Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs, ez nem iPhone
-
Coc@s
őstag
iPad mini iOS 7.1-nél nem kellene, hogy legyen a Zene-n belül iTunes Rádió?
Nekem nincs.18 éve itt
-
Szabikaa20
őstag
válasz univerzita #406 üzenetére
Nemrég írtak,hogy ott eddig is volt?..
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Coc@s
őstag
-
Gadgetfan_
senior tag
-
Gadgetfan_
senior tag
-
univerzita
addikt
válasz Gadgetfan_ #409 üzenetére
Idökép a storból.
-
Zozzy94
tag
Sziasztok!
Ha droidról váltok ios-re akkor pl. a játékbeli mentéseimet elő tudom hozni ios-en is?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Zozzy94
tag
Real Racing 3 és a Dead Trigger 2-ről van konkrétan szó....bár inkább RR3 mert DT2 ott van face-n
Az RR3 pedig felhőbe ment de fogalmam sincs,hogy felismerne-e ha pl. bejelentkeznék fb-vel vagy valami....mert ugye az felhőbe ment,bár most épp az online részről levagyok tiltva
Egyébként a mini 2 és az Air között gondolkozom
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Szerintetek iPad 2 vagy iPad Mini?
HW nem látok különbséget csak ugye az egyik nagyobb kijelző és kisebb ppi, másik meg fordítva...iOS 7/7.1-el hogy fut rajtuk?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
B-L-A-C-K
titán
Szia!
Nekünk iPad 2 van, iOS 7.1-el teljesen jól használható. Hogy megéri e venni azt így nem tudom (nem néztem mostanában milyen áron vannak), ugye iPad 3 kijelzője azért már jóval szebb, így talán én azt vennék. Amúgy netezni, filmezni a iPad 2-n is jól lehet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
iPad2-n szépen fut a 7.1.
Kijelző elég pixeles, egy retina észrevehetően szebb.
Filmet én nem nézek rajta, de azért próbáltam már, egész jónak tűntszerk: megelőztek
iPad2-t már szépet tudsz venni 50-60 e között, csak keresni kell.szerk2: Ha film, akkor én nem vennék Minit. iPad4 75 e-től van, de ismét csak keresni kell ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz weinmaker #423 üzenetére
Persze szerencse is kell hozzá és ha van egy alkalmi vétel akkor le kell csapni rá, amúgy viszont várni kell pár napot az alkalmi vételre.
Ez egy alkalmi vételnek tűnik, de azért van benne rizikó, 2 fajta is.
Hardveraprón is van egész jó. Kicsit használtas, de vélhetően működik minden SIM-mel.
Én igyekszem nyomott áron venni és hasonlóan kedvező áron eladni, jövő héten piacra dobom az iPad2 32GB-ot 60-ért, tipikusan 16-osat kínálnak ennyiért, de így nem kell hetekig-hónapokig hirdetgetnem
szerk: @425: ha kell, csapj le a 79-esre! én nem akarok ezzel üzletelni, hétfőn kapom kézhez az Airt, a feleségem kidobna ha 3 iPadet látna itthon. A 38-as ajánlatnál mondjuk megremegett a kezem, de nem akarok magamnak problémát...
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Nallunk (Erdelyben) 70.000Ft lehetne kapni tokkal-vonoval bortokkal.
7000Ft olcsobban kaptam Nexus 7 2013-at, lehet az lesz vegul...hacsak nem beszeltek le rolla
Igazabol nem nagyon tudok donteni... egyik ebben masik abban jo...iPad 2 kijelzoje szerintem mar eleg pixeles manapsag
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz bull84ghia #431 üzenetére
Annyit tabletért nem adok..mármint 100.000-et.
Annál olcsóbban meg 3/4 nincs.(#431) bull84ghia most tapiztam meg egy Pad Airt
Nem tudom, jobb vételnek tűnik a Nexus. Főleg, olcsóbban
[ Szerkesztve ]
-
veterán
70 ezret én sem adnék egy iPad2-ért, bizonyára van ismerősöd / barátod / rokonod Magyarországon, aki segítene beszerezni itt. 50 ezerért 1 héten belül találsz Mo-n egy 16 Gb-os iPad2-t. Mondjuk én is iPad4-et vennék inkább 75-80-ért.
Nem szép itt leírni, de én Androidra esküszöm, ha telefonról van szó (1.: iPhone árát nem vagyok hajlandó kiperkálni; 2.: nekem túl zárt rendszer, pedig nem mókolok ROM-okat; 3.: sok számomra ellenszenves fazon használ iPhonet Mo-n, tisztelet a kivételnek és a jelenlevőknek!), de ha tabletről van szó csakis iPad jelenleg.
Nexus vonal nagyon szimpatikus nekem globálisan, de:
- 7 coll -> egérmozi,
- abban sincs SD slot,
- közel sem tarja úgy az árát, mint az iPad,
- a 10 collos Nexus 10 annyiba kerül, mint az iPad,
- minőségben elmarad az iPadtól.Keress egy jó vételt iPad 4-ből otthon, vagy itthon
-
-
vtechun
veterán
Teló nekem is droid, jól kiegészítik egymást az ipaddel. Persze nem holmi samsung ( ellenségemnek se kívánok samsungot) hanem HTC tablet meg ipad, ez egyértelmű.
Mondom ezt úgy, hogy ipad2-vel kezdtem, majd vmi extra akcióban 24x990 ft-ért vettem a T-nél egy galaxy note 10.1-es retket. Amilyen hülye voltam, még használtam is több mint félévig (asszony megörökölte az ipad2-t), de egyszer duolingoztam, aztán asszony nem volt otthon, és annyira másabb élmény iosen tabletezni, hogy eldöntöttem, hogy eladom.
Egy héten belül eladtam 60-ért, megvettem egy fóliás, pár napos ipad4 lte-t 110-ért, és azóta öröm és bódottá. De telóban jó, ha van kéznél droid ( le kell torrentezni vmit, stb)
-
Zozzy94
tag
Egy kis kíváncsiság: Ki mire/mikre használja az iPad-et? + Mire a leginkább?
-
Coc@s
őstag
Én használtam droidot (HTC DESIRE HD), használtam iPhonet (4S 32 GB), aztán kicsivel több, mint fél éve megláttam és megszerettem egy pillanat alatt A TELEFONT. Beleszerettem a BlackBerry Z10-be.
Szerintem ezek után nekem nem is lesz másfajta telefonom, csak BB10-es (vagy újabb rendszerű)
Szinte minden megtalálható rá, a legtöbb droidos app is fut rajta. Néhány app azért hiányzik, de egy sem nélkülözhetetlen.
A vas kb. egáál az iPhone 5-el, és nagyon jó.
Persze egy Z30 jobb lenne, de egyelőre ez van, ezzel is tökéletesen elégedett vagyok.No, mostmár On!
18 éve itt
-
vtechun
veterán
Ágyban/egyéb helyen böngészés. Facebook/chat. Google+/hangouts chat. Olykor skype, duolingo, egyéb appok használata. HBO GO, t-home moziaréna. Dvb-t tvnézés a tvhclient alkalmazással (htpc szerveremen van hts tvheadend egy dvb-t tunerrel, ez osztja lanon az adást, ezt tudom nézni a fenti program és pl. Vlc segítségével) , ja. és még a mindigtv appal is lehet tvt nézni - de itt nincs rtl, tv2. Hirtelen ennyi. De tényleg, az appokon múlik
-
veterán
Nem Te vetted meg véletlenül az én fóliás, garanciában cserélt iPad4-emet Bp-en, idén január végén? Az is LTE volt és 110 e.
Telóban Motorolára esküszöm (jelenleg Moto G 4.4.2-vel), de még nem fanboy kategória szinten .
@zozzy94: internetezni; emailt olvasni, egyszerűbb emailt megírni; játék (Asphalt8, Real Racing), weboldalakat PDF-ként elmenteni, jut eszembe: TELEFONÁLNI iPAD-en! (hangouts app-on belüli google voice)
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Látom elég elterjedt ez a HTC-iPad kombó... Nekem is HTC Desire X és egy iPad Air van... Jövö hónapban viszont cserélem le,és ugy néz ki megint HTC lesz belőle...
Hát ezen a hagymavágáson és az indukciós fözölapon jót nevettem! Már kéd droidos tabletot eladtam egy jó szót nem érnek!A 3-ik is már csak a csere képernyöre vár aztán már adom is el...
És hogy már iPad ról,is beszéljek ez a 7.1-es iOS nagyon tetszetős!!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Szabikaa20 #446 üzenetére
Nem értem ha iPad ennyire bejön az iPhone miért nem?
-
veterán
Nem vagyok kereskedő! Személyes átvétel volt, a vevő (Te?) egy Nissan (?) pickuppal jött a kislányával együtt.
Azért adtam el, mert az iPad2 után nehéz volt nekem. Szó szerint húzta a csuklómat egy hosszabb Asphalt8 menet után, pedig nem érzem magam táposnak.
Szerk: most látom a linket, nem, az nem én vagyok de szoktam nézni a hirdetéseit, jó árai vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz B-L-A-C-K #448 üzenetére
Én nem mondtam,hogy nem jön be az iPhone! Csak sajnalok 500€ adni érte mikor itt a tablet...Mire használnák egy iPhone-t?Ugyan azt tudja mint az Air csak +hívni tudok róla...Elég nekem a droidos HTC is..Bár ha valaki megdobna vele nemmondanak hogy nem kell!Akartam venni sima 5-öst de aztan letettem róla...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest