Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech
    őstag

Egy pár hozzászólással ezelőtt kis vita volt hogy üvegfólia vagy sima.... Én egyáltalán nem rakok az ipadra fóliát, mert tokja tartója van és csak akkor hajtom fel mikor használom, az ujjam meg ugye nem fogja összekarcolni kvázi semmi értelme. :D :N :DD

Vigyázz, hogy a fedél mágnese ne ragadjon meg picuri fémszilánkot, mert észrevétlen a bolyhos anyagba csücsülve csak lecsukott állapotban, némi nyomás hatására képes karcolgatni az üveget. Nekem sikerült.. :( ha nem is durván.
    Az üvegfólia a legjobb megoldás, ha biztonságosan és tartósan kívánod megvédeni a százezer forintos kategóriájú vágódeszka üveglapját. Nyitott állapotban simán ráeshet kulcscsomó, töltőtoll, kavics, gemkapocs, tű... csavar... Nyitva is elejtheted és ha rápuffan bármi fémre, kavicsra, ott maradhat a nyoma, ha be nem törik és akkor nagyon frusztrálódik az ember.
    Amikor az iPad4-et (2012-ben) kivettem a dobozból tesóm nézegette és elejtette a márványra fél méter magasból, mert kicsúszott a kezéből. A használat 3. percében behorpadt a sarka. Amúgy még hibátlanul megy.
    Az Air2-re meg nagyon vigyázok, mert sokban van. Nem úgy, hogy buborékfóliában nézegetem, mert hozom viszem, "dobálom" a kocsiba, táskába, bringával, hanem tokkal, fóliával bevédve elfogadható kompromisszumokkal biztonságban tudom.

Új hozzászólás Aktív témák