Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
hanolfe
üzenetére
Amikor rendelni akartam tőlük, még 10e Ft volt az értékhatár, többek között ez is visszatartott. A másik, hogy így a tölcsér közepe közelebb kerül az őrlő házához mint ahol a dózer nyílása van, tehát továbbra sem lehetne közvetlenül a karba őrölni, hacsak le nem cserélem a kartartó villát a Mini Electronic változatéra, ami megint csak nem lenne olcsó. Na itt hagytam fel az átalakítás gondolatával...
Hanolfe, Zsolti: terveztek szitát is a tölcsérbe? -
jolti
senior tag
válasz
hanolfe
üzenetére
Ok.
Köszi! Láttam, hogy akkora.
Végső estben jó a 130-as is, csak azért csinaltatnek 100-ast, mert az nincs akkora boszme', kis takaros.
Esetleg, ha mégis összejön neked, akkor lehet kellene egy nekem, ha ez itt nem jönne össze.
Én 1,5-es rozsdamentest mondtam, hogy könnyebb legyen hegeszteni, meg egy kicsit masszívabb.
Kíváncsi vagyok miren lesz. Képet kérünk. -
W78
csendes tag
válasz
hanolfe
üzenetére
Én is megrendeltem már, de az Ali-tól. 5700 volt postaköltséggel, bár 4 hét a szállítás. Megvárom! Mazzer-re rakom, szintén láttam az általad linkelt honlapot...
Más:
Nekem is be van építve egy 3mm-es szűkítő a HX körbe, ahogyan Paljoc-nak. Azt tapasztaltam, hogy 96 fok fölé nem megy a hőmérséklet. Alap esetben 93 fok környékén áll meg, csapoláskor először felugrik 96 fokra, majd szépen esik 94-re. Előtte csapolok egy rövidet kb. 1 dl. hogy pangó víz mentesítsem, majd a szokásos többi... A hőmérőm egy Voltcraft Paljoc-tól...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest