Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Multibit
üzenetére
Felesleges oprendszerekről beszélni, inkább a felhasználási módtól függ. Ahogy egy átlag családban simán lehet h egyszerre használnak többen egy laptopot, egy tabletnél is teljesen jogos elvárás hogy kezeljen több felhasználót, szerintem az applenek ez egyszerűen egy szemét húzása, hogy vegyen mindenki saját ipadet…

-
válasz
Multibit
üzenetére
Ugyanúgy ahogy sim-es notebookok is.
Szerintem is jó lenne a multiuser támogatás ipad-re. Mondjuk egy 8/16 giga ramos ipad pro-nál sem jönne rosszul, ott már technikai akadálya tényleg nem szabadna, hogy legyen, inkább a nem akarás a gyártó részéről, gondolom úgy vannak vele, hogy vegyetek még egy ipad-et.
-
Kikike
tag
válasz
Multibit
üzenetére
Igen. Pl. ha gyerek kezébe adod ott is jól tud jönni, bár mobilnál sosem használtam. De tabletet nagyon ritkán használunk, bőven elég a családban egy. Viszont azért telefonja mindenkinek van. De pl. a laptop is mobil eszköz, abban is lehet több felhasználó. Miközben a munka miatt nálunk van mindenkinek saját laptopja nekünk felesleges opció, másnak nem. Ez egy olyan szoftveres dolog amitnek a lehetőségét a gyártó beleteszi, és akinek kell használja akinek nem az nem.
Sosem tetszett az Apple-nek ez a korlátozó filozófiája. Érdekes módon már több mint egy éve nagy elégedettséggel használok e MacBookot és nem korlátozva érzem magam, hanem szabadabb vagyok mint Windows vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hulyeseg, ha az Apple akarna, akkor lehetne tobb felhasznalo is…