Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary
üzenetére
Kerestem, találtam is több mindent. Pl ebben a videóban [link] azt mondják, hogy ugyanott ahol a telefonon, aztán ha elolvasod a kommenteket, leesik, hogy hiába keresed, a videóval ellentétben ipad-en nincs. Tök jó, hogy még a google első találata is az (abban amit linkeltél, hogy a tap to wake hogyan kapcsolható).
Amiért kérdeztem, hogy találtam ezt a cikket: [link]
Eszerint csak meghatározott modelleken van raise to wake funkció, ipad esetén a harmadik generációs ipad pro-t említik. Legjobb tudomásom szerint az enyém az pont a harmadik generációs ipad pro 11. Eszerint a cikk szerint a kijelző és fényerő alatt kell keresni, de ott nincs.Szóval ezért kérdeztem, hogy kb. ez volt az egyetlen olyan cikk, ahol nem keverték a tap to wake-kel, külön foglalkoztak az ipad-del, és leírták hogy kikapcsolható. Találtam korábbi support cikket, ahol azt írták, hogy ipad-en nincs, de gondoltam, hogy az régi, korábbi ipad os alapján született, ez a cikk pedig azt írja, hogy ott kéne lennie ahol telefonon, de nálam ott nincs.
Így jutottam el odáig, hogy megkérdezzem. Így tehát most az a kérdés, hogy a cikknek van igaza és ott kéne lennie ahol a telefonban és nálam nem jelenik meg, vagy ellenkezőleg ott nem kéne lennie, mert az ipad esetén nem kikapcsolható. Ezért vagyok némileg összezavarodva a kérdésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest