- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-24 09:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
-
4Grider
félisten
Fogási napló tekintetében kihagyod, mivel idénre elektronikus lesz. Egyesületi tagság/állami jegy/ESZH tekintetében meg akkor hagyhatod majd ki, ha az egyesület engedélyezte, hogy online tudj tagságot újítani. Területi jegy tekintetében meg akkor, ha kapható a területi jegy a horgaszjegy.hu-n.
-
Steady74
Topikgazda
-
313313
addikt
-
hermanyi
addikt
-
313313
addikt
-
Steady74
Topikgazda
-
313313
addikt
Nekem Zafira C-m van(710 liter csomagtérrel...), mire belepakolok hátra 1 napi cuccot (w személyre..): húzós/strand kocsi, bölcső, láda, botok, merító, táskák, haltató etc, kaja, pia fél csomagtartó tele és nincsenek székek. Ha a család hölgytagjai is jönnek (+3 fő) az ő váltóccaikkal már majdnem.fullon van. Aztán ehhez jön majd még egy botzsák meg egy bottartó állvány....
-
galervin93
addikt
Ó, TLK-ban már 100% kedvezmény járna.
---
hermanyi
Először idézőjelbe írtam a wagglert, aztán átírtam lábjegyzetre. Kb. az úszó lesz csak waggler.
Szóval ez egy viszonylag sekély, tiszta vízben történő peca a fenti távon. Az alapozás lehet hogy por kaja lesz (a megfelelő csúzlival
), de még ez sem biztos. Ami viszont igen, hogy menet közben szigorúan csak mag lesz a ráetetés a törpe miatt. A mag miatt akarom kipróbálni ezt a csúzlit, mert a rakós változata 15 méter fölé már eléggé szór, nem akarok sok négyzetmétert etetni, szűkebbre szabnám az etetést, ami talán ezzel a picit erősebb csúzlival menni fog. Vagy nem. 
-
Grillo
őstag
-
iceQ!
addikt
-
sasa311
veterán
-
iceQ!
addikt
-
4Grider
félisten
A tóból hiányzik minimum 60 centi víz, a Szent László patak idén ennyit adott. Amikor jön egy kis víz, bekapcsolják a szivattyút. Az ottani dévérek az érdekes ízeket kedvelik, halas /aqua-s alapon pl. sipi1 (citromos), vagy squid-es pelletek. Ha elmész édesbe, megjönnek az ezüstkárászok és a pontyok. Legközelebb a szembe oldalt próbáld, a szélcsendesebb helyek általában nem működnek ezen a tavon jól.
-
4Grider
félisten
-
galervin93
addikt
Szerintem még egy kis matchezést vagy legyezést be kellett volna iktatni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Steady, köszönöm a szerkentyűket!

Vettem egy Walter Continental Boxot tök korrekt állapotban, aztán nekem csak 36-os cuccaim vannak (25-ös szűkítővel használom őket a Caperlan ládikán). Mondjuk semmi bajom a kis ládikóval se, szóval tolok pár pecát a Contiba, aztán meglátom tetszik-e, legfeljebb tovább adom. -
sasa311
veterán
-
hermanyi
addikt
Adony . Favorit Thotem pálca 12-36g . 0.10 es 8 szálas fonott 30 as fluoro előkével . X50-x60 csali .
Rengeteg busa van kint az élőn . Mentünk a szokott helyre és lassítunk, hogy mi van bent és teli busával meg sem álltunk mentünk tovább . Ami érdekes volt ,hogy majdnem a mederben találtuk meg a köveseket . 4,8m vizbe dobáltunk azt hittem sose ér le a kis lure csali . De a nagyobb már nem kellett nekik csak a kicsit ették . -
hermanyi
addikt
-
A Zéé
addikt
A legtöbb jó motor japán.
Maximum szerinted
Ez kb. annyira igaz, mint az, hogy a Toyota sosem romlik el, a Honda sosem hagy ott az út szélén, vagy hogy a Ducatit többet szereled, mint használod
#96927 hermanyi
De el kell még lazuljak a vason.
Valóban ez az egyik legfontosabb. Ha görcsölsz, akkor abból csak hiba lesz. Az a motor meg annyira nem kecskézik, ha nem rángatod a gázt, akkor nem idegeskedik, és általában le is vannak csavarva ezek az oktató motorok, szóval ilyen para ne legyen benned. A 4 henger ebbe sokat segít. Az én 1 hengeresem nem ilyen kezes kis tempónál, mint ezek. Illetve a stabil gáztartást kell megtanulni, arra ráérezni. Utána mókázás lesz a rutinpálya is. Én a kuplungolástól fostam nagyon, mert anno 25 éve haverom szar kuplungos MZ-jén váltottam először. Amint el tudtam engedni azt az emléket semmi gondom nem volt utána. -
PRDZsolesz
aktív tag
-
hermanyi
addikt
Előbb meg kell tanulnom motorozni. 35 éve nem ültem sem motoron sem biciklin
és megtalálni ami kényelmes . Tegnap volt a 2. gyakorlati foglalkozásom . 250 es Kava chopperel kezdtem ,majd ültem egy Horneten és tegnap próbáltam az FZ6 ot a Hornet után. FZvolt a legkényelmesebb és a leg kezesebb 3 közül , de még ugye kapaszkodom a kormányba ( 2.6kg/ pacit szokni kell mert hamar kecskésedik )
2 rutinpálya már megyeget (nem tökéletes de bent maradok és bábut sem boritok) De el kell még lazuljak a vason. És köszi szépen. -
hermanyi
addikt
-
Batib
őstag
-
Batib
őstag
Hát ezt nem teljesen értem.
Nem ez a panírozás? https://www.youtube.com/watch?v=AkKMkPIJmRM
Itt én nem látok alsó, felső réteget.
Szokás még sapkázni, esetleg arról beszélsz? 3p40-től. -
Steady74
Topikgazda
-
PRDZsolesz
aktív tag
Köszi! Felhős etetőanyagot szerintem panírozni használok majd maximum. Az idő rövidsége és az egyszerűség miatt valami pellet boxot viszek tölteni. Horogcsalinak viszek többfélét, édeset, savasat aztán meglátjuk. Újrakezdőként most azt érzem, hogy hiába csak 8-10 év telt el, kb. elment mellettem a világ a peca terén.
-
Batib
őstag
-
PpenoO
őstag
-
BlackmMmDog
senior tag
Jó zsinór nem itt kezdődik, ez csak gyöngyöt fűzni jó.
Amit évek óta használom és jó is a Shimano Technium , ASSO Invisilk és a Cpx - 3d Carp Feeder Invisible.
By Döme TF Camou-t próbálom most a szint hamar elveszti (eddig monofilnál nem találkoztam ilyennel ). Szerintem nem egy tartós lesz, Pellet Line zsinórjuk volt csak jó.
Idén már sok halam volt ,de nem akarok untatni vele titeket
, de a tegnapi napról írok 25 ponty jött több mint 8 kg-os átlaggal(legkisebb 6,3 kg, a legnagyobb pedig 11 kg volt).
Valakinek nincs eladó Nevis Master Power River /By Döme Team Feeder Master Carp merítőnyél első tagja?
-
saen
veterán
Monofil zsinórt rendszeresen kell cserélni, persze horgászidő és fogások függvényében. Walternak pl egy tekercs zsinór, három horgásznap után kuka, persze arról van szó amit használ is és nem csak az orsón áll tartalékban. Persze ehhez az is kell, hogy fogjon is és pörögjön a peca...
Én a Cralusso zsinórokat használom amikor ritkán feederezek, szeretem őket, de az se örök élet. Egyik sem az. Ha többet akarsz költeni még Shimano Technium ami elég extra, kevésbé nyúlilk, mint egy sima monofil.
-
saen
veterán
-
A Zéé
addikt
Szerintem az ilyen arany középút wagglereknél a 10-12g. Azokat már lehet stabilan dobni egy egyszerűbb bottal is, viszont még nem olyan hatalmas nagyok, hogy ne lehessen vele finomkodni.
Drágák azok az úszók, de pont amiatt, hogy lehet velük alkalmazkodni a változó körülményekhez. Az ilyen fix súlyozású úszókkal nem nagyon tudsz mit csinálni. Nem véletlenül mondják az ilyen matchbotos wagglerezést az egyik legösszetettebb módszernek. Viszont nagyon élvezetes tud lenni. Nekem mindig izgalmasabb az eltűnő antennát nézni, mint a görbülő spiccet.
Ezzel amit linkeltél tök jó lehet kukoricával pontyozni, vagy ilyenkor nyáron keszegezni is akár. Ha viszont finomítani kell a szereléket, vagy változnak a körülmények, akkor már egy másik kellene.
Úgy kell amúgy kisúlyozni, hogy az antenna piros része lógjon csak ki a vízből. -
galervin93
addikt
Az úszó teljes súlya abszolút nem releváns az érzékenység szempontjából. Az a lényeg, hogy a súlyozás után kint maradó rész mekkora felhajtóerőt generál. Ergo ha 20 grammos a wagglered, te pedig 19.5 grammra súlyozod, akkor a halnak - hellyel-közzel - fél gramm ellenállással kell megküzdenie. (Na most mivel az úszótestnek is van ellenállása a víz alatt, meg gyanítom még van ott más is, így azért nem ilyen egyszerű a matek, de egyszerű konyhapecára kijelenthetjük, hogy a fenti példa megállja a helyét.) Hétköznapi pecán kb. kizárt, hogy pár tized grammnyi ellenállás zavarja a halat és emiatt fogj vagy éppen ne fogj.
Na jó, talán január 28-án, 4.5 fokos víznél, 4 méteres mélységben, éppen lefektetett horgon felkínált egy szem pinkivel talán, de ilyet ebben a topikban nem sokan művelnek... ...értsd hellyel-közzel csak én vagyok ilyen barom, bár lenne még egy-két tippem nevekre...
-
A Zéé
addikt
Ha jól ki van súlyozva, egy 14 grammos úszó is tud érzékeny lenni.
6 grammnál kisebb úszó szerintem ritka is az ilyen match úszókból.
Kezdőként amúgy 10 grammnál kisebbel nem kezdenék. Az állítható lamellázással elég sokoldalú tud lenni.
Ha nincs több, mint 0,1-0,3 gramm a zsinóron, akkor nagyon finoman lehet behulló csalival horgászni a teljes vízoszlopon. Ha pedig nagy a szél, az áramlás, vagy át kell jutni a küszhadon, akkor fel lehet rakni akár 2,5-3 grammot is a zsinórra. -
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
igen, 5g az úszó önsúlya, 1,5g pedig az amivel kisúlyozod.Ha távolra akarsz dobni vegyél egy lamellás wagglert ami mondjuk 12g. A lemellákat ha elkezded levenni az úszóról, akkor növeled azt a súlyt amit a zsinórra kell raknod. Sokszor van olyan, hogy 14-16g-os úszóval kell pecázni, de a zsinórra nem kell csak mondjuk 0,5g. Sokkal nagyobb a szabadságod mint a fix tömegű úszókkal.
Ha sokat úszóztok, érdemes otthonra venni bauhausban vagy obiban 1méter 100-as pvc csövet meg egy záróelemet és lett egy úszósúlyozó csöved. Így otthon kényelmesen be tudod magadnak lőni az összes úszódat.sityupityu: örülök, hogy rendben vagy, kell, hogy kieresszük a gőzt időnként.
-
Steady74
Topikgazda
-
saen
veterán
-
saen
veterán
-
Steady74
Topikgazda
-
PRDZsolesz
aktív tag
Köszi a választ!
Igazából 2 lehetőség van ahogy látom: vagy a Döme/Nevis vonal, vagy Aliról a WPE. Árban kb. ugyanaz, minőségben jobb lehet a WPE, viszont ha garanciális probléma van, akkor az előbbieket könnyebb intézni. Meglátjuk. Éves szinte egyelőre nem hiszem hogy 15-20 feeder pecánál több belefér, gondolom ezt a mennyiséget a Nevis is bírja. -
Grillo
őstag
-
saen
veterán
-
K_Gabor
tag
Tetszett nekem is, valszeg megyek még máskor is majd. Nyugati egyenesebb oldalon halőrházon túl. Bennem vegyesek az érzések ezzel a kisház/stég témával kapcsolatban, van egy hangulata azért. Gondolom ha az egyik az enyém lenne annyira nem zavarna
Szerencsére nincs még teljesen körbeépítve. -
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
Ezért járok én is balinozni csónakból vertikel
Jó radar is van valami egyszerű live
Tavaly azért volt egy két haresz ami csak úgy mellékesen beesett mint járulékos halacska . Haveromék kutyognak amióta lehet heti rendszerességgel de még nem volt taknyos a zsinór nekik sem . Harcsát ki kell várni nem egyszerű dolog -
musli26
tag
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
-
hermanyi
addikt
Van abban tartalék ,csak nem mersz rendesen betámasztani a halnak . Ha megvan a szerelésed összhangja nem tudod a botot eltörni fárasztás közben csak ha ordas baromságot csinálsz. Annó a 330 as Drennan Acoyte botot Steadyé volt (Ő is ott ült mellettem) Úgy teszteltem ,hogy nyél térdnél betámaszt bal kézzel a dob megfog és amit bír húzom. Jó én a Papiban bíztam, hogy összhangban van a szerkó
A bot majdnem orsótartotol görbült . Legrosszabb esetben vesztek egy horgot (piercingelek egy halat) és dobtam volna egy kurvanagy hátast a ládáról
Steady meg jól kiröhög . 
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
-
galervin93
addikt
A kockatavak nagyra növő törpeharcsája.
Bambán porszivózik, és ha szerencséd van akkor az etetésen forgolódva nem a farkával szedi össze a szerkót, hanem valahol a harmónika szája körül. 
Tegnap voltam otthon vidéken (kétlaki élet, horgászcucc éppen nem használt fele mindig itt van, mert nem férek tőlük), megláttam a matchbotot, nyilván hoztam is magammal instant... Szóval délután rgy jó keszegezés lesz ebbű úgy döntöttem.
-
demars
addikt
-
sasa311
veterán
-
saen
veterán
-
4Grider
félisten
-
saen
veterán
-
feelurself
aktív tag
-
jjohn
aktív tag
-
Zoli bácsi
őstag
A Carp Zoom nyél, ha a rakós 3 részest nézted, szerintem ugyanaz mint a Nevis Patriot, amiről meg ugye köztudott hogy 1:1 Döme PowerFighter.
Walteres 440-est is tudnád kisebb méretben használni, leveszed a nyéltagot.
Remélhetőleg elmegy addigra a jégkorszak, tegnap estefele szinte rövid ujjú pólóba bementem dolgozni, reggel viharos szélben, 1 fokban jöttem haza. Érzik az emberek is a frontot, vasárnap reggel 6 órakor kb 10 ember várt a soproni Sürgi várójába..Ilyenkor szokott üres lenni. Halaknak lehet van kapókedve, hidegfront északi széllel jó szokott lenni, főleg a változás előtt. Csak ki az aki kibírja ebben a viharban.
Nézegettem itthon a termosztátot, fázom, mondom biztos lekapcsolták a fűtést a csajok. Rossebet, 23 fok van, de készülök megfagyni.
-
Zoli bácsi
őstag
Postapontra nem tudod rendelni? Mert automatába nem fér be, 10e. ft felett ingyenes a szállítás. Ha kuponnal alá is mész az árnak, dobsz mellé egy etetőanyagot.
ÁSZF-ből:
" Miért érdemes MOL- Coop PostaPontra rendelni? Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozható a csomag. Itt megnézhető, hogy Önnek melyik esik útba. SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet.
A küldemények maximális tömege 20 kg.
Szállítási idő: 3-10 nap"
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
Ha kijutunk oda május után meglátod, tényleg észnél kell lenni. Valami iszonyat mennyiségű halat össze lehet állítani magad elé azzal, hogy lövöd és lövöd a pelletet. Egyik pillanatban még táncol az úszó, következőben meg már repül a bot az öledből, mert bizony ilyen pecánál illik kézben-kéznél tartani a botot. Jó móka, bár ahogy Ervin írja, eléggé fárasztó. Nap végére meglehet az 50+ponty is, és az eléggé le tudja szívni az embert.
-
hermanyi
addikt
-
aladarazurbe
csendes tag
Ha nem akarsz messzire peccantani és elég lágy a pergetőbotod, akkor simán jó a lehet a célra.
Itt van egy hasonló eset étvágygerjesztőnek: https://www.youtube.com/watch?v=PFQ5SCqE3H8 -
saen
veterán
-
sasa311
veterán
Dehogy kéne, az Ordason rendszeresen a 330-as 60 gr-os Browning botommal horgásztam, 20 kilóignvolt minden. Fel sem merült, hogy a bot kevés lenne. Persze egy ilyen botra nem tudsz 40-es zsinórt rakni, de ha összhangban van a szerelek a bottal akkor sosem fog eltörni csak ha elbenazod.
-
Steady74
Topikgazda
Már van rutinod, szerintem nem lesz gond. A szerelék összhangja legyen meg, meg olyan ember, akiben megbízol, hogy merítsen. Én alapvetően senkire nem szeretem bízni a merítést, ha tehetem magam csinálom, igaz 17 feletti pontyot még nem fogtam.
Pár éve voltunk Ezüst tavon, ahol egy 3,6-as 45g dobósúlyú bottal methodoztam. Persze kapás akkor volt mikor szomszédoltam. Kutya kezdte el fárasztani a halat, végül én fejeztem be kb 50 perc után, 12 vagy 14 között volt a ponty. 20-as főzsinór 18-as előke meg sok türelem.
Szóval nem kell dióverő halak miatt hacsak nem kell kidobni a világból.
-
hermanyi
addikt
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
Muszáj tekerned, mert egy szeles időben 50-60m-es dobásnál lehet a zsinórban plussz 4-5 métered is, amit vissza kell nyerni. Ezért is jó a klipszelés, mert mielőtt megüti a klipsz a zsinórt, már vezeted előre a botot, amikor megvan a klipsz, akkor meg benyomod a víz alá a spiccet. Biztos, hogy ekkor is utána kell majd kicsit feszítened, de sokkal kevesebbet. Klipszelt horgászatnál viszont a fárasztásnál kell figyelni, hogy ha kell, ki tudd akasztani a klipszből a zsinórt.
Ervin: aki olvassa az jön le, hogy én román terméket nem veszek. Nem írtam le, hogy sz@r, hogy nem jó, hogy meg ne vegye senki. De zárjuk le most le, úgy is előjön majd jövő tavasszal megint
-
hermanyi
addikt
-
-miura
csendes tag
Én tavaly a tisza-tónál voltam sarud mellett egy hétig egyedül sátorral. Vadállatok nem voltak. Igaz attól rettegtem hogy a kisebbség éjszaka elviszi a gumicsónakot de amúgy minden rendben volt. Mondjuk nem sokat aludtam. Viszonylag sokan voltak horgászok a parton, majdnem minden beálló foglalt volt. Hétvégén lejöttek a haverok is. A tisztálkodást egy kis akkus, kínai, szivattyús zuhannyal oldottam meg, és mobil Wc-vel.
-
jézusom
addikt
-
galervin93
addikt
Magyarnándor. Ott van a Vadkan szomszédjában, és legalább annyira csudijó, tettem már be egy-két képet onnan. Kerítés nincs (minimum gyanús, hogy ilyet nem is nagyon fogsz találni a többi paraméterrel párhuzamosan), de nem járnak le olyan gyakran a vadak a vízpartig. Stéges, ami bizonyos szempontokból kényelmetlen, más szempontból meg jó.
---
Én meghallgattam Döme podcastjét, sok dologgal egyet tudok érteni, amit mond.
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
-
Zoli bácsi
őstag
Czero-t nem ismerem, ehhez nem tudok szólni. Ránézésre átmatricázott Hirisi, ami nem baj.
Ami nekem fontos jelzőnél:
-Legyen hozzá magasító, tartó villa, ha nincs, magas oladalfalai legyenek ahova a bot kerül.
-Jó ha AAA elemekkel elmegy, egy csomó akkum van.
Amúgy ebben az árkategóriában felesleges agyalni, főleg ha 1-2 darabot rendelsz. Fogyóeszköz.
Ha kettőt rendelsz, gondold meg a rádiós szettet, nem használnád ki? Tartó miatt is megéri.... [link] Esetleg Aliról egy Hirisi szett, nekem 10e. alatt volt az S5 2+1, úgy nézem most is van [link] -
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
-
Zoli bácsi
őstag
Volt 2-3 db Pulsar jelzőm, elosztogattam, de lehet már kidobták őket. Két bajuk volt:
1. Nem tudom rájuk folyt-e valami, vagy csak az idő..A bevonatuk ilyen ragadóssá vált, szinte el lehetett kenni. Működött a jelző, csak olyan esztétikai probléma volt.
2. Elemtartó fedelek lazák lettek, lötyögtek, nem zártak 100%-osan.
Szerintem ez most jobban megéri, mint az Alis rendelés, én most ezt venném (Ha nem lenne pár darabom) ránézésre Delphin Briton/Iton És ha ránézésre az, valószínű belseje is ugyanaz. [link] -
galervin93
addikt
Ennyi, ha menni kell, hát menni kell.

Ha időben végzek melóval lehet kiszaladok én is délután pergetni, bár a szelet gyűlölöm, pedig ma lesz belőle bőven részünk...
Ami kellemetlenebb, hogy jövőhétre elég jó kis lehűlés néz ki, arra hajlamos helyeken -10 sem kizárt, szépen vissza fogja vetni a vizek hőmérsékletének emelkedését. -
Steady74
Topikgazda
-
galervin93
addikt
-
hermanyi
addikt
de bakker sehol nincs a karbon gyártoknál tonna írva a szövetekre stb re csak t . Mi kis hazánk meg kitalál minden hülyeséget, hogy eladhatóbb legyen. jobban hangzik stb mégha nem is létezik ilyen akkor is .
Steady : én vettem igaz egy pár órás peca után el is adtam
Nem a marketing szöveg miatt vettem meg Zsolti termékét ,hanem mert egy olyan valaki ajánlotta akinek elhittem azt amit mondott. Peca után Zsoltunk kért elnézést az FB posztom alatt amiben kifejtettem a pár órás pecám tanulságait a bottal kapcsolatban . Bukni nem buktam rajta semmit ,mert épp nehezen beszerezhető volt és amennyiért vettem annyiért adtam . -
BlackmMmDog
senior tag
Az a tapasztalatom a 10mm-es sok helyen van, de a 6-ost (téli pecára az kell) nehéz találni.
Igen, idén jöttek. Tavaly már ilyenkorra közel 70 darab több szebbel (15.80 ,9 , 7.30kg). Lassan itt befejezem itt a pecát és decemberben kezdem újra , 3-4 napot nem ülök ki egy szebb pontyért és közben a kajakosokkal harcolni.
Köszönöm!
-
BlackmMmDog
senior tag
7.20-tól (busz közlekedés miatt )szoktam lenni 5-ig, ha eljutok szeretek kint is lenni.A nagyhalak leginkább 9-ig jönnek itt, csaliból évek óta bevált téli pecákon a BB Tüzes barack(6mm) és a CBF Indian Spice (8mm és oldódó). Etető Ördögöző ( Top Mix Feeder Pro Lake Balaton ) a másik verzió májas/ halas method mix néha rakok alá Aqua Unit is.
Tüzes barackot és Ördögűzőt már az utolsó 2 pecán már nem használtam, készletet pótlom majd valamikor.
Idén még csak 8 peca volt és 52 ponty.
Pénteken a benőtt körmöt kiműtik több mint egy év után ( január elején a kórházban közölték idén sincs már hely, de a Piaristák Terén lévő SZTK-ban elvállalták jófejségből ). Szombati pecám bizonytalan szerintem most így.
-
hermanyi
addikt
-
galervin93
addikt
Pont erről beszélek, hogyha leadod a fogásidat, te csak online tudsz meggyőződni, hogy Mancika amúgy tényleg le is adta a rendszerben, vagy mondjuk véletlenül a rendszerben történő leadás nélkül ki lett bacva a naplód a kukába...
Nem hallottam még ilyen esetről, de igazából simán előfordulhat.
Nekem amúgy patentül megy az e-napló, végre megszabadultam a sok papírtól, állami, fogási, területi jegyek, horgászrend stb., ott van a telón, haleluja.
Várom az első gikszert a rendszerben. 
Pecaplázában érdekes érdekes "árukapcsolás" van, jött email, hogyha törzsvásárlói kártyát használva kiváltod a területi engedélyt rajtuk keresztül, akkor kapsz náluk levásárolható kupont. Éves országost esetében, aminek 114ezer az ára, 13ezer forintnyi kupont adnak.
-
galervin93
addikt
-
4Grider
félisten
-
sasa311
veterán
-
A Zéé
addikt
-
@mriya@
őstag
-
galervin93
addikt
Volt élmény, ez a lényeg! Gratula, sok jó pergetős pecát még!

Volt 3 órácskám nekem is, a csudijó szép napsütésben én is gumiztam egyet. Van egy pici, 175 centis botocskám, amit wobbizni használok gázlós pecához, de most poénból elővettem (pedig parti pecához nem szeretem a rövid botot). 1.5 grammos fej, 4-es gumihoz még használható, de nem az a gumis pálca (ezért wobbizok vele inkább). Gondoltam hogy a jó idő kimozdítja a halakat (ráadásul a jég is pár napja olvadt le), rengeteg kapás, odanyúlás, de szinte mind csak a farkát fogta, konkrétan 3 guminak is lelopták a farkát, új rekord.
Na de a bandanagy...
Behullóban, fenék felett, ippeg bőrt fogva, de kijött a kicsike... 

16-os előke, nyilván domira méretezve.
Meg saját fabrikálású horog (jig horogra én nyomom rá a sörétet), imádkoztam is sűrűn... 
Gyors fotó után zurück, ekkora pocskkal biztos mama halacska, hagy legyen még sok-sok kis süllője.
-
saen
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Haditechnika, harcászat
- 3D nyomtatás
- E-roller topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de még ez sem biztos. Ami viszont igen, hogy menet közben szigorúan csak mag lesz a ráetetés a törpe miatt. A mag miatt akarom kipróbálni ezt a csúzlit, mert a rakós változata 15 méter fölé már eléggé szór, nem akarok sok négyzetmétert etetni, szűkebbre szabnám az etetést, ami talán ezzel a picit erősebb csúzlival menni fog. Vagy nem.
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez kb. annyira igaz, mint az, hogy a Toyota sosem romlik el, a Honda sosem hagy ott az út szélén, vagy hogy a Ducatit többet szereled, mint használod

Steady74