Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz hermanyi #72692 üzenetére
Ha mar szoba kerult a feeder/Daiwa/by Dome kombo. Mivel naluk (SK) nyar kozepeig nem lehet porgetni, ezert kiprobalnam a feederezest. Botokat nezegetek eppen - elso korben 3.3-3.6 hosszu 60-80g gr. kb az elkepzeles, es eleg szimpatikusnak tunnek a by Dome botok (Fine Max, Master Carp Pro es a Royal Method vonal) illetve nezegetem az N'Zon S sorozatot. Van koztuk ami amit inkabb keruljek, vagy gyakorlatilag mindegy mellyiket vaalsztom? (gondolok itt a minosegbeli kulonbsegekre, nem bot karaszterisztikara)
Atok
-
atok666
őstag
válasz hermanyi #72695 üzenetére
Heti szinten pecazom (foleg porgetek, illetve nyaron fenekezni is szoktam neha), akar tobb alkalommal is hetente. Jol lotted be a tavot es a kosarat kb. ilyen 60m-ig dobalnek kisebb kosarakkal. Arban a foldon maradnek (a pergeto botjaim 200euro korul mozognak, a fenekezom meg kicsit dragabb Sportex).
Atok
-
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #72698 üzenetére
A Delphint csak atfutottam, de ha jok a cuccok, akkor johet. Koszonom, megnezem
Atok
-
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #72698 üzenetére
Megtapogattam az opiumot. Nagyon tetszik a kecses formaja, csak a rettento finom a spicce, ami picit elbizonytalanitott (az egyik elado sracnak ez az egyik kedvenc palcaja, a masik meg kimondottan nem szereti - mindketten versenyhorgaszok, ugyhogy eleg megoszto).
Atok
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Meg egy kerdes - most orsokrol - TD feeder 4012 QD vagy N‘ZON PLUS LT inkabb? light/medium feeder pecahoz.
Atok
-
atok666
őstag
Walter feeder botokrol mi a velemeny?
Atok
-
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #72843 üzenetére
En megoldottam egy n’zon z-vel es majd bizom benne, h nem lepek ra
Atok
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz WarninShotZ #73041 üzenetére
Gondolom, h nem egy kategoria a 80g botom egy nzon z szeria, a kovetkezot megprobalnam olcsobban meguszni, ha lehet.
Atok
-
atok666
őstag
Le/Felmennek Budapestre a hetvegen es szivesen megtapogatnek par Walter botot, mielott megrendelem a hetvegi -20% akcioban. Melyik uzletukben - a harom kozul - van a legnagyobb kinalat? Melyiket erdemes felkeresni?
Koszonom,
Atok -
atok666
őstag
Egy Walter continental es mondjuk egy ugyanolyan hosszu es dobosulyu daiwa Z kozott mi es mekkora a kulonbseg? Karakterisztika? Vagy mi egyeb? Van vkinek esetleg tapasztalata ilyen teren?
Atok
-
atok666
őstag
Ha mar szek, probalta mar vki a Preston absolute 36 feeder szeket?
Atok
-
atok666
őstag
válasz @mriya@ #74342 üzenetére
Csak azert irtam, mert a multkor atmertem parat mero kivancsisagbol, csomo nelkul. Koze nem volt az egyik erteknek sem a feltuntetetthez. A legkozelebb a 20-as matrix horizon x volt, ami a feltuntetett 3.8kg helyett 2.9-nel pattant. Volt, amire 6-7-8 kg volt irva, es meg a kettot se birta.
Atok
-
atok666
őstag
-
atok666
őstag
válasz @mriya@ #74397 üzenetére
Akkor jo. A 22-esek 4 kilo korul birjak, lasd EFTTA zsinorteszt.
Atok
-
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #76041 üzenetére
-
atok666
őstag
válasz BlackmMmDog #76664 üzenetére
Nekem van. Nehanapjan hasznalom. Jo bot.
Atok
-
atok666
őstag
-
atok666
őstag
válasz Szilágyi84 #76914 üzenetére
Meg a deeper is necces. Eleg pici hullam es mar nem kommunikal a teloval.
Atok
-
atok666
őstag
válasz Szilágyi84 #76928 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de sztem ilyen partrol dobos nincs igazan jobb. Csonakbol mar mas a dolog, ott lehet eleg komoly cuccokat venni.
Atok
-
atok666
őstag
Domes Big River 390RXH mennyire vallalhato huzosabb folyovizen (Duna, Vag). Hasznalja vki?
Atok
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Nem tudja valaki, hogy a By Dome Big River es Long Cast orsok dobjai cserelhetoek egymast kozott? Marmint, ra tudom eszkozolni a Big River dobot a Long Cast orsora?
Koszonom,
Atok[ Szerkesztve ]
-
-
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #78581 üzenetére
Nekem is ez van (a 440-es verzio, de az imho mindegy) es a ragaszto 2-3 honap utan elengedett..
Atok
-
atok666
őstag
válasz Zoli bácsi #78608 üzenetére
Epp tegnap jott le a Dunan, meg nem ragasztottam. A srac, akivel pecaztunk, mamuttal ragasztotta vissza (neki is ugyanigy elengedett a ragaszto az ilyen meritonyelen). Elotte Domes Master carp prom volt egy rovid ideig - az meg siman eltorott merites kozben
Atok
-
atok666
őstag
Mivel mar egesz kiszamithatatlan az idojaras, feederezeshez szeretnek ernyot venni. Van ertelme az oldalfalas ernyonek, vagy eleg a dontheto feju?
Koszonom,
Atok -
atok666
őstag
válasz galervin93 #79025 üzenetére
Ez már velem is megesett. Dunán, gilisztára pöccintés sincs (kivéve egy süllöt ), ahogy lecseréltem a csalit csontira, rögtön megindult a dévér, koncér, garda…
Atok
-
atok666
őstag
Mekkora sulyu kosarat merhetek bedobni egy 170g max dobosulyu bottal (domes 395LC)? Toltott 150 mar dobtam (20-30m), mehetek feljebb? Merjem kiserteni a sorsot?
Atok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest