Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakika11
csendes újonc
Hmm, vajon kié lesz a szerencsés 20.000. hozzászólás ?
-
selenge
tag
válasz
H A M M E R
üzenetére
Szervezetfejlesztés, a mindennapi élet körülményeinek meghatározása vezetőséggel és HR-el együtt. HO rendszer kidolgozása. Itt tkp a csapat hangjaként veszünk részt, illetve tudjuk átadni azokat az információkat, tapasztalatokat a vezetőségnek, ami segít minél jobb körülményeket megteremteni. Ez egy kisebb cég, itt gyorsan, gördülékenyen működik minden. Multinál kicsit nehézkesebb, volt ott is saját csapatom, SM-ként, illetve szervezetfejlesztésen dolgoztunk közösen, nem csak magyar, hanem nemzetközi viszonylatban is, külföldi kollegákkal együtt dolgoztuk ki a transzformációs stratégiát. Emellett tréningek, oktatások, ezek szervezeti rendszerének kidolgozása, megtartása volt a feladatom.
Egyénileg kisebb cégeknek segítek a backlog kialakításában, a saját módszertanuk kitalálásában, ami cég/project specifikus. Közösen kialakítani azt a struktúrát, ami hatékonyan használja ki az erőforrásokat, és rendszerezi a belső működést. Dióhéjban ennyi
-
pause12
friss újonc
Szintén nem IT vonal:
Nem: Férfi
Kor: 28
Hely, terület: Budapest, KKV tervezőiroda
Munkakör: Projektvezető tervező
Végzettség: MSc (BME ÉMK) (víz)építőmérnök
Nyelvtudás: magabiztos angol (középfokú nyelvvizsga)
Bruttó alapbér: 470.000 HUF (nettó 312.500 HUF)
Egyéb juttatás: fix 13. havi fizetés,
Bónusz: jellemzően évközben még 1 havi "prémium" -
throwaway99
friss újonc
válasz
Drizzt
üzenetére
Erről van szó. Természetesen nem kötelező elhinni semmit, de érdemes utánagondolni, hogy ez euróban vagy dollárban kifejezve mennyi (nem jó, nem is tragikus). A kompenzáció jellemzően kötődik a büdzséhez.
Munka: volt néhány év, amikor gyakoribb volt a 70 óra, mint a 40. Mostmár 35-40. Amikor többet dolgoztam, kevesebbet kerestem, mert ide kellett érni, meg egyébként is nem csak akkor dolgozik az ember, amikor az asztalnál ül. Ezenkívül az ilyen pozíciók ritkák, nem lehetne csak úgy keresni egy másikat. Job security közel nulla.
Na ennyit erről, nem tudom, hogy 1.5 milliós coach fizetések mellett miért akkora döbbenet kétszer annyi, sokkal nagyobb felelősség mellett.
Bármikor lecserélném egyébként egy tutibiztos, kicsit kevesebbet fizető fejlesztői munkára, nincs is annál jobb. :)
-
Drizzt
nagyúr
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Alapvetoen nincs gyanus magaban a regben, mert nagyon sokan eldobhato reggel irjak be a fizetesuket. Ha van mondjuk munkatarsuk aki szinten forumozik itt, akkor berfeszultseget, munkaszerzodes-szegest, s csomo egyeb problemat okozhat a dolog. En is tuti kamu reggel irnam be a fizetesem, ha beirnam.
-
GeeForGolf
junior tag
-
válasz
VirsLee
üzenetére
Az agilitás lehet kimondott, és ki nem mondott módszertana egy csapatnak. Szerintem rengeteg olyan fejlesztőcsapat van, ami valójában agilisan működik, de ez sohasem volt kimondva. Azt viszont látom, hogy vegytiszta waterfall projekt (amely ténylegesen az is indulástól a zárásig) alig-alig van.
Szerk: az én látókörömben.
-
válasz
throwaway99
üzenetére
Mennyi munkád van ebben a poziban? Gondolom rengeteg. 40 évesen 3.5 misi az nem tűnik kevésnek.
Grat.
-
Wohme
tag
Sziasztok!
Én is erősíteném a nem IT-s statisztikát.
Nem: férfi
Kor: 23
Munkakör: fuvarszervező
Végzettség: egyetemi diploma nemzetközi gazdálkodás szakon
Nyelvtudás: angol felsőfok, német középfok
Netto fizetés: 400.000 HUF
Egyéb: céges autó privát felhasználásra is 150 EUR (55.000 HUF) havi üzemanyagkerettel
Hely: egy balkáni székhelyű közepes méretű fuvarozócég magyar leányvállalata Budapesten -
H A M M E R
csendes tag
válasz
selenge
üzenetére
Írtad hogy valamivel több vagy a scrum masternél, inkább agile coach. MIt csinálsz pontosan? PL milyen javaslatokat teszel? Én egy multinál vagyok, épp agilizálódunk, van agile coach. Én korábban korábbi munkahelyemen voltam már pár napos agilis tréningen. És számomra az agile coach a jelenlegi helyen nem nagyon tudott újat mondani, megmutatja a kanban táblát meg ilyesmi. Tudom, egy kisgyereknek minden vicc új, aki még nem látott ilyet, annak nagy szám, de ezért én nem adnék ekkroa fizut. Persze lehet máshol lényegesen nagyobb a hozzáadott érték, de nálunk úgy látom, hogy az agilis csapat arra jó, hogy fel lehet venni haverokat nagy fizuval...
-
bbdzyx
senior tag
Hogy tényleg ne csak az IT-s mintát növeljük, itt egy példa a logisztika / supply chain szektorból.
Kor: 28
Hely, terület: Budapest, gyógyszeripar
Munkakör: Termeléstervező
Végzettség: BSc
Nyelvtudás: magabiztos angol (középfokú nyelvvizsga), alapfokú német
Bruttó alapbér: 600.000 HUF
Egyéb juttatás: br. éves 470.000 HUF cafeteria, céges gym, healthcare
Bónusz: KPI-ok alapján változó, de kb. egy 13. havinak felel meg. -
selenge
tag
Ami az ibm-ben ment, az nem a coach hibaja volt. Az ottani agile lead pont azert mondott fel, mert agyatlan volt az, amit felulrol “parancsoltak”, hogy neg kell valositani, es ehhez senki nem volt hajlando adni a nevet, kockaztatva a szakmai hirnevet. Semmi bullshit nincs ebben, csak normalisan kell csinalni. Nem mindenhova vagy nem minden formaban mukodik. En latok es tapasztalok pozitiv peldat is, nem is egyet
-
Thrux
csendes tag
válasz
selenge
üzenetére
Pont azt akartam írni, hogy ami az IBM-ben ment agile címszóval, az egy katasztrófa volt, és azóta is csak a szopás van vele. Ennyit érnek ezek az agile kócsok, meg úgy az egész ödzsálj marhaság is. És az a legbosszantóbb, hogy az ilyen emberek sosem lesznek felelősségre vonva, mert mire ezek kiderülnek, ha egyátalán az idióta management valaha is tudomásul veszi, hogy szar az egész, addigra a kócs már sehol nincs. Ez az egyik legnagyobb bullshit pozíció amit láttam életemben, a PM mellett.
-
selenge
tag
igen, pont annyira tud pusztítani, mint amennyire segíteni is, ezzel maximálisan egyetértek. Coachként, hogy egy nagyobb szervezet működését megértsem, nekem legalább 2-3 hónapra volt szükségem, folyamatos megfigyelés és elemzés mellett, hogy egyáltalán bármi érdemlegeset hozzá tudjak szólni. Tipik romboló, aki minden ismeret nélkül beül és tolja, hogy mit és hogyan kell változtatni (többek közt, ahogy az IBM squadosítását is elindították, hatalmas károkat okozva)
-
Madwe
nagyúr
Csak míg egy dev pótlás esetében nincs nagy változás, max 1-2 projekt kap egy kis erőforráshiányt ameddig beérik a lz új ember, addig egy vezető, coach esetén már szinte biztos hogy új szemlélet, irány jelentkezik rengeteg projekt esetében is mire felveszi az utód a fonalat, sokkal több mindenre lesz kihatással (ami néha jó, néha rossz, vagy ezeknek egyvelege, de h ugyanolyan nem lesz az szinte biztos)
Sokan alulbecsülik a support roleokat, merth a dev kódol az szállít értéket, de a nagyobb projektkitettség miatt azért egy devops/coach/vezető sokmindenki munkáját érinti s befolyásolja, ezzel értéket teremtve (vagy pusztítva
) -
selenge
tag
Mindenki pótolható, még a CFO. Ginni is az IBM-nél (mondjuk neki már korábban pattannia kellett volna, de ez most más kérdés
).
Itt az alapvető kérdés az, hogy olyan tudással, tapasztalattal rendelkező és szakmailag tényleg jó Coach kevesebb van, aki a szervezetet tudja előre vinni, mint egy fejlesztő. (és ezzel nem minőség vagy értékbeli különbséget akarok tenni)
Volt pár ajánlatom, azóta nem egy helyen visszakeresnek, hogy nem e mennék e mégis oda, mert nagy elvárások voltak hirtelen, meg nagy pofa. Én meg elmondtam a véleményemet, ami nemigazán tetszett nekik, aztán rájöttek, hogy mégiscsak nekem volt igazam
-
benczeb
aktív tag
válasz
throwaway99
üzenetére
Hány emberért felelsz a szervezetben? És nincs cégautó??
-
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Nem érted. Nem azt mondtam, hogy azonnal fel lehet venni másikat, hanem hogy pótolható. A többi csapattag át tudja venni a munkáját, lehet helyettesíteni, külső erőforrást bevonni. Ezt egy vezetőnél nem ilyen könnyű megcsinálni, hát még egy coachnál, aki mondjuk egy több hónapos/éves projektet visz!
-
válasz
throwaway99
üzenetére
Oh. Feladatköröd kicsit részletesebben publikus? Mekkora felelősséggel?
selenge: ezzel a résszel nekem se lenne gond. Hajnali kelések release miatt, elsők között vagyok aki ráugrik egy problémára délutána 6-kor, proaktivitás illetve rizikózok sokszor új technológiák kipróbálását illetve bevezetését. Csak sajnos a vége mindig az, hogy új állás után nézek. Nyilván velem van a gond (és ezt nem vitatom, de csak részben), ami ennek ellenére akkor is fusztrál.

-
selenge
tag
válasz
GeeForGolf
üzenetére
nos, pont azért ér sokat egy megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkező szakember, mert baromira sok kókler van
-
GeeForGolf
junior tag
-
Mercutio_
félisten
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Ő a hozzáértő, jól fizetett PM-ről beszél, te meg a tucat PM-ekről, akik nem járták végig a szamárlétrát.
-
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Egy senior dev céges szinten igenis könnyen pótolható, különben olyan risk, amit sürgősen fel kell oldani. Domain tudása rengeteg más embernek is van akár csapaton, akár cégen belül. Egy külsős agile coach teljesen más kávéház.
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
HoTDoG
üzenetére
szépen leírtad, h mit kéne csinálnia a PM-nek, az én általános tapasztalatom ezzel szemben az, h a PM legtöbbször hülyén néz, h miért nincs kész vmi/miért nem lehet megcsinálni 2 nap alatt többheti munkát, tech skill-ek zéró, sokszor a soft skill-ek is. ezzel szemben mondjuk itt vagyok én, akinek van soft skill-es, meg hard skill-es diplomája és tapasztalata is. oké, ez valóban nem egy általános életút.
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
Vision
üzenetére
Egy random senior dev, aki gyakorlatilag 0 perc alatt pótolható
h is mondta a Feri? lóf...t, mama
avagy mondhatnám úgy is, minden senior dev az első pár hétben, akár hónapban is kb juniornak számít, ugyanis a senioritás nem pusztán abból áll, h mennyi tapasztalata van úgy összesen, hanem óriási hangsúly van a domain ismereten. amíg az nincs meg, elég lassan lehet haladni a munkával.A kolléga írta, hogy nem alkalmazottként. Ha a hónap végén 3 milla áll a számlán, az 150 ezres napidíj nagy átlagban.
jaja, de még egy senior dev sem nagyon tud br 3 milliót számlázni, legalábbis ahogy én értem az itteni sztorikat, azért ez nagyon nem jellemző. -
selenge
tag
válasz
Vision
üzenetére
Igen, alkalmazásban a BR1,5 a plafon, afelett már senki nem fog csak vállalkozóként alkalmazni. Megvan az út továbbra is, de ahhoz még tanulnom kell és fejlődnöm, ami folyamatban van
2-3 év kell még, aztán saját vállalkozás. Addig pedig építem a personal brandem. 4-500eurós napidíj igen, nem kiemelkedő worldwide ebben a szakmában. Itthon azért elég jónak számít.
-
HoTDoG
tag
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Kicsit általánosítva a PM-nek az a feladata és felelőssége, hogy A-ból B-be eljusson az - most a példa kedvéért legyen - autó. A PM-nek tudnia kell és át kell látnia, hogy ehhez szükség lesz egy ottó motoros 4 kerekű gépjárműre. Ha halad a korral, akkor már nem csak a szervokormányt fogja ismerni, hanem a sávtartót is, ami nagyobb biztonságot fog biztosítani. Tudja hogy épül fel egy ottó motoros benzin motor, de ha a karburátorban javítani kell valamit, vagy új generátort kell beépíteni, azt ő már nem fogja tudni elvégezni, hanem a megfelelő szakember. Meg kell terveznie az útvonalat és a szükséges üzemanyag mennyiséget, meg kell rendelnie a szükséges alkatrészeket és el kell érnie, hogy a tulajdonos ezt biztosítsa anyagilag. Ha menet közben megállítja a rendőr, akkor ő intézkedik, csak hogy minél hamarabb tovább tudjon haladni az autó - mert remélhetőleg előre gondoskodott, hogy minden papír rendben legyen. Mindeközben figyeli, hogy ne sodródjon le vagy csússzon árokba és ne álljanak meg minden stopposnak az ingyen fuvarért
.Volt korábban egy GIF, amit ehhez asszociáltak. Egy lassan haladó gőzmozdony elején ült egy úriember, aki néha előre szaladt és eltávolította a sínen lévő akadályokat.
Divatos mostanában lenézni és leszólni a PM és társai pozikat, különösen a fejlesztők körében. Egy 4 fős garázscégnek nincs is rá szüksége. Bár az attitűdre annál inkább, ami magában foglalja a precizitást az adminisztrációhoz, szervezőkészséget, people mgmt-et, tárgyalókészséget. Ezek a soft skillek sokszor nincsenek meg a másik oldalt, ellenben a PM-nek lehet - sőt kell is - technikai háttértudása korábbi tapasztalataiból. De a fenti feladatok ellátása miatt érthető, ha ezeket már nem gyakorolja, így nem tud beülni és gyorsan átírni néhány oldalnyi kódot. Ettől függetlenül ha az a kód nincs megírva vagy nem fut le hiba nélkül, akkor az az ő felelőssége lesz, annak minden stresszes vonzatával.
-
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Egy random senior dev, aki gyakorlatilag 0 perc alatt pótolható versus egy több csapatért, és akár projektért felelő facilitátor. Ezt azért gondold végig újra!
selenge: tisztességes bér, örülök, hogy végre nem baóért adják el magukat emberek. Innen még vezet tovább az út, de ahhoz már contractornak kell lenni.
A kolléga írta, hogy nem alkalmazottként. Ha a hónap végén 3 milla áll a számlán, az 150 ezres napidíj nagy átlagban. Ez nem kiemelkedő agile coachként szerintem.
#19853emvy
Ezzel pedig csak egyetérteni tudok. Minél nagyobb a hozzáadott értéked, annál jobb. Nekem pl. már rég nem elsődleges célom a fizetésem maximalizálása, hanem az, hogy egyre jobb projektekben vegyek részt növekvő felelősségi körrel. Ennek egyébként logikus hozadéka a jövedelem növekedése. -
Azert te irtal dolgokat itt a forumon, ami reszben magyarazza, hogy miert nem. Peldaul irtad, hogy ha Windows-t kell hasznalni, akkor inkabb nem dolgoznal ott, stb. Ezek aprosagok, de csomoszor ugy lehet jo allasokat megkapni, hogy arra fokuszalsz, hogy mi az impact, illetve az ertek, amit krealhatsz, nem ezek az aprosagok. Tehat ezerrel azon kell gondolkozni, hogy hogy adhatsz a legtobbet a munkaltatonak vagy ugyfelnek, es ez idovel kifizetodik.
-
throwaway99
friss újonc
Kor: 40
Munkakör: IT vezető, gyakorlatban főleg szervezet- és folyamatfejlesztés, illetve IT stratégia
Végzettség: egyetemi diploma
Nyelvtudás: angol
Bruttó fizetés: kb. 3.5 millió, egyéb juttatások (autó, cafeteria) nincsenek
Hely: Magyarország -
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Tök hihetetlen amit írsz. No offense, de engem ez megint miért nem talál meg? 1.3 felett már szóba sem állnak az emberrel...
-
selenge
tag
válasz
GeeForGolf
üzenetére
amit láttam a piacon, a tapasztalt SM kb br 1-1,5M között tud kérni (ez azért tényleg a teteje, kurvajó tapasztalttal, ajánlásokkal és erős tudással)
A br 3M már egy más kategória, ott már az a tudás számít, amivel a teljes céges transzformációt le tudja vezényelni. Komplett szervezetfejlesztés megtervezése, irányítása, nem csak a csapatok coacholása, hanem a vezetői mindset kialakítása.
Nyiláván értem azt, hogy fejlesztőként ennek a munkának nincs látszatja, értéke, én mindig azon voltam, hogy alulról kell felépíteni, és a fejlesztőktől indulok ki a szervezet felépítésében.
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
selenge
üzenetére
elképesztő fizetések vannak bakker. még egy senior fejlesztő sincs a br 3 millió közelében sem úgy nagy átlagban. csak ámulok, de komolyan. még egyszer, ez nem a te hibád, de nagyon nehezen tudom helyretenni magamban azt, h mekkora különbség van egy fejlesztő és egy agile coach/scrum master/PM munkája közt (sztem a fejlesztő javára), és mégis ez utóbbiak tesznek el ilyen lóvékat. mindegy, legalább a sört te fizeted, ha egyszer egy céghez kerülünk

-
selenge
tag
válasz
GeeForGolf
üzenetére
nem csak SM-ként működök, hanem coachként szervezetfejlesztéssel is foglalkozunk, kicsit komplexebb módon a teljes folyamataiba belenyúlunk. 3 mammutmulti tapasztalatát hoztam magammal, nem csak az itthoni fejlődéséről, hanem nemzetközi szinten is dolgoztam a multik agile transzformációján, így sok olyan tudást, tapasztalatot szedtem fel, ami itthon még nincs meg.
Én inkább tartom magam agile coachnak, mint SM-nek, de ez most így alakult (nyilván a kettő nem szétválasztható).
Az elmúlt egy évben rengeteget emelkedett ennek a tudásnak az értéke, én csak jól lovagoltam meg a lehetőségeket. Agile coachként simán meg lehet keresni brutto 3misit (nyilván ez már nem alkalmazottként), de ahhoz még sokat kell tanulnom és fejlődnöm. -
GeeForGolf
junior tag
válasz
selenge
üzenetére
na, ez némileg árnyalja a képet - úgy tűnik, megdolgoztál érte, h ott legyél, ahol vagy. ettől függetlenül a nettó 8 kilós scrum master-i fizutól még mindig a padlón van az állam, de az nyilván nem a te hibád, h ezért a munkakörért ennyi pénzt adnak. ez azért egy senior dev fizetése, aki szvsz több értéket ad hozzá, mint egy scrum master - mondom újra, semmi bajom veled, örülök a sikerednek, csak én így érzem.
-
selenge
tag
válasz
GeeForGolf
üzenetére
6 éve kerültem az IT szektorba, rengeteg tanulás, önfejlesztés (útkereséssel egybeküötve), jó kapcsolati tőke kiépítése, kis szerencse és nagyon jó mentorok kellettek hozzá.
Rengeteg oktatásra jártam, SAFe, Team Leader cert és sok szükséges apróbb tréning letolva (CV-mben kb majd egyoldalas a kapcsolódó tréningek listája) -
selenge
tag
sziasztok, hogy ne csak a fejlesztők legyenek, hanem az imádott "agile mágusok" is
Kor: 36
Munkakör: Scrum Master
Végzetség: vendééglátós érettségi
Nyelvtudás: angol közép (nincs papír)
Netto fizetés: 790
Egyéb: N/A
Hely: ezt megtartom magamnak
-
válasz
GasparGyozi
üzenetére
ez pontosan így van
-
Hááát :D
Azt hittem valami konkrét kérdésed is lesz.Technológia terület és project függő...
Project van sok, eszközre, lokációra, technológiára is sokszínű
Hangulatra azt mondanám, hogy van egy posztkommunista beütése a dolognak
, de a kis csapatra vonatkozó hangulat általában csapatonként/területenként változó. Van agilis/nem agilis rész IT-n belül. Tényleg nagy a cég (10 ország, 40k munkavállaló), szóval kifoghatsz jó és szutyok csapatot egyaránt. Hangulatban sokat dob, hogy ez egy multicég HQ-ja, szóval nem a "gyarmaton"/ ssc-ben dolgozol, ami döntést itt meghoznak, az úgy is lesz :) Nincs már feljebb lévő szerv.Pénz, szerintem van. Gyalogoknak 2 havi bónusz, br. 6.5% nyugdíjra, br. 470k cafi, nettó 6k ep, ezen felül van használható egészségbiztosítás. Talán ennyi. Amikor jobban megy, akkor simán becsúszik 1 havi bónusz pluszban. Idén ez nem az az év lesz
A konkrét fizu nagyon terület függő, de a cégnek van pénze, szóval lehet kialkudni jó bért. Minden hónap utolsó munkanapján fizetnek. Egyik bónusz júniusban, másik decemberben jön. Ha vannak extrák, szintén decemberben. -
travix
aktív tag
válasz
GeeForGolf
üzenetére
na meg örök élet az kimaradt
-
GeeForGolf
junior tag
-
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Ott kezdtem, már nem, ezért műszakoznom sem kell. Kiemelt expert vagyok titulus szerint. Blue beugró alap bruttó műszakpótlék nélkül: 500.00-530.000
-
Hely: Budapest
Végzettség: Bsc diploma
Nyelv: Angol felső (szóbeli és írásbeli)
Pozíció: Kibervédelem*
Fizetés: Br. 740.000 Ft
Cafeteria: Évi Br. 700.000
Bónusz: Évi egyszer, fizu 150-200%-a (értékeléseim miatt szerencsére eddig mindig utóbbi)
Egyéb juttatás: 13. havi (decemberben duplafizu), 2 laptop (1 win és office dolgokra 1 linux-ra), +céges mobil
*Kis országon belül, ahol mindenki vkinek ismerőse egy kisebb IT terület egyelőre (!), elnézést de nem akarom leírni a pozi nevét, maradnék csak egy kommentelő. -
Tudtam én, hogy hozzá kellett volna írnom a TNSDL-t is

-
GeeForGolf
junior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
ő maga írta, h C fejlesztő. de ezt mondom én is, h sztem ennyi tapasztalattal nagyon olcsón adja magát.
-
Vismajor01
addikt
válasz
GeeForGolf
üzenetére
A diplomája szerint távközlés, ez nem tudom mennyire C fejlesztő és honnan. Én itt (Talent Acqusition Specialist) nagyon jó rálátásom volt a fizetésekre, és egy 6 éves fejlesztő a bme-ről vagy óbudairól már-már seniornak számitott, és ha valaki 450 nettot kért volna sztem azonnan felvesszük.
-
OTP-ről van valakinek infója?
-
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
???
-
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Úgy hallottam, máshol dolgozni is kell a pénzért

(#19805) JoinR: Frissdiplomások 700 bruttóval?

-
Madwe
nagyúr
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Kérdés hány éve van ugyanazon a helyen, beragadt fizetéssel...
-
Munkakör: nagy, távközlési eszközöket gyártó cégnél fejlesztő C-ben, meg ami éppen kiesik a szekrényből
Végzettség: távközlés diploma
Nyelvtudás: angolt átlagosan megértem és beszélem, szlovák 8/10; papírom nincs róluk
Nettó fizetés: 465 000 körül 6 év után
Egyéb: céges teló + cafeteria, amit kb. semmire nem tudok használni
Hely: Bp
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
*csak vicc, magas labda volt
*