Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Én voltam Apple Storeban megtapogatni őket, de végülis mind a kettő praktikus volt. Kicsi mellett az szól, ohgy kicsi, hátránya, hogy néha kicsi lenne. Nagy mellett meg, hogy nagy, de hátránya, hogy nagy.

Én mondjuk a kis Androidos tabletünket ( nexus1, szóval elég jó) otthon sose használom. Tehát nem ülök le a kanapére netet olvasgatni, mert ezzel foglalkozom egész nap, mindig van rá egy fél órám, hogy gép előtt kiolvassam az internetet. Inkább a gyerek püfföli, meg a párom főz belőle, mert azt tudja tapogatni "szaftos" kézzel is, ellentétben a laptoppal, vagy a receptkönyvvel. Repcsin meg tök praktikus, hogy elfér az ülés és köztem könnyedén. Múltkor egy steardess meg is kérdezte, hogy ez is tablet? Merthogy ilyen praktikusat még nem látott. Viszont pár játékon, és egy viszgafelkészítő progin kívül másra nem nagyon használom, mert nem szimpatikus az Android rendszer. Egy nagyobb ipad a receptolvasásra is praktikusabb lenne. .... Valaki hasonló élethelyzetben?

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest