Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech

őstag

Mekkora memóriát kap a pro? 2Gb? Ezt még nem hallottam megerősíteni.
    Véleményem:
    - Kisebb kávákat fabrikáltam volna, hogy elegánsabb legyen. Az Air2 képernyő/káva arányait javítani kellett volna, nem csak felnagyítani. Alul a home gomb vastagságát kellett volna elhelyezni és felül is. Jó centivel nagyobb most a pro, mint a szükséges.
    - Négy hangszóró: diszkózni kevés, hallgatni sok. 4 mikrofon is van?
    - Teljesítmény cpu oldalon van előrelépés, hány mag, mennyi Ghz? szerintem 4 és kábé 1,8, vagy 3x 2.2Ghz.
    - Gpu-a megnövekedett képméretet leköveti és cseppet rátesz. Szóval nem lassabb az Air 2-nél. Ez jó.
    - Toll. Személy szerint favorit. A Wacoom 77$-os tolla mellett ez érzékenyebb és dőlésszöget is érzékel.
    Ez bőven profi. Aki használja, tudja, milyen príma. Ennyi az ára, megéri, kész. Többieknek érdektelen.
    A lag azért lényeges. A bemutatón általában lassan dolgoztak vele... Legyen villám...
    -IOS9 - Air2-vel jó vagyok rá teljesen, ugye?
    Mini4- jó, hogy kisebb és egy 4G-s verzióban el tudnám képzelni a bicajomra téve de annyit nem ér.
    Az Air-2 teljesítményét nem használja ki az átlag mini retina használó. Elég a mini3 is bőven..
    Telefonok: Szarok. Nagy a káva. kicsi az akku. feleslegesen sok a cpu-gpu erő- csak fogyasztja az áramot.
    Vártam volna egy káva nélküli csupakép iPhone-t, ehelyett jött arany-rózsaszín keret rettenet...

Új hozzászólás Aktív témák