Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
selenge
üzenetére
Persze. Ezért lennék kiváncsi objektiv dolgokra.
Már bocs, de a Te munkád azért létezik, mert a módszertanban van ilyen pozició. Neked azt kell mondanod, hogy ez a jó, hisz ebből élsz. Nem találkoztam az elmúlt 15 évben nagyon olyan senior fejlesztőkkel, akik hozzád hasonló lelkesedéssel méltatták volna az agilis módszertant. Ellenben találkoztam sok olyannal, aki vallásos áhitattal tud beszélni róla. Az a közös bennük, hogy ez teszi lehetővé a poziciójuk létezését. Én nem mondom azt, hogy rossz lenne az agilis. Ennek is meg van a helye a többi módszertan között. Az a piszok nagy különbség, hogy a többi módszertan képviselői nem épitettek köré kultuszt, képzéseket, certificate-eket. A többi módszertan képviselői a helyükön kezelik ezt a dolgot és nem találják ki azt, hogy a pénzügyet vagy az alkalmazás üzemeltetést állitsuk át agilis működésre... Komplett cégeket erre átállitani szintén értelmetlen.Voltam néhány agilis tréningen már én is. Feljött több helyen a "példaértékű" ING transzformációja. Rá is kérdeztem, hogy miért is volt ez jó. Még senki nem mondta meg, hogy miért. Te meg tudod mondani? Az elmúlt öt évben majdnem felére esett a részvény árfolyamuk. A bevételük és profitjuk is kevesebb volt tavaly, mint 18-ba, 17-ben vagy 16-ban? Ezt nem értem. Mitől lesz jó egy cégnek, hogy átáll "példaértékűen" az agilisre? Nem azért kellene, hogy utána hatékonyabb legyen? Biztos lehetsz benne, hogy a mckinsey-nek jó volt, az OTP-t is ők állitották rá az igaz útra
Már javában agilis az ING, de nem nőtt a bevétel, nem nőtt a profit. Mire várunk? Mi az eredmény? Miért váltak agilissá? Ha ők a pozitiv példa, akkor milyen hatékonyságot várhatunk egy olyan szervezetben, ahol ez nem sikerül ilyen jól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már bocs, de a Te munkád azért létezik, mert a módszertanban van ilyen pozició. Neked azt kell mondanod, hogy ez a jó, hisz ebből élsz. Nem találkoztam az elmúlt 15 évben nagyon olyan senior fejlesztőkkel, akik hozzád hasonló lelkesedéssel méltatták volna az agilis módszertant. Ellenben találkoztam sok olyannal, aki vallásos áhitattal tud beszélni róla. Az a közös bennük, hogy ez teszi lehetővé a poziciójuk létezését. Én nem mondom azt, hogy rossz lenne az agilis. Ennek is meg van a helye a többi módszertan között. Az a piszok nagy különbség, hogy a többi módszertan képviselői nem épitettek köré kultuszt, képzéseket, certificate-eket. A többi módszertan képviselői a helyükön kezelik ezt a dolgot és nem találják ki azt, hogy a pénzügyet vagy az alkalmazás üzemeltetést állitsuk át agilis működésre... Komplett cégeket erre átállitani szintén értelmetlen.