Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Auratech
üzenetére
Lehet, hogy köztudott az Apple hozzáállása, számomra, mint lehetséges felhasználónak, nem volt tudomásom az elfogadhatatlan supportról. Az indíttatásomat az iPad mini 3 felé az adta volna, hogy, a Tab S 8.4-met lecseréltem volna erre az almás termékre. Mivel kizárólag netezésre használtam volna,, az egyébként álltalam nem igen kedvelt 4:3 képarány emiatt jobb élményt kínál. A fentebb írtak miatt természetesen elállok az iPad vásárlástól. Minden szinten megbukott számomra az Apple terméke, készülékei.( filmnézésre valóban alkalmatlan bármelyik 4:3-as tablet, én a 16:10--es Samsung Tab S-t használom filmnézésre, és bizony tud élményt nyújtani) Írod, hogy netezésre, böngészésre sem használod az iPad-et. És nem is érted, hogy más miért teszi. Ezt nem értem igazán....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest