Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
mazsiii92
üzenetére
A használt termékek nem állnak készleten, persze egy jó vásár mellett nem érdemes elmenni vagy hosszan töprengeni. Mindenképp szerencse szükségelltetik. Nekem eddig bejöttek, de elég sok időt rászántam a keresésre.
@Sordoran:
Engem az engedmény vonzott leginkább, de letettem róla. Tetszett ez a tendencia az utóbbi pár évben, ahogy erősödtek az alapgépek, viszont az áruk mégis valamelyest mérsékelt maradt.
Aki alapból droidos vagy windózos, annak nem feltétlenül jön be az iPad. Családon belül is eltérhetnek a szokások/megszokások. Nálunk demokrácia van ezen a téren. Mindenki olyan eszközt választ magának, amilyet akar. :) Droidos táblákra sem volt eddig panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest