Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz hunited88 #91711 üzenetére
Szia, nalam 4500-as racer orso figyel rajta, sztem jo kis kombo. Ha mergendult a bizalmad a Walter orsoban, akko rvalszeg mas marka fele nezegetsz. Erdekes lehet elvileg egy Daiwa NZON Plus LT is, ahhoz adnak tartalek dobot is, de gondolom a shimanoval se losz melle.
Atok
-
atok666
őstag
válasz galervin93 #91702 üzenetére
Egesz jonak tunnek a prorex orsok a daiwatol. Kicsi, konnyu es 100€-ba befersz talan potdobbal is.
Atok
-
atok666
őstag
Kinek mennyire számít a bot/orsó kinézete? Elég, ha jókat mondanak róla, vagy azért kell, hogy tetszen is?
Atok
-
atok666
őstag
válasz galervin93 #89677 üzenetére
Ma sikerult eloszor kiprobalnom. Nagyon vekony palca - (szemlelteteskepp, ez itt egy Walter Racer 330 MQ (60g) mellette.
), viszont meglepoen neheznek ereztem (bar lehet, hogy az orso miatt ereztem annak, nem tudom).
Fel/egy orat pecaztam kb., de minden dobasnal racsodalkoztam, h milyen nehez. Farasztasi elmenyrol, dobasi pontossagrol beszamolni egyelore nem igazan tudok, ugyanis csak ket ~30cm devert, meg par kisebb keszeget sikerult fognom vele, rovid tavrol (20m).Atok
-
atok666
őstag
válasz galervin93 #89677 üzenetére
Épp a minap vettem egy 390-es verziot. Meg keresem a hozza passzolo orsot. Halat meg nem fogtam vele, ha lesz tapasztalat, akkor megirom.
Atok
-
atok666
őstag
Egy 90g dobosulyu botra, 0.225-os technium zsinor ele kotnetek eloket, ha kb 20-30-40g kosarakat dobalnek vele mondjuk 30-40meterre?
Atok
-
atok666
őstag
válasz galervin93 #88290 üzenetére
Koszi, jol leirtad
En is inkabb a finom-finomabb szerelekes hossszuelokes pecat szeretem (bar en meg 12 ala nem mentem), mint a methodot.
Atok
-
atok666
őstag
válasz galervin93 #88210 üzenetére
Ezt sose ertettem. Ha a hal nem veszi fel a 0.1-0.14mm "vastag" - gyakorlatilag a vizben lathatatlan - zsinorra szerelt horgot, akkor, az annal 0.01mm-rel vekonyabbra szereltet lehet, hogy felveszi? Gondolod, hogy ez a 0.01mm szamithat?
Atok
-
atok666
őstag
válasz SunMount3r #87805 üzenetére
..." és legalább 600 - 700 méterig"... ez mit jelent ponsotsan?
Arra azert keszuljon fel, hogy a deepernek eleg egy kisebb hullam a vizen es mar el is vesziti a kapcsolatot a teloval...
Atok
-
atok666
őstag
válasz diablo1984 #86272 üzenetére
Nem kezd uncsi lenni a 27. ponty utan?
Atok
-
atok666
őstag
válasz Interceptor #85244 üzenetére
Dunán nem ritkák, ahova mi jarunk 3+ sem ritka (60+cm)
Atok
-
atok666
őstag
En voltam a boltban. Mentunk gyerekekkel vhova, ok a jatszoteren jatszanak, en meg ott varakoztam. Mondom megnezem, van-e vmi pecabolt a kornyeken - erre ott a nordfishing egy kopesre... megnzetem, de nem egy nagy durranas a bolt maga. Csak a bolt miatt nemtom megeri-e kiutazni.
Atok
-
atok666
őstag
válasz horcsog #84328 üzenetére
En egyszer vegigmertem a zsinorjaim szakitoszilardsagat, de egyik se tudta az orson feltuntetett erteket. A legkozelebb talan a 20-as matrix horizon volt (3.8 rairva, 2.9-nel szakadt). 5-6 feltuntetett kilo mellett siman szakadtak 2kg-nal nel kisebb suly alatt..
Atok
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Használ vki Guru Fusion bait pro mk2 táskát? Gondolkodom, h kivalthato lenne-e vele egy Daiwa N’Zon feeder bag M meretben + egy Matrix storage bag (a kisebbik meretu) kombo. Beleraknam az etetoanyagot (azt hordom a Matrixban) meg befernenek melle a feedercuccos aprokellekek? Tudom, h meg kene tapogatni, de nincs a kozelben sehol.
Atok
-
atok666
őstag
válasz jobbacsabba #81486 üzenetére
Nekem Matrix van - 50x60x25cm. Elnyel szinte barmit. Valszeg mindegy mellyiket veszed, egyik sem lesz sokkal rosszabb, mint a tobbi.
Atok
-
-
atok666
őstag
válasz BlackmMmDog #80888 üzenetére
Pofásak ezek a tournament orsók
Atok
-
atok666
őstag
-
atok666
őstag
válasz BlackmMmDog #80600 üzenetére
Akkor mar egy absolute 36. Bar a kollega nem feedezik, ha jol tudom.
Atok
-
atok666
őstag
Mopndjuk en ebben nem latok semmit, oszinten szolva. Odavisznek, kezembe adjak a felcsalizott botot, amit elotte bedobnak a vizben, aztan csak varod, hogy tephesd a halat
Atok
-
atok666
őstag
válasz sasa311 #80237 üzenetére
Errol Dome utolso finomszerelekes sugerezese jut eszembe
Atok
-
-
atok666
őstag
-
atok666
őstag
válasz busman #79891 üzenetére
Sok otlet lesz. Mindenki leirja milyen botja van es azt fogja ajanlani. Lehet forditva kene, bemesz egy boltba megtapogatod, parat kitippelsz es azokra kerdezel. Szerintem.
Atok
Ha tipp kell, akkor mondjuk Walter racer. Jo palca es konnyen lehet hozza spiccet szerezni
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Ma delelotti feeder peca az eromu alatti kanalison. Jottek szepen a halak, tobbnyire termetes deverek, neha egy marci esetleg koncer. Rengeteg volt a geb. Elocsalit rogton felzabaltak, mas halnak szinte eselye sem volt.
Kerdes: mivel sok a kagylo a feneken, sajnos parszor maradt le hal horggal egyutt :/ 22-es fluor eloket hasznalok (25-os fozsinor es 19-es fonott doboeloke mellett), de nem igazan ellenallo, konnyen elvagja a szikla/kagylo. Van erre vmi tipp, esetleg marka, ami nem annyira erzekeny ezekre a serulesekre?
Atok
-
atok666
őstag
válasz galervin93 #79711 üzenetére
Ezert szeretjuk a Dunat Megvan a varazsa, mikor a mashol megszokott 30-as deverek utan elkezded huzni az 55-60+ osakat a Dunan.
Atok
-
atok666
őstag
válasz Szilágyi84 #79666 üzenetére
Nalunk (Bos, eromu alatti szakasz), 3m emelkedett egy ket nap alatt, majd huzodott vissza. Ugy elvitte az osszes halat, hogy csak na. Az elozo heten fogtam vagy 15 halat, az arhullam utan egy bagoly mentette meg a betlit...
Atok
-
atok666
őstag
Mekkora sulyu kosarat merhetek bedobni egy 170g max dobosulyu bottal (domes 395LC)? Toltott 150 mar dobtam (20-30m), mehetek feljebb? Merjem kiserteni a sorsot?
Atok -
atok666
őstag
válasz galervin93 #79025 üzenetére
Ez már velem is megesett. Dunán, gilisztára pöccintés sincs (kivéve egy süllöt ), ahogy lecseréltem a csalit csontira, rögtön megindult a dévér, koncér, garda…
Atok
-
atok666
őstag
Mivel mar egesz kiszamithatatlan az idojaras, feederezeshez szeretnek ernyot venni. Van ertelme az oldalfalas ernyonek, vagy eleg a dontheto feju?
Koszonom,
Atok -
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #78608 üzenetére
Epp tegnap jott le a Dunan, meg nem ragasztottam. A srac, akivel pecaztunk, mamuttal ragasztotta vissza (neki is ugyanigy elengedett a ragaszto az ilyen meritonyelen). Elotte Domes Master carp prom volt egy rovid ideig - az meg siman eltorott merites kozben
Atok
-
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #78581 üzenetére
Nekem is ez van (a 440-es verzio, de az imho mindegy) es a ragaszto 2-3 honap utan elengedett..
Atok
-
-
atok666
őstag
Nem tudja valaki, hogy a By Dome Big River es Long Cast orsok dobjai cserelhetoek egymast kozott? Marmint, ra tudom eszkozolni a Big River dobot a Long Cast orsora?
Koszonom,
Atok[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Domes Big River 390RXH mennyire vallalhato huzosabb folyovizen (Duna, Vag). Hasznalja vki?
Atok
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz Szilágyi84 #76928 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de sztem ilyen partrol dobos nincs igazan jobb. Csonakbol mar mas a dolog, ott lehet eleg komoly cuccokat venni.
Atok
-
atok666
őstag
válasz Szilágyi84 #76914 üzenetére
Meg a deeper is necces. Eleg pici hullam es mar nem kommunikal a teloval.
Atok
-
atok666
őstag
-
atok666
őstag
válasz BlackmMmDog #76664 üzenetére
Nekem van. Nehanapjan hasznalom. Jo bot.
Atok
-
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #76041 üzenetére
-
atok666
őstag
válasz @mriya@ #74397 üzenetére
Akkor jo. A 22-esek 4 kilo korul birjak, lasd EFTTA zsinorteszt.
Atok
-
atok666
őstag
-
atok666
őstag
válasz @mriya@ #74342 üzenetére
Csak azert irtam, mert a multkor atmertem parat mero kivancsisagbol, csomo nelkul. Koze nem volt az egyik erteknek sem a feltuntetetthez. A legkozelebb a 20-as matrix horizon x volt, ami a feltuntetett 3.8kg helyett 2.9-nel pattant. Volt, amire 6-7-8 kg volt irva, es meg a kettot se birta.
Atok
-
atok666
őstag
Ha mar szek, probalta mar vki a Preston absolute 36 feeder szeket?
Atok
-
atok666
őstag
Egy Walter continental es mondjuk egy ugyanolyan hosszu es dobosulyu daiwa Z kozott mi es mekkora a kulonbseg? Karakterisztika? Vagy mi egyeb? Van vkinek esetleg tapasztalata ilyen teren?
Atok
-
atok666
őstag
Le/Felmennek Budapestre a hetvegen es szivesen megtapogatnek par Walter botot, mielott megrendelem a hetvegi -20% akcioban. Melyik uzletukben - a harom kozul - van a legnagyobb kinalat? Melyiket erdemes felkeresni?
Koszonom,
Atok -
atok666
őstag
válasz WarninShotZ #73041 üzenetére
Gondolom, h nem egy kategoria a 80g botom egy nzon z szeria, a kovetkezot megprobalnam olcsobban meguszni, ha lehet.
Atok
-
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #72843 üzenetére
En megoldottam egy n’zon z-vel es majd bizom benne, h nem lepek ra
Atok
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Walter feeder botokrol mi a velemeny?
Atok
-
atok666
őstag
Meg egy kerdes - most orsokrol - TD feeder 4012 QD vagy N‘ZON PLUS LT inkabb? light/medium feeder pecahoz.
Atok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest