Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Mekkora memóriát kap a pro? 2Gb? Ezt még nem hallottam megerősíteni.
Véleményem:
- Kisebb kávákat fabrikáltam volna, hogy elegánsabb legyen. Az Air2 képernyő/káva arányait javítani kellett volna, nem csak felnagyítani. Alul a home gomb vastagságát kellett volna elhelyezni és felül is. Jó centivel nagyobb most a pro, mint a szükséges.
- Négy hangszóró: diszkózni kevés, hallgatni sok. 4 mikrofon is van?
- Teljesítmény cpu oldalon van előrelépés, hány mag, mennyi Ghz? szerintem 4 és kábé 1,8, vagy 3x 2.2Ghz.
- Gpu-a megnövekedett képméretet leköveti és cseppet rátesz. Szóval nem lassabb az Air 2-nél. Ez jó.
- Toll. Személy szerint favorit. A Wacoom 77$-os tolla mellett ez érzékenyebb és dőlésszöget is érzékel.
Ez bőven profi. Aki használja, tudja, milyen príma. Ennyi az ára, megéri, kész. Többieknek érdektelen.
A lag azért lényeges. A bemutatón általában lassan dolgoztak vele... Legyen villám...
-IOS9 - Air2-vel jó vagyok rá teljesen, ugye?
Mini4- jó, hogy kisebb és egy 4G-s verzióban el tudnám képzelni a bicajomra téve de annyit nem ér.
Az Air-2 teljesítményét nem használja ki az átlag mini retina használó. Elég a mini3 is bőven..
Telefonok: Szarok. Nagy a káva. kicsi az akku. feleslegesen sok a cpu-gpu erő- csak fogyasztja az áramot.
Vártam volna egy káva nélküli csupakép iPhone-t, ehelyett jött arany-rózsaszín keret rettenet...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi