- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Az összefoglalóban írtak a igazak a most kapható készülékekre is, mindegyik független?
A Yettel SIM lockosként árulja a készülékeit és van egy elég furcsa leírás a függetlenítéshez.
A Telekomnál mi a helyzet? Nem szívesen futnék bele egy /SL-es készülékbe.
Köszi! -
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Tárhelykezelesben valaki tudna segiteni?
Az alany egy iPad air2 32GB
Azt irja, hogy a 32GB majdnem megtelt.
A legnagyobb helyet az icloud drive foglalja cca 20GB.
Ha rámegyek az icloud drive kezelésre, akkor ott irja, hogy 5GB bol, durván 4 ami foglalt....
Hol találom azt a 20GB nyi adatot?
Hogyan tudom törölni? -
bostone
addikt
válasz
mazsiii92 #39792 üzenetére
A használt termékek nem állnak készleten, persze egy jó vásár mellett nem érdemes elmenni vagy hosszan töprengeni. Mindenképp szerencse szükségelltetik. Nekem eddig bejöttek, de elég sok időt rászántam a keresésre.
@Sordoran:
Engem az engedmény vonzott leginkább, de letettem róla. Tetszett ez a tendencia az utóbbi pár évben, ahogy erősödtek az alapgépek, viszont az áruk mégis valamelyest mérsékelt maradt.
Aki alapból droidos vagy windózos, annak nem feltétlenül jön be az iPad. Családon belül is eltérhetnek a szokások/megszokások. Nálunk demokrácia van ezen a téren. Mindenki olyan eszközt választ magának, amilyet akar. :) Droidos táblákra sem volt eddig panasz. -
-
Sordoran
addikt
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
bostone #39791 üzenetére
Vagy Air 4-et használtan. Én nemrég kifogtam egyet másfél év garanciával, nem sokkal többért, mint az új iPad 9 ára.
Ha esetleg számít a jobb CPU, több RAM és nagyobb kijelző, akkor Air 4 használtan szerintem best buy.
Cserébe kevésbé bírja jól szuflával mint az iPad 9, de van is hozzá 20W-os töltő. -
bostone
addikt
Az iPad 9-en még én is elgondolkodtam, hogy venni kellene. A következő alap cucc biztos drágábban kelleti magát.
-
R a y
senior tag
Felraktam a 15.6ot az M1 Prora. Nagyon gyorsan feltelepült OTAn keresztül amin meglepődtem!
-
apple87
senior tag
sziasztok!
Melyik iPadot érdemes megvenni használtan , ami gyors, jól bírja az akksia és még megkapja legalább két évig az iost? Ár/ értek arany …
Gyereknek kell mesét nézni a kocsiba, mellette netezésre az asszonynak
-
-
NGA
addikt
válasz
Noukoum #39777 üzenetére
De ezt nem kell javítani. Nem hibás. Csak az akkumulátort kell cserélni.
Szerinted ki tudják cserélni a tollban roncsolás nélkül az akksit? Egybe van öntve."Az iPad tesztelésével megállapítjuk, hogy az akkumulátorral van-e probléma, vagy más áramellátási probléma lépett-e fel. Ha az iPaden más jellegű áramellátási probléma lépett fel, az ok meghatározása után megállapítjuk a javítási árat."
Gondolom ez vonatkozik a pencilre is
-
NGA
addikt
Itt találtam:
iPad-javítás – Hivatalos Apple-támogatás (HU) -
Multibit
nagyúr
Adódott egy - számomra - leküzdhetetlen problémám.
Öreg iPad Air2 tabletemet szervizbe küldtem. Ahogy kérték: kiléptem vele a felhőből, kivettem az eszközeim listájából, nagyradír megvolt rajta. Most, hogy visszakaptam, vissza szeretném állítani, ami a másik tabletem (iPad 9th) segítségével történne. Egy Apple ID-m van, azt használtam korábban is mindkét tablethez. Most viszont az Air2 beállításainál kéri az Apple ID jelszót és folyton azt kapom a képembe, hogy hibás jelszó, vagy Apple ID. Nem hibás! Számítógépről, másik eszközről működik. A felajánlott lehetőségekkel sem akarok élni (elfelejtett jelszó, más jelszó iCloudhoz, stb.). A korábbi Apple ID-met szeretném használni, aminek tudom a helyes jelszavát.
Hogy lehet átlendülni ezen az akadályon? -
NGA
addikt
Ipad pen 1 helyett van a piacon valami költséghatékonyabb alternativa?
Nézegettem ezt a McDodo-t, de ott nincs nyomásérzékelés. Valaki használ ilyet? -
NGA
addikt
Tollhoz keresek fóliát, erről mi a véleményetek?
[link] -
Sziasztok!
Letöltöttem a Koder nevű appot, hogy mégis milyen lehetőségek kínálkoznak programozói felületek terén. Fizikai billentyűzet rá kötve és határozott örömmel vettem észre, hogy az igen hülye gombkombinációval elérhető, de elengedhetetlen karakterek a képernyőn egy sávon megjelentek. Így elég egy kattintás és minden elérhető, de itt nem állt meg a történet.
Szemelyre is lehet szabni. De elkövettem egy hibát és az egyik gyári beállítást/* */
töröltem.
Nem tudom visszaállítani és a telefonomon nem kínálja fel.
Hogyan lehet visszaállítani?
Vagy valakit meg tudok kérni az app elindítására billentyűzettel és lő nekem egy képernyő képet a gomb mögötti kódról?
Hálás lennék érte. Az app egyébként ingyenes, tesztelni szedtem le, nem ezt fogom használni, csak ismeretlenül nem akartam pénzt áldozni.Köszönöm előre is!
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm működött a naptárak törlése, kezdő iOS felhasználók vagyunk, Thomas is köszöni mindenkinek a segítséget (3 éves).
-
-
F.B.I.
veterán
Hülye kérdések: külföldön tolókocsis, mozgásképtelen rokonom, adott az öcsém kisfiának egy Ipad Air 2-t, amin folymatosan virus jön fel, ha nem tudja az AppleID - hez tartozó jelszavát, akkor jól gondolom, hogy elbuktuk az Ipad-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest