- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
En Tapsival ertek egyet, szerintem total nem kell dev mult ahhoz, hogy ertse az ember a fejlesztoi folyamatokat, kihivasokat, stb-t, eleg ha erdekli a szoftverfejlesztes annyira, hogy utanajarjon, megnezzen talkokat vagy olvasson engineering blogokat. En pl. suttyo garazscegben voltam dev egy evig, de csak annak koszonhetoen tudom, hogy mi fan terem az SDLC, hogy magamtol utananeztem es olvastam a temaban, mert erdekelt.
SRE/DevOps vonalon a tul eros dev hatter szerintem sok esetben kifejezetten hatrany tud lenni, ha mindenre csuklobol az a reakcio, hogy hosunk majd lefejleszt valamit gyorsan, ha az nem felel meg 100%-ig az elvarasoknak. Jo esetben nagyobb teamben ilyenkor az orrara koppintanak a kolleganak, rossz esetben az egesz csapat szopik mert hosszu tavon maintainelni is kell a kodot, nem csak megirni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest