Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tradeelek11
aktív tag
Nem teljesen.
Macat és Windowst tudsz vezérelni iponeról vagy ipadről.
Saját protokollja is van ezt hívja ő Fluid-nak de tudja a VNC-ét illetve
az RDP-ét is. Ha akarod akkor akár a hangot is átviszi, (pl. a távoli gépen nézed a youtubot)
külön profilokat tudsz beállítani pl. ha billentyűzettel és egérrel használod az iPadat akkor hogy viselkedjen, vagy ha mondjuk pencillel akkor hogy.Mint írtam nekem ezzel a beállítással kiváltotta a laptopot.
De nem a Számítógépet!!!!
Tehát nekem van egy nevezzük "workstation"-nak (Hackintos+Win10, sőt ugyan az Win10 fut VMwareFusion-ban is) ez egy 43-as monitoron, ilyenkor mellette "fél monitorként az a 11es
Ipad pro.
Ha viszont el kell mennem akkor az Ipad prórol lépekbe a "workstation"-be.A távoli asztalok az appban:
[kép]
Macba belépve:
[kép]
Win10be:
[kép][ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz tradeelek11 #29302 üzenetére
Ez szuper! egy regebbi munkahelyemre ez a setup eléggé odabacarintana
-
tl-x
őstag
A saját protocolt telepíteni kell gondolom a kliens gépre.
-
tradeelek11
aktív tag
Igen.
De számomra ez nem is baj.
Mert mondok egy példát a Macen van egy áram szünet, szünetmentes is lemerül.
Vissza jön az áram a "Bios" úgy van beállítva, hogy induljon automatikusan a gép,
majd bejelentkező képernyő. Itt hogyan tovább?Innen már, a Jump Desktop Connect beléptet.(ezt lehet hogy a VNC is tudja de nem próbáltam)
-
tl-x
őstag
válasz tradeelek11 #29305 üzenetére
RD esetén is elég csak bekapcsolni a gépet. Én is szoktam iPaden bejelentkezni a munkahelyi gépemre. Teljesen jól kezeli a billentyűt és touch padot is.
[ Szerkesztve ]
-
tradeelek11
aktív tag
Nincs ezzel gond :-)
Azt hiszem RDP alól is tudja a hangtovábbítást.https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Qmfap7xR7JA&feature=emb_logo
Ha megnézitek a videó időpontját maga az app már akkor támogatott
2 fajta egeret, amikor maga az Apple sem tudta ,hogy valamikor támogatni fogja az IpadIlletve az RDét nem tudom csak Winre használni, ezért nálam nem játszik.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz tradeelek11 #29307 üzenetére
Így teljesen érthető a választásod.
-
Alex91
félisten
válasz CharlieDrop #29309 üzenetére
Igen.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
B.i.L
senior tag
Kösz,annyi időm nicsen,hgy összelőjjem a gépeket...valami egyszerűbbre vágytam.
Horgászni mentem...B.i.L
-
Gubu0101
veterán
Ipad Air (2019) megrendelve
Ha esetleg van ilyen valakinek,mondjuk 5-10% ról 100%-ra mennyi idő kb feltölteni?…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
CrAzY88
aktív tag
válasz kuntics #29295 üzenetére
Értem, köszi!
Szóval akkor nem vigyázol ezek szerint különösebben az aksira. Pl 40-80% között tartás.
Hogy legyen On is:
Ezek fényében akkor az iPad aksija sem fogja nagyon magára venni, ha mondjuk 20%-ig hagyom lemerülni, és utána púposra töltöm?
Az iPhone kb 8 hónapja van meg, és 40-80% között tartom, 99%-os az akkuállapot ő szerinte.
Hogy őszinte legyek, minden készülékemnél félek az akkuállapot degradációjától, egyedül talán az airpods esetében nem foglalkozom vele, mivel azt nem is tudom befolyásolni.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
aktív tag
Sajna előbb nem kaptam választ , de akkor másképp kérdezem . A 10,5 pro kiegészítők amik a mágneses pin csatlakozót használják kompatibilisek az air3-al? Köszi !
-
törölt tag
Jól látom, hogy ez automatán átállítja a felbontást az ipadére, vagy görgetni kell? Egeret kezeli rendesen?
-
fenyvesik
csendes tag
Sziasztok, 11 éves kislányom rá van kattanva az iPadekre. Alapjában véve egy animáció szerkesztő progit, robloxot és YouTube-t használna. Szerintem használt gép is szóba jöhet költségkimélés szempontból. Mit ajánlotok kb milyen típusokra fókuszáljak? Köszönöm előre a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz fenyvesik #29319 üzenetére
Ha szempont az ár, akkor 6 gen ipad, vagy air2, ha belefér a kicsit több is, akkor 1-2 évvel időtállóbb, meg szebb, kényelmesebb, jobb lesz a 7 gen ipad, vagy az air 3.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Alex91
félisten
válasz fenyvesik #29319 üzenetére
Ipad mini 5, ipad 7, 6, 5. Ipad Air2-t mar ne vegyel, meg mini 4-et se. Hasznaltak meg imho tul vannak arazva, elado jo jar, vevo mar kevesbe...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
mindthecrap
aktív tag
-
tradeelek11
aktív tag
válasz #30786816 #29318 üzenetére
Nem kell görgetni. Alapból automatikusan az Ipadéra állítja, de pár pixelt tudsz nyerni ha manuálisan is játszol vele(ha akarsz). Az egérrel nincs gond, de azt is tudod állítani magában az appban is. Kipróbáltam egyszerre akár 2re biztos reagál(magic keyboard + bluetooth egér).
Még egy érdekesség, ugye az iPad pro elég hülyén jelenít meg külső kijelzőn a dolgokat(az Ipad képaránya miatt 2 fekete sáv oldalt):
https://2672686a4cf38e8c2458-2712e00ea34e3076747650c92426bbb5.ssl.cf1.rackcdn.com/2018-12-06-01-10-41.jpeg
Viszont az app tudja hogy annak a távoli gépnek amire csatlakozol a felontásában,
tud megjeleníteni külső kijelzőn!!!
https://twitter.com/_ramr_/status/1248572815336505345/photo/1
még egy kép:
https://twitter.com/donkey/status/1007040877624037376/photo/1Nem megbántva az RD-ét, de nem ugyan az a kategória.
[ Szerkesztve ]
-
tradeelek11
aktív tag
válasz tradeelek11 #29323 üzenetére
Természetesen mindenki igényei szerint rakja össze az appokat és a kiegészítőket is.
Tehát aki csak egy wines gépbe akar be lépni annak jó lehet az RD is.
Én ezért szeretem az Ipadat mert egy "svájci bicska"[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok, iPad Pro az alany , probléma a következő ami csak erre az egy applikációra érvényes a jenelség.
Facebook megnyitását követően egy másodperc fekete képernyő majd vissza dobja a főképernyőre.
Újraindítás volt, alkalmazás törlés, telepítés volt. De semmi. Ugyan az a jelenség. Találkozott már valaki ilyennel?
Köszönöm.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sify
senior tag
válasz Luck Dragon #29325 üzenetére
Én sima Ipadon (2018) találkoztam kb 1 héttel ezelőtt. De nekem az újratelepítés megoldotta.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
-
hszilard666
veterán
Öljetek meg, letettem az ágymra egy picit erősebben az ipademet és szétrepedt a display
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
tl-x
őstag
válasz hszilard666 #29329 üzenetére
Jó erősen tehetted le
-
Az nem volt pici .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
jófejsrác
senior tag
Én is mindig repítem kb másfél méterről az ágyra a 11-est
-
tboldi
nagyúr
Press F to pay respects
-
hszilard666
veterán
válasz Luck Dragon #29331 üzenetére
Áhh, dehogynem. x1 carbonomat jobban oda szoktam csapni mindenhova, mégis köszöni megvan. A vicc az hogy pihepuha az ágyam, el sem tudom képzelni hogy történhetett ilyen. Biztos a tervezett elavulás, érezte már szegényem hogy 5 éve dolgozik, és úgy döntött feladja.
jófejsrác:
Naugye! Pedig elvileg az új pro-k törékenyebbek, mint az én 1genes airem, de aztán mégsem.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
válasz Luck Dragon #29327 üzenetére
Harmadjára sikerült elinditani a Facebook alkalmazást , törlés majd telepítés segítségével .
Hát az utolsó frissítés az nagyon nem sikerült ,főleg ha az ember elolvassa az App storeban a Facebook
alkalmazásnál a komment szekciót .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
narobik
tag
Sziasztok!
Turbadótól vásároltam egy 2020-as iPad Pro 11'' készüléket
Esetleg másnál is megfigyelhető az alábbi jelenség?"Portré nézetben a képernyő jobb sarkai sötétebbek mint a kijelző többi része, illetve a sarkok mentén halványan világosabb és sötétebb csíkok váltják egymást"
Több fórumon is találtam már ilyen eseteket. Van itt aki szerencsésebb és "megúszta" ezt a hibát?
-
-
narobik
tag
válasz sebgutkopf #29346 üzenetére
[link] Fotózni nem nagyon sikerül, inkább illusztráltam
-
-
narobik
tag
válasz Luck Dragon #29348 üzenetére
Azért ennyire nem vészes, halványabb.
De már úton van az új készülék a Turbadóhoz, szerencsére nagyon korrektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Apple Pencil 1.gen (189)
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest