- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
szerintetek merre tovább? mostanság a gaggia babymből alig folyt a víz. próbáltam vízkőtleníteni, nem sok sikerrel. kiszedtem ma a háromutas szelepet, majd megpucolgattam. vissza az egész. folyt is a víz szépen 36 másodperc alatt 2 dl. aztán pár perc múlva ugyan ennyi idő alatt már csak fél deci, végül megint teljesen megállt. megint kiszedtem a háromutast, most bátrabb voltam, ráfeszítettem és szétszedtem darabjaira majd összeraktam. a gépbe holnap rakom bele, húzos napom volt. viszont mi van akkor, ha ez sem segített? mi tudja azt okozni, hogy egy darabig szépen folyik a víz majd apad és eláll? a pumpa megy, tudtam párszor visszaöblíteni, de ennyi. most csak a pumpa nyomul. a gőzcsap ad gőzt / vizet, érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest