehet beégetem maga, de már pár éve horgászok, igazából nem is volt vele bajom sose, idáig, míg rá nem jöttem hogy nem ismerem az alap csomózási módszereket, és emiatt szórom a pénzt a kosarakra

Az alap horgászási módszereket ismerem, de nem tudom hogy amit én szeretnék csinálni annak mi a neve, mert maga a feeder nekem nem tetszik, ami nekem tetszik, annak az az alap ötlete hogy van egy viszonylag hosszú bot, és fenekezek, methood vagy sima kosárral, minél nagyobb távolságban, amit még most sem értek, hogy pl a methood az mért kifejezetten feeder szerelék? Vagy én gondolom rosszul hogy minden bottal minden pecázási módszer használható, persze a tulajdonságaikat figyelembe véve, én mindig kapás jelzőzök, azt szeretem, látom

Később persze nem kizárt, hogy én is megvilágosodok majd, és profibb cuccra váltok, persze ha annyira megértettem végre az alapokat
Tehát akkor végül is, minden folyó típusra/hal típusra más felszerelés kellene ugye? Mert 90%-ban Lajoson horgászok, de pl simán tervben van, itt Szabadszálláson a DVCS, ott az ismerőseim simán megfogják éjszaka a 10+ kilós amúr stb halakat, akkor az én botjaimmal ne is menjek ilyen folyóra?
-
bandi0000
nagyúr
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
jansky1
üzenetére
az a baj, hogy tényleg most kezdek jobban bele merülni, de annyi rohadt hobbim van, hogy nem tudok most olyan nagy összegeket rá szánni erre, szépen lassan évek alatt akarom meg venni a cuccokat, most ebbe az évben akarok venni egy rod podot, kapásjelző szenzort, meg egy normálisabb fotelt, aztán majd ahogy jobban megtanulok dobni, mert azt se igazán tudok
akkor majd veszek egy pár olyan botot ami jobban illik az én horgászatomhozbár hozzá teszem, hogy lila fingom sincs, hogy mit kéne majd venni, mert zömében lajoson horgászok, szeretem a fenekezőt, de máshova is szeretnék elmenni majd idővel
akinek van kedve,az leírhatná nagy vonalakba hogy most milyen fajta horgászbotok vannak, mert azt tudom hogy mi az a feeder bot, de hogy mivel másabb mint a bojlis bármelyik, vagy hogy miért nem mind1 hogy milyen botra dobok rá egy fenekező szereléket és horgászok
tuti rosszul csináltam, de amikor vettem ezt a nevis botot, akkor azt néztem csak hogy 3m fölött legyen és jó dobósúllyal, meg az eladóval is azt beszéltük, hogy mivel egy nevis redstar orsóm van, ahhoz kár venni 30-40 ért botot, persze később ha jobban bele tanulok akkor esetleg szánok rá több pénzt, de úgy hogy azt se tudom miért lenne jobb venni drágább szettet úgy nehéz rá áldozni

-
bandi0000
nagyúr
válasz
jansky1
üzenetére
köszönöm, mint mondtam nem vagyok profi, csupán szeretek horgászni, értem h a legtöbb tagnak mi a baja velem, mert én tényleg nem értem, miért baj ha bojlis botot használok fenekezésre vagy épp más, nyilván nekem is meg van a szakterületem, és ugyan így reagálok a hasonló esetekre
én nekem nem igen van időm hogy olyan szinten bele mélyedjek ezekbe mint itt egyesek, pláne évi 5-6 alkalomra kár is, és épp ezek miatt is spórolok is a dolgokon, mert nem akarok kiadni 100k-t pl egy bot+orsó kombinációra 
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Interceptor
üzenetére
köszönöm, szerelékre van valami forgatókönyv hogy mit hogyan kell csinálni? vagy csak felpakolom egymás után és kész?
-
bandi0000
nagyúr
nem gondoltátok h ilyen nagy a baj
mondom én csak fenekezet, ez a method kosár megtetszett, laikusként azt mondom h ugyan az mint a rendes kosár csak más a formája 
-
bandi0000
nagyúr
szerelék mêg semmilyen, most határoztam el, hogy megtanulok normálisat kötni

a 3m es az csak 50g os a 3,6 meg asszem 100, de tervbe van, hogy veszek még egy nagyobb távdovót

-
bandi0000
nagyúr
most lehet én keverek valamit, de a feederezés nem az amikor csak a spicc jelzi a kapást? na én nem ezt csinálom, simán fenekezek és kapásjelzőt használok

-
bandi0000
nagyúr
köszönöm mindenkinek, igazából ebből a boltból kéne választanom, valami színes damilt tudtok mondani ebből a boltból? mielött kérdezitek, azért szeretem a színest mert azt látom

-
bandi0000
nagyúr
és milyen vastagat kell venni? most ez a szakító szilárdság mit jelent? ha 11 kilót bír akkor egy 12 kilós hal szakítja el?
-
bandi0000
nagyúr
milyen fő damilt ajánlotok akkor távdobó bothoz? Ha mákom van akkor ki tudom cseréltetni ezt a vastagot, valahogy én is elsiklottam felette tegnap
-
bandi0000
nagyúr
0,275 pontosan, miért mi a hátránya ezzel ? úgy voltam vele hogy jó erős legyen már ha már veszem, egyik botom távdobó, gondolom annál jobb lenne ha vékonyabb lenne ugye?
(#33741) tepenzed: köszönöm, néztem is csak tegnap elfelejtettem venni, de majd ha legközelebb megyek akkor beszerzem, mert tetszik ez a megoldás
(#33742) Interceptor: Köszi ezt majd akkor kipróbálom

-
bandi0000
nagyúr
válasz
tepenzed
üzenetére
már tegnap meg szakértettem, mert amilyen damil volt az orsón, azt szabad kézzel el tudtam szakítani
szóval mocsok szart raktam rá, nem is tudom miért 
forgókapcsot milyen csomózással lehet atom biztosra kötni?

tegnap beszéltetek erről a methood kosárról, úgy hogy én is beruháztam egy EXC METHOD FEEDER IN-LINE SET-re, 1700 ért nem volt drága, próbára tökéletes, ha bejön esetleg akkor beruházok a dömésre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
amikor levágjátok a felesleges damilt, azt vissza szoktátok égetni? és ha igen mivel?
-
bandi0000
nagyúr
mert miért nem jó ez a dobó előke? a srác annyi hátrányt mondott, hogy ha bent szakad, akkor oda a drága fonott zsinór is, míg a másik esetbe csak a szerelék
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm szépen a segítséget, egyrészt rosszul is kötöttem arra rá jöttem, másrészt gyenge is volt a fő damil, gyakorlatilag puszta kézzel el tudtam szakítani, és ráadásul most bevásároltam a horgászboltba és, a srác elmagyarázott mindent, szóval most már tudom, hogy dobó előkét kéne használnom, mert eddig csak a szereléket raktam rá egy forgókapoccsal a fő damilra
amúgy ehhez a kötéshez mit szóltok, a dobó előke és a damil össze egyesítésére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
El is költöttem megint egy kis összeget, pedig tavaly kb 3 szor mentem ki

szóval mocsok szart raktam rá, nem is tudom miért