Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Auratech
üzenetére
Lehet, hogy köztudott az Apple hozzáállása, számomra, mint lehetséges felhasználónak, nem volt tudomásom az elfogadhatatlan supportról. Az indíttatásomat az iPad mini 3 felé az adta volna, hogy, a Tab S 8.4-met lecseréltem volna erre az almás termékre. Mivel kizárólag netezésre használtam volna,, az egyébként álltalam nem igen kedvelt 4:3 képarány emiatt jobb élményt kínál. A fentebb írtak miatt természetesen elállok az iPad vásárlástól. Minden szinten megbukott számomra az Apple terméke, készülékei.( filmnézésre valóban alkalmatlan bármelyik 4:3-as tablet, én a 16:10--es Samsung Tab S-t használom filmnézésre, és bizony tud élményt nyújtani) Írod, hogy netezésre, böngészésre sem használod az iPad-et. És nem is érted, hogy más miért teszi. Ezt nem értem igazán....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest