Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Multibit
üzenetére
Felesleges oprendszerekről beszélni, inkább a felhasználási módtól függ. Ahogy egy átlag családban simán lehet h egyszerre használnak többen egy laptopot, egy tabletnél is teljesen jogos elvárás hogy kezeljen több felhasználót, szerintem az applenek ez egyszerűen egy szemét húzása, hogy vegyen mindenki saját ipadet…

-
válasz
Multibit
üzenetére
Ugyanúgy ahogy sim-es notebookok is.
Szerintem is jó lenne a multiuser támogatás ipad-re. Mondjuk egy 8/16 giga ramos ipad pro-nál sem jönne rosszul, ott már technikai akadálya tényleg nem szabadna, hogy legyen, inkább a nem akarás a gyártó részéről, gondolom úgy vannak vele, hogy vegyetek még egy ipad-et.
-
Kikike
tag
válasz
Multibit
üzenetére
Igen. Pl. ha gyerek kezébe adod ott is jól tud jönni, bár mobilnál sosem használtam. De tabletet nagyon ritkán használunk, bőven elég a családban egy. Viszont azért telefonja mindenkinek van. De pl. a laptop is mobil eszköz, abban is lehet több felhasználó. Miközben a munka miatt nálunk van mindenkinek saját laptopja nekünk felesleges opció, másnak nem. Ez egy olyan szoftveres dolog amitnek a lehetőségét a gyártó beleteszi, és akinek kell használja akinek nem az nem.
Sosem tetszett az Apple-nek ez a korlátozó filozófiája. Érdekes módon már több mint egy éve nagy elégedettséggel használok e MacBookot és nem korlátozva érzem magam, hanem szabadabb vagyok mint Windows vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hulyeseg, ha az Apple akarna, akkor lehetne tobb felhasznalo is…