- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noss
tag
válasz
t-bali3
üzenetére
Mindkét nap kimentem, mert önkénteskedtem a versenyeken.
Viszonylag sok klasszik kávéval is kint voltak, főleg fönt. Még a La Marzocco Levához is behívtak, hogy próbáljam ki (ahol választhattam világos és sötét pöriből). Lehet te és adp is e gépről beszéltél.
A Kávétársaság mindkét kávéja sötétebb olaszos amúgy, hozzá képest egy Gardelli kifejezetten világos.Engem ált. a termőterület és a feldolgozás érdekel egy kávéról. Ha a termesztés magasságáról kezdenek beszélni, már bekapcsol nálam vmi védekezési mechanizmus, hogy ne verejtékezzek hideget.

Szóval ha a két adatot nem látom kiírva, akkor rákérdek.
A színére nem kérdek rá, azt majd én látom!
Talán a kiállítók mentségére szolgálhat, hogy a szombat lefáraszthatta őket. Vagy nem ittak elég kávét..?
Nekem a Per Nordby-nál még a mina profilt is elmagyarázták és táblagépen megmutatták (vasárnap), szóval nem panaszkodom.A kapott kávék legalább ízlettek?
Csak presszókat kóstoltál vagy filtereket is?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs