- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
blackmorph
üzenetére
A tiedre meg pláne nem...cáfolj inkább!
-
csalafinta65
senior tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Nyugi.Áteszem oda is az itteni írásomat...Én olyanról nem hallottam, hogy Samsung készüléknél 1-3 nap alatt beég bármelyik ikon. A közel 2 éves Note 2 készülékemhez jött házhoz a Samu technikusa 4 napja. Sérült keretet cserélt...kértem, hogy az USB aljzatot is megnézné? Kicserélte a nyákot, amin rajta volt. Bár csak 1 évig jár , de mondtam neki, hogy esetleg az akkut is lehetne..kicserélte!! Ez kérem, szolgáltatás felsőfokon! A Samoledre térve...24 hónapig szó nélkül kicserélik...Azért 3-4 év kedvünk támad telót cserélni. Még egyszer: sem az iPhone, sem az iPad kijelzője messze nem hozza az amoled színhűségét, kontrasztját, és szinte tökéletes természetességét. Szerintem az Apple is fel fogja ezt ismerni. És bizony az Amoled , Oled kijelzőket is gőzerővel fejlesztik. Az IPS-en már nincs mit. ( Egyébként ugye az Apple is házhoz jön javítani?)
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Auratech
üzenetére
Lehet, hogy köztudott az Apple hozzáállása, számomra, mint lehetséges felhasználónak, nem volt tudomásom az elfogadhatatlan supportról. Az indíttatásomat az iPad mini 3 felé az adta volna, hogy, a Tab S 8.4-met lecseréltem volna erre az almás termékre. Mivel kizárólag netezésre használtam volna,, az egyébként álltalam nem igen kedvelt 4:3 képarány emiatt jobb élményt kínál. A fentebb írtak miatt természetesen elállok az iPad vásárlástól. Minden szinten megbukott számomra az Apple terméke, készülékei.( filmnézésre valóban alkalmatlan bármelyik 4:3-as tablet, én a 16:10--es Samsung Tab S-t használom filmnézésre, és bizony tud élményt nyújtani) Írod, hogy netezésre, böngészésre sem használod az iPad-et. És nem is érted, hogy más miért teszi. Ezt nem értem igazán....
-
csalafinta65
senior tag
Ma néztem, és vennék meg egy iPad mini3-at...használt...az eladó hiába próbált vmilyen appla oldalra felmenni, nen működött. Célja az volt, hogy információkat kapjak a készülékről...az apple ügyfélszolgálat hétvégén nem működik...Szervízes nem tudott az említett oldalra felmenni....( telefonon ez az egy élő személyt lehetett elérni...)...Holnap mennénk márkaüzletbe...állítólag 2 hete összetört a készülék, volt biztosítás, de a gari nem hosszabbodott meg.Pedig, állítólag vadi új a kütyü..A nagy Apple nem tud 2 év garit adni, itthon. Szégyen. A Samsung tud 24 hónap garit adni? Prémium garit pl. a Tab S 10.5, vagy 8.4 LTE-nél?? Pémium gari= 1 munkanapos javítás, vagy csere. Futár hozza, viszi. Az almást meg kiküldik valahova, aztán 1-2 hétig tab nélkül vagyok. Ennyit a supportról. Más. Lehet bármilyen gyors, a Tab S Amoled kijelzőjét meg sem közelíti, pedig a ppi hasonló. Gyengus ma már az IPS....Kötött, agyon szabályozott op. rendszer...Nincs itt semmilyen user error. Az android rendszer egyszerűen jobb! A Samsung Tab S jelenleg a legjobb tab.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest