Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26871) A Zéé válasza zsola32 (#26870) üzenetére


A Zéé
addikt

DS-nél szerintem annyira nem lényeg a súly, ha érzed a bottal, és el is tudod dobni, akkor 1 méret bőven elég. Pláne tavon. Halat még nem sikerült fognom amúgy nekem se, és szerintem csak bizonyos helyzetekben jó. Múltkor a balcsin egy srác a szedegette ki vele a süciket a hajók közül. Oda pl jó, vagy tartások hátoldalára. Ha mégis érdekes a több súly, a facebookos pergető horgászok csoportban van egy srác, gyárt-árul chebu és ds ólmokat is, érdemes rákeresni, sok méretet tud, és jó áron.

Zsinór témára: pont ma tekertem fel a Trabucco csukás zsinórt a multis botra (boltos tanácsára a 30-ast, mondván nem baj, ha kicsit vastagabb, amíg dobálni tanulok), és ez vékonyabb, mint a 28-asnak vett Spiderwire EZ Fluoro ami amúgy egy határ fos, és az tényleg feltűnt, hogy tényleg kicsit macerás kötni. Elsőre szétcsúszott a dobra felkötött csomó, és a kapcsot is 2.-ra sikerült rendesen felkötnöm.

És megzsíroztam az orsókat is. Az Okumát elsőre valamiért szarul sikerült összerakni, reszelt, mint az állat, szétszedtem, újra összeraktam (szerintem ugyanúgy, mint előtte), és jó lett, kicsit simábban jár, mint előtte. Ami sokat javult, az a Black Max... Gyárilag alig volt benne valami cucc.

[ Szerkesztve ]

Just a simple Lineman...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.