Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relax420
junior tag
Üdv
segítségre van szükségem… hogy tudom megoldani, hogy az iphone-t (15) leteszem pár méter távolságra, de az ipad (ipad pro 2018) van a kezemben és azzal kezelem az iphone kameráját? -
Relax420
junior tag
Üdv
lehetséges egy ipad pro (2018) géppel beszkennelni egy képregényt? -
Relax420
junior tag
válasz
Demertin
üzenetére
Az Air modellekben mindig ugyan olyan kijelző van, mint az alap iPad-ben, a pro modellekben van jobb kijelző, de szerintem nem a kijelző tükröz, hanem az üveg ami rajta van… +amire te használnád arra nem kell a legújabb, inkább vegyél m1 vagy m2 chip-es ipad pro-t és ha az tükröződik, akkor vegyél rá matt fóliát és az biztos nem fog tükrözni
-
Relax420
junior tag
válasz
tajati
üzenetére
Csak a gyárit találtam ami gyárilag magyar, am logitech combo touch billentyűzet se “merev” (mint egy laptop, a hátulján van kis támasztó
) és az apple webshop-ban is megtalálod vagy léteznek még utángyártott mágneses billentyűzetek (azok külsőre úgy néznek ki mint a gyári, de bluetooth-on csatlakoznak)… de kis állítgatással+matricázással lehet rájuk magyar kiosztást varázsolni -
Relax420
junior tag
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Csak egy tipp, de hosszan nyomod az i betűt és úgy feldobja (mint ahogy é/ó/ő… betűket is)
-
-
Relax420
junior tag
Igazatok van
-
Relax420
junior tag
válasz
TakenUser
üzenetére
Az M-es chip miatt az AIR “suhan”+ ha érdekel az A.I., valahol olvastam, hogy ahhoz kell az M-es chip+(szerintem neked ez számít leginkább, ha főleg Zoom megbeszélésekre használod) a selfie kamera fektetett tájolású, minden előző generációs iPad állított (mint bármelyik mai mobilon)+a kora miatt az valószínűleg tovább lesz szoftveresen támogatva
-
Relax420
junior tag
Üdv
létezik valami megoldás, hogy az iPhone-on lássam a macbook akkumulátor szintjét? Néha napokig rá se nézek a macbook-ra, de mégse tesz neki jót ha teljesen lemerül- -
-
Relax420
junior tag
Nem egy rossz cucc, de én a méretével már kényelmetlennek érezném az ujjlenyomat olvasót
+az iPados nem is tudja teljesen kihasználni az M-es chippek erejét (de ha az Apple-nek van sütnivalója, márpedig a múltból ítélve van, nemis fogja, mert akkor haszontalan lenne a Macbook)… én helyedben kicsit gyűjtenék hozzá és vennék egy pro modellt -
Relax420
junior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Külsőre csak méretbe különböznek, “kényelmetlen” lehet a nagy táblán mindig tapogatni az ujjlenyomat olvasót…+ az iPadOS nem használja ki teljesen az M-as chipeket, emiatt az iPad mini6-t javaslom, ha “rendes” méretű táblára vágysz, akkor szerintem nézz egy előző szériás pro-t, és abban van M-es chip és kényelmes is a faceID miatt
-
Relax420
junior tag
-
Relax420
junior tag
A smart connector-nak ez a lényege, hogy az iPad “részévé” teszi és egy akksiról kapják az energiát, amikor használod, egy bluetooth billentyűzettel folytonos lesz a BT kapcsolat és az leszívja az iPad akksiját+a BT-s billentyűzetet külön kell töltögetni
-
-
Relax420
junior tag
Nem tudom milyen iPad-hez használnád, de ahogy képekről tudtam saccolni, a touchpad nagyobb a logi-n+azon van rendes műveletsor is (bár, az a legújabb magic keyboard-on is van, de az csak a 2024-es modellekkel működik)+a logi védi is, ha leesne+ ha szétszedve le tudod támasztani és tablet ként használni… ellenben nincs tartása, ezt mindféleképp a hajtókájával kell kitámasztani+gyárilag nem magyar (de az szokható, de ki is küszöbölhető, az iPad bállitásokban+matricával)
-
-
Relax420
junior tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ha jó árért hozzá jutsz, akkor én egyszerre mind2 modellt ajánlom (iPad mini+pro is)
ha nem ragaszkodsz a legújabb tipushoz, simán kijössz 400ezer alatt -
Relax420
junior tag
Üdv
létezik olyan third party billentyűzet (azon túl tudok lépni, ha nem magyar kiosztású és bluetooth-on csatlakozik) ami mágnesen tartja az iPad-et és rendelkezik a nagyobb trackpad-del (mint az új fajta magic keyboard) +támogatja a 2018-as iPad pro-t? -
Relax420
junior tag
Értem… most nekem is volna egy kérdésem, olvastam, a 2018-as Pro-ról, hogy a vékonysága miatt könnyen törik, ezt a késöbbi modellekben javították?
-
Relax420
junior tag
Számomra már az érthetetlen, hogy egy PRO-t lecseréltél egy AIR-re… maximum ha sok év után váltottál volna, de az M1 és M2 közt nincs annyi különbség, hogy megérje (főleg nem iPad-ben) de szerintem még ha maradtál volna a PRO modellnél, még akkor se érte volna meg a felárat… de ez én vagyok
am megválsz az M1 PRO-tól? És ha igen, mennyiért? -
Relax420
junior tag
Üdv
kérlek magyarázzátok el nekem, az iPhone-ok minden évben az új modell megjelenésével kapják meg a legújabb OS-t, ez iPad-ek esetében is így van (függetlenül attól, hogy az adott évben melyik modell kap újabb hardvert)?második kérdésem:
egy iPad pro elbírna-e azzal, hogy rácsatlakoztatok egy 2 sávos keverőt (természetesen HUB-al közben kapná az energiát is) és úgy “mixelnék”, hogy egy zene “után” indulna a második, de az elsőnek még nincs vége… -
Relax420
junior tag
Üdv, véleményetek szerint egy iPad pro képes helyettesíteni egy Macbook pro gépet zenélésnél?
-
Relax420
junior tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Én próbáltam Samsung telefonnal kipótolni azt, amit az ios nem tud (galaxy s22)… 10 perc után falhoz akartam vágni
-
Relax420
junior tag
válasz
bostone
üzenetére
Ezt azért nem mondanám… én a mérete miatt tatom a mini-t, ellenben akár milyen pörgős+jól hangzik az Apple chip, egy ipad soha nem fogja teljesen kihasználni (hülye is lenne az Apple megcsinálni, mert akkor nem lenne értelme Macbook-ot venni)… a mini-vel az egyetlen “bajom”, hogy nincs faceID, arcfelismerésre+rajzolásra tartom a pro-t, komolyabb dolgokra ott a MacBook
-
Relax420
junior tag
válasz
fery02
üzenetére
A legújabb Air-ben is M2 chip van+a 2022-es pro-ban is, de pro modellekben van 120hz kijelző+faceID…+ azzal még működnek az előző kiadású kiegészitők (azt olvastam, hogy az idei iPad modellekkel már új fajta billentyűzet kell+hogy azokkal már nem működik a 2.generációs pencil)… én a 2022 pro-t venném a helyedben
-
Relax420
junior tag
*erőgépnek
-
Relax420
junior tag
Üdv, lenne egy furcsa felvetésem… mennyire összehasonlítható, egy A12z chip-el rendelkező ipad pro és egy i3 processzorral rendelkező Macbook Air (2020)? Benchmark-ban összehasonlítottam az A12z és A15 chipeket (ott egyértelmű volt)… de ugyanígy lemértem a Macbook erejét is, és (elnézést az amatőr kérdésért) tudom, hogy soha nem számított érőgépnek,de lehetséges, hogy már egy ipad mini6 is a lekörözze?
-
-
Relax420
junior tag
Üdv
kérlek segítsetek, nézegettem az apple.hu oldalon a Magic Keyboard-ot és a kompatibilitási listában azt írja, hogy működik az 1.generációs ipad pro-val (tudtommal ez a 2018-as modell, ha nem is ez az első ipad pro) de ahol kiválasztom a méretet, csak a legújabb Air modellek közül lehet választani… most mi van? -
Relax420
junior tag
válasz
fery02
üzenetére
Köszönöm a választ
akárhol nézem, ezért az árért csak ipad mini 5-t tudnék venni (nekem már van mini6-om) + az jobban passzolna a “csapatba” mint a 2017: nem kell váltogatnom a töltőket+elég lenne ugyanaz a pencil+a 2018 már nem annyira hasonlít egy régebbi készülékre+kényelmes lehet a FACE ID 
-
Relax420
junior tag
Üdv
tanácsot szeretnék kérni… megér egy ipad 11” (2018) 512gb-es wifi+cellular gép 140000 forintot úgy, hogy már van egy ipad pro 10.5” (2017) 64gb wifi+cellular gépem+hozzá való eredeti pencil (ami nem kompatibilis a 2018-as géppel)? -
Relax420
junior tag
válasz
joebacsi4
üzenetére
Személy szerint azért váltottam mini-re, mert a pro-t néha kényelmetlenül nehéznek éreztem (tudom, nem Air5, de az összehasonlítás szerint, csak 10 dekával nehezebb a pro)
de, magad is ellenőrizheted: https://www.apple.com/hu/ipad/compare/?modelList=ipad-pro-10-5,ipad-air-5th-gen
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest