Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Vigyázz, hogy a fedél mágnese ne ragadjon meg picuri fémszilánkot, mert észrevétlen a bolyhos anyagba csücsülve csak lecsukott állapotban, némi nyomás hatására képes karcolgatni az üveget. Nekem sikerült..
ha nem is durván.
Az üvegfólia a legjobb megoldás, ha biztonságosan és tartósan kívánod megvédeni a százezer forintos kategóriájú vágódeszka üveglapját. Nyitott állapotban simán ráeshet kulcscsomó, töltőtoll, kavics, gemkapocs, tű... csavar... Nyitva is elejtheted és ha rápuffan bármi fémre, kavicsra, ott maradhat a nyoma, ha be nem törik és akkor nagyon frusztrálódik az ember.
Amikor az iPad4-et (2012-ben) kivettem a dobozból tesóm nézegette és elejtette a márványra fél méter magasból, mert kicsúszott a kezéből. A használat 3. percében behorpadt a sarka. Amúgy még hibátlanul megy.
Az Air2-re meg nagyon vigyázok, mert sokban van. Nem úgy, hogy buborékfóliában nézegetem, mert hozom viszem, "dobálom" a kocsiba, táskába, bringával, hanem tokkal, fóliával bevédve elfogadható kompromisszumokkal biztonságban tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha nem is durván.