- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanolfe
tag
Szerintem tuti van még készleten. Ráadásul piszok gyorsak, tegnap rendeltem délelőtt, ma meg már itt van Pakson. :-) A posta kicsit drága, 1500 Ft, ráadásul 10e Ft rendelés alatt felszámolnak 1000 Ft csomagolási költséget is.
De ez lehet nagy lenne neked, nem? Mert ennek az átmérője 130 mm, neked meg 100 mm kell...
Első tervem az volt, hogy legyártjuk. Ki is szerkesztettem a sablont, ki lett vágva 0,8-as rozsdamentesből. De nem tudtuk meghengeríteni, mert túl nagy a henger. Kisebb meg nincs sajnos.
Azért teszünk még egy próbát, 0,5-ös lemezből, ezt hengerítés nélkül talán meg lehet hajlítani. Azonban itt meg a hegesztéssel lesznek gondok, mert ezt a vastagságot (vékonyságot) megvarrni már nem kis feladat.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest