Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
the dealer
üzenetére
Én nem java fejlesztő vagyok szóval ebben pontosat nem tudok mondani, és tudom nem mindenki ért egyet ezzel de szerintem nem (csak) évek/technikai tudás oldalról kell ezt megközelíteni.
Szerintem a legtöbben láttak már 5+ év kollegát "senior" fejlesztő címmel, aki valahogy továbbra is junior maradt.Számomra a fő különbség egy junior és egy medior között, hogy ez utóbbi elboldogul a munkával egyedül is, nem kell annyit mentorálni már, aktívabban kiveszi a részét a code reviewkból, illetve egyre jobban felelősséget vállal a saját munkájáért, ha új featuret kell fejleszteni jobban átlátja hogyan illeszkedik bele az egész rendszerbe és próbálja annak megfelelően lefejleszteni, stb.
Az, hogy milyen frameworköket ismer, úgyis munkahely függő hogy mit használnak, de egy medior fejlesztőnek szerintem illene magától is viszonylag hamar belerázódni ha egy új technológiával találja szemben magát, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- War Thunder - MMO Combat Game
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Lenovo ThinkPad X240,12.5",HD,i5-4300U,4GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest